Zlomená noha u dítěte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1709
27.3.23 20:15

Nám k tomu nic v nemocnici neřekli, jen že kdyby něco, tak máme přijít dřív než za 14 dní na kontrolu… :roll: já mu taky zkouším odlehcovat, ale on na to nechce vůbec šlapat 😐takže, že na to týden nestoupnul, nevadí? Nebo už by měl aspoň trochu se snažit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41862
27.3.23 20:20
@Enicka píše:
Nám k tomu nic v nemocnici neřekli, jen že kdyby něco, tak máme přijít dřív než za 14 dní na kontrolu… :roll: já mu taky zkouším odlehcovat, ale on na to nechce vůbec šlapat 😐takže, že na to týden nestoupnul, nevadí? Nebo už by měl aspoň trochu se snažit?

Jestli máte vanu, zkus mu ji napustit, ať tam nohou hýbe. Nebo ho vem, pokud se nebojí, do bazénu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
999
27.3.23 20:25

@Enicka tak je jasny ze se boji, ja jsem ji teda trosku nutila, v predklonu jsem s ni chodila i venku… kazdy je jiny, ty ho znas a vis co na nej plati, nebo jestli ho to boli. Ja u nasi vedela, ze je to herecka oskarova a je nutne po ni trosku “slapat”. Ale u ni byla obri motivace skolka a hlavne mela tu sadru dele, tak uz byla otravena se mnou doma jak malajsky sip

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.3.23 10:25

Ano do bazénu ho vezmu, to je dobrý nápad, děkuji. On je taky trochu herec. Do školky chodí nerad, tak to pro něho moc motivace není. Už jsme mu slíbila i hračku ale taky nic moc. 8o a to je co říct. Ale včera SME začali pomalu aspoň za ruky a kolem stolu, tak snad to půjde každý den líp. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák