Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.6.14 14:13

@Miiisel to je mi líto :-( tak se pojdme zrovna domluvit na tento týden některé odpoledne :)

Mohl by někdo třeba ve čtvrtek? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.6.14 20:52

Ahoj,
@MíšaHotaříková no, tentokrát zcela výjimečně už jsem byla ve Zlíně dřív, šly jsme k doktorce, proto jsem jela rovnou od polikliniky. Tak to mě mrzí, že jsme se minuly. Hele, čtvrtek jedinej nemůžu, to mi vozí Barunku děda a toho se nechci vzdát ani za nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
322
12.6.14 21:09

Ahojky jsem taky ze Zlina teda přesněji z Otrokovic:-)a mám dvě deticky chlapecka ktery ma 6 a holcicku ktera ma mesic:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
13.6.14 01:54

Holky ahoooj, zdravím vás a omlouvám se, že jsem teď nějakou dobu nepsala, nějak není čas :roll: :lol: Děcka jsou nějak náročnější nebo co, a taky v poslední době docela dost výletujeme a návštěvujeme a tak :lol: Ale hrozně ráda bych vás zase viděla, tak podnikneme něco? Třeba příští týden? Pondělí a úterý tu nebudu, ale pak bych konečně mohla…ta hernička byla zavřená jen výjimečně? Kvůli film-festu? Zkusíme to teda zas ve středu? Bude jedna z posledních příležitostí, páč přes prázdniny bývá hernička zavřená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.6.14 19:39

Ahoj, no já bych celkem do herničky zašla a nový maminky můžou jít s námi, tam se zabaví malý i velký děti. A pokud bude zavřeno, můžem jít někam ven na hřiště, je tam poblíž něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
14.6.14 00:17

Marti, na Jižňákách je docela dost hřišť a nebo klidně můžeme sjet do města do Marušky třeba (taková malá cukrárna, kavárna, venku pískoviště a klouzačky) nebo do Slunečnice, tam je to tak nejideálnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.6.14 17:27

Tak pokud budem v cajku, tak se středou počítam. Na Jižňáky se dostanu klidně už v devět. Takže se sejdem tam a kdyby bylo zavřeno, můžem jinam.Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
15.6.14 17:58

Ahojky, pokud bude hezky, tak jsme se s @MíšaHotaříková domlouvaly ve středu do ZOO ;) Byly bysme rády, kdyby se přidaly i další maminky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.14 20:39

Jo, tak to beru, mam to blíž než do Zlína a už mam taky permanentku. Tak v kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 08:13

Ahojte :)
tak jestli půjdeme do zoo tak bych tam jela tak na 10 co myslíte?
Ale pokud do herničky tak tam budu už v 9!
Každopadně @martinabara napiš mi tvoje číslo na mobil at se můžem kdyžtak zítra ještě aktuálně domluvit :)
@locika a vy by ste taky šli do zooo doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.6.14 08:33

Holky, tak si to zítra v ZOO pořádně užijte. Budu držet palečky, abyste měli hezké počasí a vyšlo vám to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 18:00

@BarboraF děkuujeme a ty nepujdeš???

Holky zítra pojedeme 9:43 takže tam budem před 10tou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
17.6.14 18:28

@MíšaHotaříková Míši, nepojedu. Víš jak to máme a taky jdeme zítra na 10 na cvičení, takže není ani čas. Ale vy si to užijte i za mě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.14 21:05

Tak já dorazim v půl desátý k ZOO a počkam na vás u vchodu. Číslo ti napíšu do pošty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.6.14 18:49

Holky nechcete jít do herničky příští týden třeba ve středu??? :) moc ráda Vás uvidím!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová