Zlomenina lebky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8112
23.10.15 20:05
@Anonymní píše:
Holky, malému se zamotaly nožky a narazil v panelákové chodbě čelem do zdi, taková ta vroubkovana. Má to přímo uprostřed na čele. Boule se mu udělala tvrda, plakal chvilinku. bylo to odpoledne o půl páté, jedl, pil stejně a chová se taky tak. Teď jde spinkat. Dam mu raději monitor, ale mám ho více pozorovat? Budit ho a kontrolovat tu bouli jestli není měkka a vodnata? Jsou mu dva roky
Čelo je nejtvrdší kost, nebála bych se, že by byla zlomena/nalomena. Syn už taky několikrát narazil v lem na hranu zdi, měl bouli, slic, ale v pohodě.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 20:08

Nespadl z vyšky, sel zamotal se a rovnou hlavou proti zdi…přišlo mi to jako rána, ale to skoro všechny…Má to červený, tvrdou bouli…

• Citovat
  • Upravit
1029
23.10.15 20:11
@Anonymní píše:
Holky, malému se zamotaly nožky a narazil v panelákové chodbě čelem do zdi, taková ta vroubkovana. Má to přímo uprostřed na čele. Boule se mu udělala tvrda, plakal chvilinku. bylo to odpoledne o půl páté, jedl, pil stejně a chová se taky tak. Teď jde spinkat. Dam mu raději monitor, ale mám ho více pozorovat? Budit ho a kontrolovat tu bouli jestli není měkka a vodnata? Jsou mu dva roky

no ja bych k nemu v noci nakoukla posvitila na nej jestli je vse v poradku, syn ted spadl ze zidle starsne brecel ale nic viditelneho sem na nem nevidela krom toho ze mel hematom vzadu na zadech, byl normalni jinak, tim jak brecel tak ztoho vecer usnul, rano sem si vsimla ze mu spadlo rameno :( a nehybal moc rukou, tak sme sli na pohotovost jelikoz byl zrovna vikend, no a mel zlomenou klicni kost :think: absolutne sem to nepoznala vypadal normalne myslela sem ze to ma jen narazeny, tim chcu rict at kdyztak nakouknete k nemu do pokojicku no a uvidite druhy den rano jestli bude vse v poradku nebo to bude vic natikat nebo ho treba bude bolet hlavicka atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
23.10.15 20:15
@Anonymní píše:
Nespadl z vyšky, sel zamotal se a rovnou hlavou proti zdi…přišlo mi to jako rána, ale to skoro všechny…Má to červený, tvrdou bouli…

tak to bude v klidu.. děcka jsou vesměs nerozbitný.. můj sebou řízne tímto stylem 10× denně (učí se chodit) :mrgreen: boule strašné, ale jinak v klidu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 20:18

Díky moc. Zapnula jsem mu monitor, a dam si dva/tři budíky na noc. Stačí do něj žďuchnout, jestli se hýbe?

• Citovat
  • Upravit
72728
23.10.15 20:19
@Anonymní píše:
Díky moc. Zapnula jsem mu monitor, a dam si dva/tři budíky na noc. Stačí do něj žďuchnout, jestli se hýbe?

jen bych číhla, jestli není moc bledý nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
23.10.15 20:22

Ze by mu praskla kost je strasne nepravdepodobne. Zrovana ta celni uz vubec ne. Jedine co by mohl mit, je otres mozku.
Zduchat do nej asi nemusite, sak vidite, ze dycha :D Spis posvitit na zornicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 20:22

Bledý? on je v obličeji takový světlejší pořád..???

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.10.15 20:23

A na zornickach mám sledovat co?

• Citovat
  • Upravit
1029
23.10.15 20:24
@Anonymní píše:
Díky moc. Zapnula jsem mu monitor, a dam si dva/tři budíky na noc. Stačí do něj žďuchnout, jestli se hýbe?

monitor je dobra vec taky ho mame, ono urazy u malych deti predevsim hlavy byvaji nebezpecny, ikdyz deti jsou kolikrat gumovy, ale jak rikam ja na synovy ani nepoznala ze ma zlomenou klicni kost, uz druhy den kdyz nehybal ruckou. v noci to zkontrolujte a rano pak uvidite jaky bude, preji klidnou bezproblemovou noc :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5154
23.10.15 20:41
@Anonymní píše:
A na zornickach mám sledovat co?

Laik vůbec nic, pokud nebude zvracet, chovat se se jinak, tj. přes den spavý, malátný, bude to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72728
23.10.15 20:44
@Anonymní píše:
Bledý? on je v obličeji takový světlejší pořád..???

tak to vůbec neřeš.. máš monitor, to je dobrý ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.15 20:54

Moc díky všem, hlavně, aby byl v pořádku…Dobrou noc

• Citovat
  • Upravit
15134
23.10.15 22:30

Hm, takových boulí ještě bude.Prvo matka že?:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.10.15 11:40

Ano, prvomatka :-D Vše ok, spal normálně… díky moc

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat