Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nám k tomu nic v nemocnici neřekli, jen že kdyby něco, tak máme přijít dřív než za 14 dní na kontrolu…
já mu taky zkouším odlehcovat, ale on na to nechce vůbec šlapat 😐takže, že na to týden nestoupnul, nevadí? Nebo už by měl aspoň trochu se snažit?
@Enicka píše:
Nám k tomu nic v nemocnici neřekli, jen že kdyby něco, tak máme přijít dřív než za 14 dní na kontrolu…já mu taky zkouším odlehcovat, ale on na to nechce vůbec šlapat 😐takže, že na to týden nestoupnul, nevadí? Nebo už by měl aspoň trochu se snažit?
Jestli máte vanu, zkus mu ji napustit, ať tam nohou hýbe. Nebo ho vem, pokud se nebojí, do bazénu.
@Enicka tak je jasny ze se boji, ja jsem ji teda trosku nutila, v predklonu jsem s ni chodila i venku… kazdy je jiny, ty ho znas a vis co na nej plati, nebo jestli ho to boli. Ja u nasi vedela, ze je to herecka oskarova a je nutne po ni trosku “slapat”. Ale u ni byla obri motivace skolka a hlavne mela tu sadru dele, tak uz byla otravena se mnou doma jak malajsky sip
Ano do bazénu ho vezmu, to je dobrý nápad, děkuji. On je taky trochu herec. Do školky chodí nerad, tak to pro něho moc motivace není. Už jsme mu slíbila i hračku ale taky nic moc.
a to je co říct. Ale včera SME začali pomalu aspoň za ruky a kolem stolu, tak snad to půjde každý den líp. ![]()