Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak malý taky nežárlí. Pomáhá, tak ho pořád pusinkuje, tulí se k němu. Uvidím jaké to bude až bude větší.
Dámy, já bych už konečně mohla vyrazit do herničky, co vy na to? Středa na Jižňácích? Ráda se konečně dostanu z domu jinam než k doktorce ![]()
@martinabara píše:
Dámy, já bych už konečně mohla vyrazit do herničky, co vy na to? Středa na Jižňácích? Ráda se konečně dostanu z domu jinam než k doktorce
Marti, zítra nejdu, ale příští týden už definitivně jo!! ![]()
Ahoj holky, už asi píšu pozdě, ale kdybyste sem ještě některá mrkla náhodou, tak se ptám - co zítra? Jdete do herničky? My bychom i šli…
Ahojky holky
máme za sebou šílený týden, Sárinka onemocněla a pichali jí už potřetí ouško a měla antibiotika stejně tak i já, dostala jsem angínu. Ale už jsme zdravé
do hernicky to ale tento týden ještě nevidím ale nechcete zajít alespoň ven na procházku nějaké dopoledne?:)
Holky kdyby jste nevěděli co v sobotu
Porádame Velikonoční vájíčko, je to sice pro větší děti ty hry ale dá se to jen tak projet i s kočárkem
Není to nijak organiované, každý jde sám za sebe, takže je to trochu jiná akce než ty co jsou každý měsíc. No a sponzoruje to Hamé, takže na závěr dětičky dostanou nějakou přesnídávku nebo pitíčko + další velikonoční odměny ![]()
Holky, kdybyste některá nebo nějaká vaše kámoška, známá, někdo z rodiny, příbuzných atd. něco z Tescomy, tak mám možnost to mít levněji. Kdybyste chtěly, tak se ozvěte ![]()
@MíšaHotaříková Míšo, jako na 8:30 někde být, to je pro mě dost sci-fi
![]()
@locika Luci ten start je od 8:30 do 10 to znamená že můžou lidi přijít kdykoli v tomto rozmezí
samotné projití trasy trvá přes 2 hodiny asi, kdo přijde 8:30 bude v cíli třeba v 10 a kdo dojde v 10 bude končit ve 12 cca
takle je to myšleno ![]()
A jo, já jsem pako, však to už jsi mi myslím i říkala
Tak do 10 bychom to možná i stihli
Zeptám se muže, jaké má plány…ale nejspíš se budem stejně rýpat v záhonu ![]()
My možná půjdem zítra, pokud nebude pršet. Akorát se ještě s Míšou neznáme
. Pokud je start do 10h, tak to zvládnem. Asi se dvěma kočárama, malá to asi ještě sama neujde ![]()
@locika pochod za velikonočním vajíčkem, start u galaxie, odkaz je výše u míša hotaříková ![]()
@tuptup já jsem si právě říkala, jestli jsem přehlédla i nějakou páteční akci ![]()