Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny maminky ![]()
tak dnes nás po 17 dnech pustily z porodnice ![]()
Malá se jmenuje Leontýnka, narodila se 20.1.2014 a měla 4 cm a 2240g ![]()
@Chiquitka11 Ahojky, gratuluju k malému zlatíčku
to sis teda v porodnici pobyla, já tam byla tři týdny a pustili nás až měla malá 2,3kg
![]()
Ahojky holky, doufám že jste se měly dneska fajn
v ten příští týden můžeme klidně i v úterý ale s tím Jablkem fakt nevím @locika, to pro nás asi ještě moc není jak říkáš no ![]()
@Kristanka nejspíš přijdeme ![]()
@Chiquitka11 veliká gratulace!!! Beruška malinká, tak hlavně, ať už je vše v pořádku.
Mě s Kubíkem pouštěli s 2400g. Je ale prcek dodnes. Adámek už pomalu nosí jeho věci.
@Kristanka @Kalisek Holky já zatím nevím…uvidíme, jak bude probíhat dopoledne, dnes byli odpoledne oba tak protivní, že jsem měla chuť vyhodit je z okna!
No ale bude záležet na počasí, pokud by bylo hezky a nefoukal moc vítr, tak bych byla radši někde venku. Pokud bude hnusně nebo bude moc foukat, tak bychom přišli.
@Chiquitka11 Gratuluji, malá je moc krásná ![]()
Holky, v úterý bych možná taky šla do herničky na Jižňácích. Ale ještě to nevím určo
@Kalisek @Kristanka holky tak já dneska nepřijdu, jsem hrozně líná, unavená, bolí mě záda a celkově jsem jakási protivná, malá furt řve, no děs
Užijte si to ![]()
@locika Jé, to jsi lenivá jak já, taky jsem měla v plánu jít do města bo mám na poště dva balíky, ale jak tam zas fouká ten větr, tak na to prdím ![]()
Ahoj mamky, muzu se pridat?
bydlime na Podhori, prcek bude mit za 9 dni 5 mesicu.
@1Katka7 Ahoj, určitě, bude nás aspoň zase víc
Já bydlím na Letné
Ve středy chodíváme do herny na Jižňáky, tak se k nám připoj, jestli chceš…
@1Katka7 akorát teda zrovna příští týden jsme se dohodly na úterý ![]()
@locika
tak to jsme kousek od sebe.. No prave nevim jak by to prcek zvladl, ted se uci klekat si na kolinka, ald muzeme se sejit, proc ne. Stejne se doma jen nudim. Pro me je to opravdu materska dovolena ![]()