Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.14 09:53

Ahoj všechny, domlouvali jsme se s Míšou, že bysme příští týden zašli do ZOO. Já bych byla pro středu. Mně tam jede autobus buď v osm, nebo pak v půl desátý.
A taky souhlasim @BarboraF že být na trápení sama je horší, než se podělit. My to zvládneme, třeba i pomůžeme, tož pojď s námi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.4.14 10:04

@martinabara Marti, ráda bych šla, ale ono je to tak dost blbé, že jít na Lešnou u nás teď znamená být skoro týden bez jídla. Ještě uvidím a dala bych vědět.
A jak se všechny vůbec máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.14 19:43

Ahojky holky,

@BarboraF to mě mrzí, že to máš teď takové a že jsi na nervy :( ale určitě by sme se pokusily tě rozveselit :) a já nemám problém ti ten vstup do zoo zaplatit a to myslím vážně! Určitě se potřebuješ odreagovat! A jaké teď používáš plínky? Já už jsem ti to kdysi říkala, že mám dva rozdělané balíčky 2jek tak ti je ráda dám, nevím ted už kolik jich tam je, ale jsou to zelené a oranžové pampersky :)

@martinabara Marti v tu středu by to šlo, domluvim se ještě s Peťou a jednou maminkou co by s námi šla, ale určitě bud ta středa nebo ještě úterý by šlo. Ale viděla bych to až na tu půl 10. Jako já bych tam byla schopná být na 8 ale jak znám ostatní tak se tam dřív jak v 10 nedostanou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
18.4.14 20:33

@MíšaHotaříková Ahoj Míši, to si snad ani nezasloužím. To jsi moc hodná, ale to po nikom přece nemůžu chtít. Bych se za sebe jen styděla. Ale ty plínky by mi časem bodly. Teď mám ještě zásobu dvojek, ale časem se budou hodit. Už dvojky používáme, ale malému by ještě sračily i jedničky, ale už nemáme. S tou Lešnou ještě uvidím. Taky nevím kde bych tam malého kojila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
19.4.14 20:19

@BarboraF Já tam malou minulé léto taky kojila na takové zašité lavičce kama nikdo nechodil :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
19.4.14 20:50

@kanka80 Peti, tak ještě uvidíme. Moc ráda bych vás viděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.14 19:42

Tak bych to viděla na středu 9.30 před tím předním vchodem (tam co jsou zastávky autobusů atd). Kojit se tam určitě dá i pod střechou, kdyby bylo třeba. Zatím to vypadá, že má být teplo a slunečno a až odpoledne bouřky, tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
21.4.14 22:11

Ahoj holky, jen v rychlovce, jsem určitě pro středeční ZOO a určitě až na 9:30, v 8 máme ještě půlnoc, i na půl desáté to pro nás bude olympijský výkon :lol:

@BarboraF jasně že s náma pojedeš, já se s Míšou na tvůj vstup složíme jo? Budeš takhle klidnější? Přece si nenecháš ujít výlet kvůli penězům…já mám permanentku do ZOO, takže pro mě to bude pár korun…fakt, jestli jde jen o tohle, tak pojeď, pročistíš si hlavu a Míša bude mít bezva den :hug: A s kojením - máš problém kojit na veřejnosti? Neboj, já tě podpořím, já Dianku stále kojím, a to kdekoliv a kdykoliv, komu se to nelíbí, ať mi…víš co…ať se nedívá :lol:
Takže holky, jestli nebude vyloženě slejvák, tak jedem jo? ;) Ještě teda asi bysme na sebe měly mít čísla, kdyby bylo potřeba něco narychlo změnit a tak…já mám na Báru a na Petru, Peťa je určitě ve spojení s Míšou…a @martinabara Marti, ty mi třeba svoje číslo pošli tady do zprávy, jestli chceš ;) (nebo některé z holek, to je jedno komu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.14 09:32

Paráda holky, jsem ráda že nás půjde tolik :)

Tak jo, takže jak říká Lucka, pokud nebude pršet tak to zítra platí. Číslo Vám pošlu do zpráv a zítra 9:30 se budu těšit :)

@BarboraF Baru a ty se fakt nenechej přemlouvat, bude to bezva tak určitě dojdi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
22.4.14 10:45

Holky, tak já možná pojedu. Pokud bude nějak hezky. Jen Míšu asi brát nebudu, protože toho bych s tím druhým nezvládla. On hrozně utíká, i když je nás na něho dost. A s kojením nevím. Spíš vezmu flašku s umělým, protože mu to nejspíš nestačí. Málo přibírá a řve mi u kojení, tak asi radši budu přikrmovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
23.4.14 21:12

Holky, tak náš malý měl asi nějakou intuici, když se dopoledne tak bránil jet do ZOO…do večera mu naskákaly neštovice, tak ještě že jsme nejeli a případně vás nenakazili! Takže až budeme v pohodě, tak zas napíšu a už se chci s váma konečně zase vidět…

Baru, kojení nevzdávej, nepřikrmuj, pokud máš jen pocit, že mléko nestačí!! Věř svému tělu, že to zvládneš! Zvlášť když nejsi v situaci, že bys měla peněz nazbyt, nekupuj zbytečně UM…škoda že teď malý má ty neštovice, navrhla bych ti návštěvu, dost se o laktační problematiku zajímám, tak jsme to mohly probrat. Tak alespoň doporučuji zavolat nějaké laktační poradkyni, ony radí i po telefonu nebo si s ní můžeš domluvit schůzku. Já jsem takhle u jedné byla ještě s Bertíkem, když jsem měla pocit, že mu mléko nestačí a stačila chvíle, aby mě uklidnila a přesvědčila, že mléka mám dost. Kojila jsem pak plně do půl roku a pak s příkrmy ještě do roku. Můžu ti i pohledat nějaké kontakty, jestli chceš…posílám sílu! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
23.4.14 21:22

Luci, to jsi moc hodná, ale mě už opouští síly a snaha to zlepšit. Dělá mi u toho takový vyrvál. Řve, pouští prso, pak ho s řevem hledá, až ho najde, tak se trochu napije, s řevem ho pustí a takhle pořád dokolečka. Dělal mi to i Míša, ale naštěstí až ve třetím měsíci. Kdybych neměla Toma, tak si dojdem na neštovice, ale takhle nemůžem. Zvládni to nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
23.4.14 22:02

@BarboraF Baru, ale tohle přesně mi dělal i malý…Dianka taky, ale ne tak šíleně…může jít jen o růstový spurt, tak ho prostě přikládej k prsu, kdykoliv si řekne, ono se to upraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
23.4.14 22:05

Neštovice určitě zvládneme, jen mě štve, že jsem měla s dětma na plánu nějaké aktivity a musíme je zrušit no…ale tak co, aspoň to budeme mít za sebou no…jenže navíc Diance rostou špičáky, o víkendu měla čtyřicítky horečky a nic nejí…za 6 dní měla asi dva čtverečky chleba a tak pět lžiček různých jídel, napila se trochu čaje a trochu vody a tím to hasne..jsem vděčná za kojení, fakt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
24.4.14 08:40

@locika taky bych neštovice brala, kdyby nebylo malého :-)
do zoo jsme se nepřidali, já bych to se dvěma nezvládla, resp. potřebovala bych druhý kočár, malá mi po obědě ještě spí a byla by protivná…
Baru to kojení nezvdávej, zkus tu laktační poradkyni aspon telefonem, když se pouští prsu nemusí to znamenat málo mléka…já mám spíš opačný problém, nakrmila bych v pohodě i dvě děti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová