Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Nás dětská dr. poslala s podezřením na prasklinu na lebce na chirurgii.
@Anonymní píše:
A mám jít teda k dětské a nebo rovnou do té nemocnice? Ale kam tam? traumatologie nebo dětské?
Já bych na Tvém místě ráno zavolala svojí pediatričce a všechno jí to vypověděla a uvidíš - buď si tě pozve k sobě, nebo tě rovnou nasměruje. Dle mého to bude rovnou na traumatologii, protože dětské by tě na ten rtg poslalo stejně. Držím moc pěsti ať dopadnete dobře
…dej pak vědět.
Tak jsem ráno zavolala dětské, ta mě poslala rovnou na chirurgii. Doktor ho prohmatal a poslal na rtg. Udělali jeden dobrý snímek, ptž malému se to vůbec nelíbilo. Na to že to bylo před týdnem mi neřekl vůbec nic, byl milý. A všechno je v pořádku, akorát mu tam zůstaly dvě malé sraženinky pod kůží z boule, která mimochodem už ustoupila. Kdyby nezmizely tak musíme znova za 3týdny na kontrolu, Jinak žádné omezení nemáme. Spadl mi obrovský kámen ze srdce. Tak děkuji za rady
![]()
No vidíš, super
Hlavně, že je všechno ok a ještě můžeš mít klid, že dítě viděl doktor. Pádům zdar ![]()
@Anonymní píše:
Tak jsem ráno zavolala dětské, ta mě poslala rovnou na chirurgii. Doktor ho prohmatal a poslal na rtg. Udělali jeden dobrý snímek, ptž malému se to vůbec nelíbilo. Na to že to bylo před týdnem mi neřekl vůbec nic, byl milý. A všechno je v pořádku, akorát mu tam zůstaly dvě malé sraženinky pod kůží z boule, která mimochodem už ustoupila. Kdyby nezmizely tak musíme znova za 3týdny na kontrolu, Jinak žádné omezení nemáme. Spadl mi obrovský kámen ze srdce. Tak děkuji za rady![]()
No paráda
to jsem ráda, že jsem nedržela pěsti zbytečně a taky jsem byla zvědavá, jestli zavoláš, nebo půjdeš rovnou… tak vidíš, můžeš být už naprosto v klidu.
Měj se a bacha na pyžama na zemi
![]()
@Anonymní píše:
No parádato jsem ráda, že jsem nedržela pěsti zbytečně a taky jsem byla zvědavá, jestli zavoláš, nebo půjdeš rovnou… tak vidíš, můžeš být už naprosto v klidu.
Měj se a bacha na pyžama na zemi
![]()
![]()
Děkuju
Příště budu radši za hysterku, ale půjdu hned. Mimo to, to pyžamo si z postele stáhl malý
![]()
@Anonymní píše:
DěkujuPříště budu radši za hysterku, ale půjdu hned. Mimo to, to pyžamo si z postele stáhl malý
![]()
Jasně, jak jinak
Mějte se a zase někdy třeba ahoj
![]()
ahoj holky, málý si dneska stoupnul u židle, ta se s nímzvrhla a malý spadl hlavou na dlažbu a na něho ještě židle která ho praštila do oka. Hned jsme jeli na pohotovost, tam malého prohlédli a udělali RTG, teda spíš se o to snažili nevím jak byly kvalitní snímky, protože malý neustále hýbal hlavou. Pak nás poslali domů, že je vše v pořádku. Předchvilkou když jsem malýho hladila po hlavičce sem si všimla že má nad pravým uchem velkou měkkou bouli. Myslíte, že s ním mám zase raději zajet do nemocnice, nebo je to normální po pádu?
Taky bych to nenechala jen tak…jako anonymní výše
- radši jít zbytečně než něco zanedbat.
Příspěvek upraven 28.04.12 v 08:11
Ahoj ,nase mala spadla v pondeli asi z metrove vysky s operadla na sedacce,hazela si se starsi dcerou micem a nevybrala to a spadla primo na hlavu,trochu plakala,slyseli jsme ji plakat uz mnohem vic,bolelo ji to a nasledne nam rikala ,ze ji brnelo cele telo
,jeli jsme do Motola,pro jistotu a po nekolika hodinch cekani,na vysetreni nam bylo receno,ze ma prasklou lebku
,v noci na neurologii na pozorovani,zda by nemohlo byt krvaceni do mazku a kontrolovani
,nastesti rano jsme byli propusteni domu,vse ok
,ale bude to pry srustat 3 mesice do te doby byt opatrni,neskakat,a tak.Pry to je bezny uraz,no,nevim,ale my z toho byli docela vyprskly. No je to dnes asi 5 dni,hlavicku ma malinko oteklou,jakoby vnitrni bouli,rika,ze ji malinko boli hlavicka,ale pry uz skoro ne
.
Ahoj, jak je dceři? nám dnes syn spadl z postele a má rozsáhlou zlomeninu lebky, ze schodů promiň. mám nahnáno, leží na jipu, sám (má dva roky)…dr mě strašně vyděsila, prý jde o životohrožující zranění. prosím, uklidni mě…
@sylvka Já sice nemám díkybohu zkušenosti ale tvému synáčkovi držím moc moc všechny palce ať je v pořádku!!!
![]()
V neděli dítko náraz do zdi hlavou, budou mu dva. Má jen miniaturní bouli a světle zelenou modřinu (skoro vůbec). Na pohmat to evidentně neboli. Brečelo jen chvilku. Jí i pije normálně. Naše Mudr má dovolenou, mám s dítkem za doktorkou?
@Anonymní píše:
V neděli dítko náraz do zdi hlavou, budou mu dva. Má jen miniaturní bouli a světle zelenou modřinu (skoro vůbec). Na pohmat to evidentně neboli. Brečelo jen chvilku. Jí i pije normálně. Naše Mudr má dovolenou, mám s dítkem za doktorkou?
Je úterý
Už jsi tam měla dávno být… Teď už bych to asi neřešila, pokud se ti zdá vše ok…