Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BarboraF Ahoj Baru, promiň, ale já bych toho tvého chlapa kopla někam
nesnáším lidi s tulení nemocí ![]()
Malá dnes celý den zvrací, tak doufám neskončíme zas na pohotovosti ![]()
@kanka80 Ahoj Peťo, já se ti ani nedivím. Já jsem kvůli tomu už s nervama v háji a nemůžu v noci spát.
Copak ta malá? Už je to lepší?
@BarboraF Ahojda, no už je to dobrý, naposledy zvracela v 9večer a dnes už zatím klid a to už jedla normálně
tak snad už bude klid ![]()
A co malý v bříšku? Nezlobí moc? ![]()
@kanka80 Ahojík, přeji ti, aby ten klid už byl a to nadlouho. I když s těma dětma člověk nikdy neví co přijde.
Malý v břichu už asi nemá moc místa, takže se tam spíš jen tak vrtí a válí, takže dobré. I když občas ho musím pošťouchnout, abych věděla, že je v pořádku. Ale tak u Míši jsem nedělala zas nic jiného než jen pošťuchovala.
@BarboraF Tak malá má pro změnu rýmu
tak budem asi celou noc odsávat, to se zas vyspím
a to jdu zítra na noční ![]()
Baru budeš chtít ty plenky jedničky? 78ks za 210kč? Mám dvě balení ![]()
@kanka80 Na noční? Že bych vyrazila na flám a ty bys mě svezla? Čím budeš jezdit?
Peti, jedny mám sice doma, ale ty další dvoje se určitě neztratí, takže si je vezmu a ráda, děkuji ![]()
@BarboraF jaké kupujš plenky pro miminko? Já vůbec nevím - u malé jsem měla huggies newborn a ty se přestaly vyrábět. Tak zatím nemám nakoupeno nic ![]()
Já doporučuju plenky Babylove z DM, ty mi přišly vždycky nejlepší. Ale já teda používám jednorázovky jen minimálně (na noc a ven), jinak jedu v látce ![]()
@tuptup Já používám jedině Pampers. Sice jsou drahé, ale přijdou mi nejlepší. A taky, když jsem zkusila jiné, tak se mi malý osypal, takže pojedu v Pamperskách i teď.
Baru budu jezdit osmičku, tak se klidně stav
výjezd z vozovny mám 22:25 a budu pendlovat až do půl5,ale poslední kolečko jedu do Otrok. Oki, tak dva balíky Pampersek máš u mě ![]()
Tý jo, kdybych měla hlídání pro prcky, navrhovala bych party v trolejbusu
![]()
@kanka80 Peti neboj, já nepiju ani netěhotná, natož teď
A kdy jezdíš přes den?