Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@BarboraF Přes den nejezdím
to jezdí jen můj. Já mám 2noční týdně, to se dá vcelku zvládnout ![]()
@kanka80 Áha, toš to je škoda. Já jsem teď ráda, když se vyspím celou noc, což není skoro nikdy.
Zdravím všechny diskutující maminky ![]()
Příští pondělí ze mě taky už bude maminka ![]()
V neděli nastupuji do porodnice a v pondělí mě čeká císařský řez - dnes mi to oznámili na kontrole
@Chiquitka11 Tak to moc gratuluji
A jaktože bude císař? Jestli se můžu zeptat.
@BarboraF jsem kardiak - před 2 lety jsem byla na operaci se srdcem (uzavření pravé chlopně, a od narození mám srdeční vadu - stenosu plicnice - zúženou tepnu ze srdce do plic) a navíc nemám ani dostatečnou výšku (měřím jen 146cm) ![]()
@Chiquitka11 jé, to je super! Tedy ne, že to bude císař, ale že už tedy budeš maminkou
A budeš v celkové anestezii nebo jdeš na spinál? Přeju ti, ať ti to dobře dopadne a ať se s miminkem brzy sžijete ![]()
@locika tak hlavně abychom byly obě v pořádku…popravdě řečeno nevím jestli budu v celkové nebo pouze spinál, ale tak uvidíme…snad to sžívání s malou bude v pohodě ![]()
A až budeme trochu spolu sžité, tak Vás maminky ráda poznám i osobně ![]()
@Chiquitka11 Tak to jo. Tak přeji, ať všechno dobře dopadne a ať se brzo s malou sžijete a je vám fajn ![]()
@Chiquitka11 tak ať všechno dobře dopadne
a budeme se na vás těšit až s námi někam zajdete!
Já bych to zítra viděla zase na hernu na Svazích, co říkáte?
Asi jako minule ne? Já jsem přijela před desátou a dřív to nejspíš zase nestihnu, ale pokusím se…
Dobře
já uvidím ráno podle Sárinky, ale budeme tam v 10 nejpozděj