Zlín - maminky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
19.11.14 19:45

Já v pátek můžu, ale kolem 9h mi malý spí, tak jen na procházku s kočárem popř můžem někam sednout, ale musím na něj vidět zevnitř :-). no bude to složité :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.14 20:50

Holky tak to nechme na ten příští týden některé odpoledne jo? Tak navrhnu třeba středu o půl 3 hm? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
23.11.14 09:57

Ahojky pokud budem už zdraví, tak se přidáme v tu středu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
23.11.14 13:03

Já jdu ve středu zrovna v tu hodinu k zubařovi 8o :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
25.11.14 10:09

A kde by byl sraz.my můžem ale jen na chvíli, musím pak pro malou do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
23.3.15 11:48

Dnes jsem zjistila, že je Gábinka zrušena a že náš kočárek, který jsem prodávala je fuč. Volala jsem majiteli bazárku, tak mi nebyl schopný ani říct, zda je prodán anebo kde ten náš kočár teda je…
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenost, že by jste v Gábince něco prodávali a oni vám přitom nedali vědět, kde jsou vaše věci. Pěkně mě to naštvalo a nelíbí se mi takové jednání…teď mám strach, ať nepřijdeme o kočár nebo o peníze za něj (pokud se teda prodal).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
23.3.15 13:36
@Mistessa píše:
Dnes jsem zjistila, že je Gábinka zrušena a že náš kočárek, který jsem prodávala je fuč. Volala jsem majiteli bazárku, tak mi nebyl schopný ani říct, zda je prodán anebo kde ten náš kočár teda je…
Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenost, že by jste v Gábince něco prodávali a oni vám přitom nedali vědět, kde jsou vaše věci. Pěkně mě to naštvalo a nelíbí se mi takové jednání…teď mám strach, ať nepřijdeme o kočár nebo o peníze za něj (pokud se teda prodal).

Na FB psala jedna maminka ve skupince Bazárek Zlísko, že se jí stalo to samé a podávají na ně hromadnou žalobu. Zkuste se ozvat tam, šlo tam o nějaký podvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
23.3.15 14:14

@janickazl To si děláte srandu 8o to jako fakt?? No mě ten majitel řekl, že do posledního dubna budou vyplácet peníze co dluží a zítra si mám zavolat, jak je to s mým kočárkem. Ale nerozumím tomu, jak někdo může zrušit bazar, sbalit „cizí“ kočárky a zmizet, nedat ani vědět " končíme, přijďte si pro něj".
No mrknu na fb, ale bojím se, že už neuvidím nic.
Bazar je napsaný na nějakou Moniku Kolajovou, na EDB má psánu adresu Pančava, tak ani nevím, kde ti majitelé bydlí, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
3.6.17 13:59

Holky, nějaká aktuální maminka s malým dítětem? Mam 8 měsíční holčičku a do Zlina se stěhujeme za mesic. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
21.7.17 14:03

Ahoj, mam
dva kluky 2,5 roku a 3 mesice :) odkud se stehujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
1.8.17 09:44
@flaviaflava píše:
Ahoj, mam
dva kluky 2,5 roku a 3 mesice :) odkud se stehujete?

Omlouvam se za pozdní odpověď. Vsechno bylo ted nějak hektické. ;)
Jsem z Ostravy. Ted bydlíme v Prstnem. ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.8.17 12:19

@Koulíšek tak to je dobra nahoda, my taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
1.8.17 16:25
@flaviaflava píše:
@Koulíšek tak to je dobra nahoda, my taky :)

Fakt? No paráda. Tak to bychom mohly neco podniknout. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
1.8.17 18:05

@Koulíšek klidne, jen az nebude takove vedro, hlavne s tim menším je to neprijemne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
1.8.17 19:09
@flaviaflava píše:
@Koulíšek klidne, jen az nebude takove vedro, hlavne s tim menším je to neprijemne :)

Souhlasím. Mala ma 10 měsíců, taky se ted spíše setrime.
Jestli jsi pro, můžeme si předat telefonní číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová