Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A kdepak tam? V domku? Občas tam chodíme na procházky
Jupííí, aspoň někdo blízko ![]()
Kousek nad evang. kostelem je panelák, tak tam, na Lazy chodíme na hřiště k obchodu
.
@janickazl Tak my tam na hřiště moc nechodíme. Chodíme spíš na procházky nebo kousek nad náma je další hřiště, tak chodíme tam.
Ahoj holky,
treba se tahle diskuze zase rozjede ![]()
Starsi syn zacal chodit do skolky, no chodit, je tam 2 dny a pak se tyden leci. Mladsi to samozrejme chytne taky, ten se pak leci 3 tydny. Takze tak u nas
Ale je to velka uleva, ze je apson dopoledne trochu klidu, kluci se totiz porad rvou o hracky, je to na palici. Uz se tesim az tohle blbe obdobi skonci a zacne puberta ![]()
A jak se mate vy ostatni?
Ahoj Maminky, chtěla bych se seznámit nebo aspoň tady popovídat s nějakou maminkou, která má dítě přibližně ve stejném věku (14 měsíců) a bydlí ve Zlíně-JS. Bydlím tady cca už 2 roky ale zatím jsem si nenašla ještě žádnou kamarádku( teď už maminku) na občasné výletování, procházky, kafíčka, vínečka…
někdy je to už na zbláznění být pořád jen s dítětem a nepromluvit normálně lidskou řečí
… má některá taky takový pocit?
@T3jinka ahoj, ja mam takovy pocit
deti mam dve, nebydlim primo ve Zline ale neni to zadna dalka. Jak se jmenuje tvuj raubir? A kolik mas roku? Mne je 31 a mam dva chlapecky.
to jsem ráda, že nejsem sama s tímto pocitem
mám holčičku Natálku, je mi necelých 27 let. A kdepak bydlíš? Dva kluci- dvojčata? Jestli ano, tak to klobouk dolů. ![]()
@T3jinka ahojky, my taky bydlíme na svazích, mě je 23 a Sárinka má 18 měsíců tak kdybys chtěla, rádi někam zajdeme ![]()
Holky já bych se přidala, malý má 9m a dcera 3roky, chodí do školky, tak bych přes den mohla jen s jedním dítětem
. taky jsme z jižáků. Eliška
Ahoj holky, mám uplně stejný pocit jako vy, je mi 28 a mám 14-ti měsíčního chlapečka… ![]()
Holky tak navrhuji domluvit se nějakém datumu nebo dni, čas a místo. Co Vy na to? ![]()
![]()
Super
co třeba teď v pátek dopoledne? V 9? Někde na svazích nebo ve městě??
Odpoledne to není problém ale příští týden můžu jen středa, čtvrtek, nebo pátek
už to vidím že to bude šložite, snad se nakonec nějak domluvime ![]()