Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
9.10.14 17:45

Lazy? Já bydlím na Slovenské :-) Můžeme někdy zajít na hřiště :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
9.10.14 19:33

A kdepak tam? V domku? Občas tam chodíme na procházky :-) Jupííí, aspoň někdo blízko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
10.10.14 12:54

Kousek nad evang. kostelem je panelák, tak tam, na Lazy chodíme na hřiště k obchodu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
10.10.14 19:13

@janickazl Tak my tam na hřiště moc nechodíme. Chodíme spíš na procházky nebo kousek nad náma je další hřiště, tak chodíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
14.10.14 09:07

Ahoj holky,
treba se tahle diskuze zase rozjede :-)
Starsi syn zacal chodit do skolky, no chodit, je tam 2 dny a pak se tyden leci. Mladsi to samozrejme chytne taky, ten se pak leci 3 tydny. Takze tak u nas :-)Ale je to velka uleva, ze je apson dopoledne trochu klidu, kluci se totiz porad rvou o hracky, je to na palici. Uz se tesim az tohle blbe obdobi skonci a zacne puberta :lol:
A jak se mate vy ostatni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.10.14 21:42

Ahoj Maminky, chtěla bych se seznámit nebo aspoň tady popovídat s nějakou maminkou, která má dítě přibližně ve stejném věku (14 měsíců) a bydlí ve Zlíně-JS. Bydlím tady cca už 2 roky ale zatím jsem si nenašla ještě žádnou kamarádku( teď už maminku) na občasné výletování, procházky, kafíčka, vínečka… :) ;) někdy je to už na zbláznění být pořád jen s dítětem a nepromluvit normálně lidskou řečí :zed:… má některá taky takový pocit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
701
28.10.14 18:40

@T3jinka ahoj, ja mam takovy pocit :-) deti mam dve, nebydlim primo ve Zline ale neni to zadna dalka. Jak se jmenuje tvuj raubir? A kolik mas roku? Mne je 31 a mam dva chlapecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.10.14 20:02

:) to jsem ráda, že nejsem sama s tímto pocitem :) mám holčičku Natálku, je mi necelých 27 let. A kdepak bydlíš? Dva kluci- dvojčata? Jestli ano, tak to klobouk dolů. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.14 10:52

@T3jinka ahojky, my taky bydlíme na svazích, mě je 23 a Sárinka má 18 měsíců tak kdybys chtěla, rádi někam zajdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
18.11.14 12:25

Holky já bych se přidala, malý má 9m a dcera 3roky, chodí do školky, tak bych přes den mohla jen s jedním dítětem :-). taky jsme z jižáků. Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.11.14 11:24

Ahoj holky, mám uplně stejný pocit jako vy, je mi 28 a mám 14-ti měsíčního chlapečka… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
19.11.14 13:43

Holky tak navrhuji domluvit se nějakém datumu nebo dni, čas a místo. Co Vy na to? ;)
:dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 14:06

Super :) co třeba teď v pátek dopoledne? V 9? Někde na svazích nebo ve městě??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
19.11.14 17:58

Já bych mohla až v pondělí…a víc mi vyhovuje odpoledne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.14 19:13

Odpoledne to není problém ale příští týden můžu jen středa, čtvrtek, nebo pátek :) už to vidím že to bude šložite, snad se nakonec nějak domluvime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová