Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky mně už je to úplně trapné, ale já tu zas ve středu nebudu ![]()
A omlouvám se, že jsem vůbec neodpověděla na to ZOO, měla jsem trochu pres, nestíhala jsem…Míšo, ale nevím, jestli hernička ještě příští týden bude, oni mají přes prázdniny zavřeno, tak bych tam radši kdyžtak dopředu zavolala, ať tam nejedete zbytečně…
@locika Ahojky,v pohodě já to chápu
no každopádně to teda ještě ověřím ať tam nejedeme zbytečně a Slunečnice je teď taky 14 dní zavřená
luci tak pak dej vědět třeba ten další týden kdybys měla čas ![]()
Ahoj holky, a jak se vůbec máte? Já jsem ráda, že je zas konečně trochu hezky. My jdeme v úterý na poslední cvičení, tak jsem zvědavá jak dopadnem. A co vy a vaše dětičky? A co dovča? Kam se chystáte?
@BarboraF ahojky
tak my se máme dobře, Sárinka je pořád šikovnější a šikovnější, teď začala sama papat lžičkou takže neustále peru a uklízím
taky pořád něco podnikáme, do toho chodíme na prohlídky bytů, jelikož chceme nějaký koupit a co vy? Na dovču pojedeme leda tak někde v ČR na 2-3 noci ale zatím nevím, máme u našich bazén a to nám stačí.
Jinak holky teda je tady uplně mrtvo, já se přiznám že sem taky moc nechodím nemám na ten net čas ale občas mrknu přes mobil a nic se neděje, přitom bych Vás tak ráda viděla. Musíme se domluvit a někam zajít, však klidně jen tak ven, na hřiště nebo na procházku. Ozvěte se, klidně i do zpráv a ráda se s Vámi domluvím ![]()
Užívejte si prázniny ![]()
Ahoj, tak už se k vám můžu konečně přidat
akorát malý má teprve 4 měsíce (teda bude mít 13.7.)… jen je otázka zda už jste komplet nebo se ještě můžu přifařit ![]()
@Edita2 Ahoj,klidně se můžeš přidat. My jsme měly 4 měsíce 24.6. A z kama jsi?
@BarboraF Oldřichovice, ale ve Zlíně jsem pečená vařená
co na vesnici ![]()
@Edita2 Na vesnici je přece hezky nebo ne? Když má člověk vlastní zahradu, tak je to ještě lepší. A kolik ti je?
@BarboraF No my máme právě celkem malou zahradu, budu ráda když tam narvu pískoviště a nějaký malý bazének příští rok. No mě je 22let. Vím, mladé kuře všude to slýchám, jak jsem si měla ještě užívat život a kdesi cosi, ale malého jsme si moc přáli
A Ty jsi ze Zlína?
@Edita2 Tak ode mě to neuslyšíš. Já sice první dítě měla ve 24,5. Ale mohla jsem ho mít ve 24.Ale kdyby to šlo, tak jsem si ho pořídila dřív. Jj, já bydlím přímo ve Zlíně. Nemáš FB?
@BarboraF Jasně že mám
Edita Válková… si mě přidej
nejezdíš někdy třeba i na kolečkáčích s kočárkem?
@martinabara Ahoj Marti, budeš ještě potřebovat pro malou ty „kšíry“ do kočárku? ![]()
@Edita2 ahojky
mě je 23 takže vím o čem mluvíš co se týká toho věku
ale at si říká kdo chce co chce ![]()
Nějak se nám už delší dobu nedaří sejít se s ostatníma ale mohly bychom nějaký sraz domluvit ![]()
Nemáte někdo čas tuto středu dopoledene???
@MíšaHotaříková
super
no já můžu…středa je jediný den kdy něco nemám
pak až sobota ![]()
@Edita2 ahojky…nevim jestli si to stihneš přečíst ale jestli chceš mužem se zítra sejít kdybys mohla
máme čas od půl 1 hodilo by se vám to? Moje číslo na mobil ti pošlu do zprávy tak kdyztak napiš ![]()