Zlomená noha u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
23.1.22 17:39

@matkabagristy tak jsem to nepochopila spatne :palec: :palec: ja v tom normalne totiz ziju.. ale tak kdyz pak napise ucetni ze to nejde, tak nejak nechci snizovat vlastni schopnosti….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
23.1.22 17:44

@matkabagristy Děkuju, přečtu si. Před 2 lety mi OČR na nemocné dítě neproplatili, protože jsem na něj čerpala RP. No třeba se změnily předpisy, nejsem mzdovka, ale všeobecná účetní, takže mzdové předpisy úplně v malíčku nemám, i když mzdy účtuju, ale nezpracovávám. Nerada jsem tedy někoho uvedla v omyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
23.1.22 18:10
@Jarka2202 píše:
@matkabagristy Děkuju, přečtu si. Před 2 lety mi OČR na nemocné dítě neproplatili, protože jsem na něj čerpala RP. No třeba se změnily předpisy, nejsem mzdovka, ale všeobecná účetní, takže mzdové předpisy úplně v malíčku nemám, i když mzdy účtuju, ale nezpracovávám. Nerada jsem tedy někoho uvedla v omyl ;)

ne, zadne predpisy se nezmenily. Neni to mzdova zalezitost, resi to ossz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
23.1.22 18:21

Jo a koupani mame dnes zdarne za sebou, pomohlo plastove stupatko 🙏 nalada v tymu rapidne klesa, takze uvidime, co zitra :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
7.2.22 10:48

Holky tak dnes kontrola a uplne mi rozkopli sandal, sadru ji sundaj az 21.2., mluvili pak o kratke sadre a po sundani dalsi tri tydny udajne uplne omezit pohyb, zadna skolka atd… :( ja uz se tak tesila, ze se blizi konec utrpeni… zada uz mam totalne v haji, dneska v noci me vzbudily takovy bolesti bricha, ze jsem myslela, ze z ty postele ani nevylezu… ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.2.23 19:18

@Xmichaelah a kde tu nohu měla/má zlomenou?
Moje měla teď vlasecnicovou zlomeninu holení kosti, měla sádru na dva týdny..
Týden ji už má dole a nechce chodit… 🙈 Kontrolní rentgen nebyl, rehabilitace nám žádný nedoporucili.. Jsem z toho špatna, z toho za dva měsíce rodim…
Nevím jestli ji dát ještě čas, nebo zavolat pediatrovi a chtít zadanku na fyzioterapii nebo se na ni objednat na vlastní pěst… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
19.2.23 07:45

@Emky mela to v dolni tretine. Nase teda mela sadru 6 tydnu. Po sundani jsme nesmeli zatezovat, takze jsem ji nadzvedavala zezadu, aby opatrne naslapovala. Ale to u tebe v tehotenstvi moc nepripada v uvahu. A nechce chodit protoze se boji nebo ji to boli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
20.2.23 11:22

@Xmichaelah říká že ji to nebolí, že se bojí… Ale má zatuhly kotník…

Jak dlouho trvalo než se vrátila do normálního fungování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
20.2.23 15:35

@Emky cca 14 dni.. ja jsem teda mela od kamaradky fyzioterapeutky cviky jak se sadrou a pak na rozhybani.. ale u nas ta doba byla podstatne delsi. Prvni tyden po sundani jsem ji nadnasela, dalsi tyden vytacela nohu a kulhala.. to se pak krasne odbouralo. Ale jeste mesic pak nesmela behat, skakat.. coz se ani nedelo protoze 14 dni po si poskocilo, zabolelo- jeli jsme na rentgen a nastesti bylo vse v pohode..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
21.2.23 07:32

@Xmichaelah děkuji ;) aspoň nějaký uklidnění a vyhlídka na lepší časy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.3.23 11:21

Dobrý den, syn 4 roky měl zlomenou holenní kost. Týden je bez sádry a na nohu nechce vůbec došlápnout, vůbec se nesnaží, lozí po čtyřech. V nemocnici nám řekli, že si cvičení máme najít na netu. :roll: máte s tím někdo zkušenost? kdy vaše dítě začalo chodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
27.3.23 11:38

Dcera měla sádru tři týdny. Nijak jsme tedy necvičila, sunula se po zadku s tou hnatou napnutou před sebou, když se chtěla sama přesunout. Akorát po sundání snad měsíc nechtěla chodit, bála se. Pak chvíli kulhala, rozcvička se sama nakonec v bazénu a od té doby dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
27.3.23 12:02
@hulala píše:
Dcera měla sádru tři týdny. Nijak jsme tedy necvičila, sunula se po zadku s tou hnatou napnutou před sebou, když se chtěla sama přesunout. Akorát po sundání snad měsíc nechtěla chodit, bála se. Pak chvíli kulhala, rozcvička se sama nakonec v bazénu a od té doby dobrý.

Opravdu měsíc? a to si s ní byla doma? já už teď byla dlouho na OCR. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
27.3.23 17:35

@Enicka byly prázdniny, já doma ještě s novorozencem :roll:. Ale OCR jsem tudíž nepotřebovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
27.3.23 18:45

@Enicka nam to trvalo tyden nez se rozchodila.. ale nesmela prvni tyden zatezovat, takze jsem chodila v predklonu nad ni a nadlehcovala a kontrolovala jestli opatrne naslapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák