Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
23.3.14 09:06

Tak malý taky nežárlí. Pomáhá, tak ho pořád pusinkuje, tulí se k němu. Uvidím jaké to bude až bude větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.3.14 12:33

Dámy, já bych už konečně mohla vyrazit do herničky, co vy na to? Středa na Jižňácích? Ráda se konečně dostanu z domu jinam než k doktorce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
25.3.14 20:49
@martinabara píše:
Dámy, já bych už konečně mohla vyrazit do herničky, co vy na to? Středa na Jižňácích? Ráda se konečně dostanu z domu jinam než k doktorce :)

Marti, zítra nejdu, ale příští týden už definitivně jo!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
1.4.14 23:06

Ahoj holky, už asi píšu pozdě, ale kdybyste sem ještě některá mrkla náhodou, tak se ptám - co zítra? Jdete do herničky? My bychom i šli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.4.14 17:19

Ahojky holky :) máme za sebou šílený týden, Sárinka onemocněla a pichali jí už potřetí ouško a měla antibiotika stejně tak i já, dostala jsem angínu. Ale už jsme zdravé :) do hernicky to ale tento týden ještě nevidím ale nechcete zajít alespoň ven na procházku nějaké dopoledne?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.14 13:28

Holky kdyby jste nevěděli co v sobotu :) Porádame Velikonoční vájíčko, je to sice pro větší děti ty hry ale dá se to jen tak projet i s kočárkem :) Není to nijak organiované, každý jde sám za sebe, takže je to trochu jiná akce než ty co jsou každý měsíc. No a sponzoruje to Hamé, takže na závěr dětičky dostanou nějakou přesnídávku nebo pitíčko + další velikonoční odměny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.4.14 20:00

Holky, kdybyste některá nebo nějaká vaše kámoška, známá, někdo z rodiny, příbuzných atd. něco z Tescomy, tak mám možnost to mít levněji. Kdybyste chtěly, tak se ozvěte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
10.4.14 00:04

@MíšaHotaříková Míšo, jako na 8:30 někde být, to je pro mě dost sci-fi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.4.14 11:02

@locika Luci ten start je od 8:30 do 10 to znamená že můžou lidi přijít kdykoli v tomto rozmezí :) samotné projití trasy trvá přes 2 hodiny asi, kdo přijde 8:30 bude v cíli třeba v 10 a kdo dojde v 10 bude končit ve 12 cca :) takle je to myšleno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
10.4.14 11:17

A jo, já jsem pako, však to už jsi mi myslím i říkala :mrgreen: Tak do 10 bychom to možná i stihli :mrgreen: Zeptám se muže, jaké má plány…ale nejspíš se budem stejně rýpat v záhonu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.4.14 11:29

My možná půjdem zítra, pokud nebude pršet. Akorát se ještě s Míšou neznáme :-). Pokud je start do 10h, tak to zvládnem. Asi se dvěma kočárama, malá to asi ještě sama neujde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
10.4.14 11:45

@tuptup zítra? A zítra je co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.4.14 12:07

@locika pochod za velikonočním vajíčkem, start u galaxie, odkaz je výše u míša hotaříková :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
10.4.14 12:08

Aha, požítří, já už mám pátek :-), jnj už mi hrabe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
10.4.14 12:18

@tuptup já jsem si právě říkala, jestli jsem přehlédla i nějakou páteční akci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová