Zlínské prediko 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
291
30.5.21 11:56
@Anonymní píše:
Ahoj holky, nebyla jste některá na Prediku teď i s doprovodem? Jak to tam teď mají? Na webu je uvedeno, že jedna osoba může na základě očkování, nebo testu… Lámu si trochu hlavu, jaký test myslí (samozřejmě covid), ale zda stačí takový ten obyčejný, co si koupíme sami, nebo děláme v práci, nebo musí mít antigenní či PCR potvrzený z nemocnice? Nevíte někdo? Děkuji!!!

Tak teď to čtu. Ale úplně jinde 🤔 noo, to by mě také zajímalo tedy. Hlavně my jedeme hned pondělí brzy ráno, tak manžel nebude mít ani potvrzení z práce ještě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.5.21 20:38

@BaruTeri
Mají to právě i na FB, asi tam zavolám, nebo napíšu mail no. Hrozně ráda bych, aby manžel malou konečně viděl i naživo, nejen na obrázku, ale dělat testy do nemocnice určitě nebude mít čas no… Jedete už zítra ráno v pondělí? Budu ráda, když dáš vědět 🙂

• Citovat
  • Upravit
696
30.5.21 22:19

@BaruTeri na kolik jedete, na gemini dělají antigeny prej bez čekání. Můj počítá že si tam v pátek před screeningem zajede ať má potvrzení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
31.5.21 08:19

Ahoj holky, byli jsme v Prediku 24.5. Manžel jen ukázal vyfocený antigenní test dělaný doma. Sestřička se téměř na něj nepodívala. Jinak řečeno, nehrotila to :P Jen jsme oba podepsali, že nejsme nemocní a nebyli jsme s nakaženým v kontaktu.
Co se týče krve, tak tu mi bral můj dr už 13.5. a v Prediku už tak rovnou měli výsledek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.21 09:50

@wendelina30
Děkuji za super info, jedeme až příští týden už budu v 22tt, takže podruhé. Manžel poprvé nemohl, ale teď bych ho tam ráda měla. Pořád videl jen fotky, ale ať vidí malou (pokud nebude změna :) ) i naživo ❤️️🥳 😊

• Citovat
  • Upravit
696
31.5.21 09:51

@wendelina30 takže ti rovnou řekli výsledky? Nejhorší je ta nejistota zda je vše v pořádku :,( můj si raději zajede na antigen zdarma ráno před predikem. Jdu v pátek a už mi nervy pochoduji, hlavně když nemám žádné příznaky a modlím se ať je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.21 09:56

@evelisi
Ano, mně bral také krev na první návštěvu predika už můj doktor. Přišla jsem, vyplnila pár dotazníků, podepsala nějaké papíry, chvilku počkala. Pak si mě zavolala sestřička a šla jsem rovnou k panu doktrovi, který mi udělal podrobný ultrazvuk, u kterého mi krásně vše vysvětlil, ukázal, několikrát se mě zeptal, zda se já chci na něco zeptat… jelikož bylo vše ok, tak mě zajimalo jen pohlaví Pak si sedl ke stolu a asi porovnal vysledky krveod mého doktora s ultrazvukem, co zrovna dělal… vše pochválil a řekl, že přes 90% se je jistý, že to bude zdravé miminko ❤️️😇 Poděkovala jsem a rozloucili jsme se, sestřičce jsem zaplatila ještě poplatky a objednala mě rovnou na druhý ultrazvuk, na který jdi příští týden. Taky jsem se bála a měla respekt a příznaky mi mizely úplně, doteď pořádně žádné nemám 🙂 Neboj se, to bude v pořádku :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit
1479
31.5.21 10:16
@Anonymní píše:
@wendelina30
Děkuji za super info, jedeme až příští týden už budu v 22tt, takže podruhé. Manžel poprvé nemohl, ale teď bych ho tam ráda měla. Pořád videl jen fotky, ale ať vidí malou (pokud nebude změna :) ) i naživo ❤️️🥳 😊

Je to velký zážitek pro toho chlapa :) Přišlo mi, že tam mojemu došlo, že v tom břiše fakt máme to miminko :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
31.5.21 10:18

@evelisi Jj, hned po utz řekli výsledek. Už během toho utz vždycky řekl, že srdíčko je ok, mozek je ok… Pak to dal dohromady s krví a řekl výsledek. Já se bála neskutečně. Je to moje třetí těhotenství. Před tím 2× ZT. Vlastně každá kontrola je pro mě takový malý pokus o infarkt :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
31.5.21 11:06

@wendelina30 já jsem m v háji s nervama, 6 let Ivf, tři potraty a teď konečně :srdce: takže tlak litá s nervama :mrgreen: krev mi brali minulý týden 5 ampuli a říkala že i pro prediko, tak snad bude vše v pořádku :srdce: 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
31.5.21 11:14

@evelisi Moc držím palečky, ať už všechno dopadne dobře :hug: Kdo zažije nějaké komplikace, tak bude mít ten strach až do konce těhotenství. Já to teda tak mám. Ale musíme věřit, že teď už čekáme ten náš malý zázrak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
6.6.21 21:26

Holky tak prediko máme za sebou, vše je v pořádku, jen nechápu proč mě objednali na 16tt na velký ultrazvuk a integrovaný test. Nakonec když to počítám jdu v 17tt. Ptala jsem se na Downa a řekli že vše je negativní a v pořádku. Tak nevím zda se mám bát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
6.6.21 22:17

@evelisi Taky mi budou brát v tom 16t krev :nevim: A taky jsem se tomu divila. Na ultrazvuk jdu až ve 22t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
6.6.21 22:28

@wendelina30 si říkám jestli to není kvůli vysoké váze, tlaku a nejspíš mi potvrdí vyšší cukr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1479
7.6.21 09:00

A neposílá Prediko na tu krev třeba každou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí