Zlomenina lebky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
22.4.12 14:38

Nás dětská dr. poslala s podezřením na prasklinu na lebce na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.4.12 18:03
@Anonymní píše:
A mám jít teda k dětské a nebo rovnou do té nemocnice? Ale kam tam? traumatologie nebo dětské?

Já bych na Tvém místě ráno zavolala svojí pediatričce a všechno jí to vypověděla a uvidíš - buď si tě pozve k sobě, nebo tě rovnou nasměruje. Dle mého to bude rovnou na traumatologii, protože dětské by tě na ten rtg poslalo stejně. Držím moc pěsti ať dopadnete dobře :hug: …dej pak vědět.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 11:09

Tak jsem ráno zavolala dětské, ta mě poslala rovnou na chirurgii. Doktor ho prohmatal a poslal na rtg. Udělali jeden dobrý snímek, ptž malému se to vůbec nelíbilo. Na to že to bylo před týdnem mi neřekl vůbec nic, byl milý. A všechno je v pořádku, akorát mu tam zůstaly dvě malé sraženinky pod kůží z boule, která mimochodem už ustoupila. Kdyby nezmizely tak musíme znova za 3týdny na kontrolu, Jinak žádné omezení nemáme. Spadl mi obrovský kámen ze srdce. Tak děkuji za rady :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2616
23.4.12 14:07

No vidíš, super :palec: Hlavně, že je všechno ok a ještě můžeš mít klid, že dítě viděl doktor. Pádům zdar ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.12 20:08
@Anonymní píše:
Tak jsem ráno zavolala dětské, ta mě poslala rovnou na chirurgii. Doktor ho prohmatal a poslal na rtg. Udělali jeden dobrý snímek, ptž malému se to vůbec nelíbilo. Na to že to bylo před týdnem mi neřekl vůbec nic, byl milý. A všechno je v pořádku, akorát mu tam zůstaly dvě malé sraženinky pod kůží z boule, která mimochodem už ustoupila. Kdyby nezmizely tak musíme znova za 3týdny na kontrolu, Jinak žádné omezení nemáme. Spadl mi obrovský kámen ze srdce. Tak děkuji za rady :hug: :mavam:

No paráda :hug: to jsem ráda, že jsem nedržela pěsti zbytečně a taky jsem byla zvědavá, jestli zavoláš, nebo půjdeš rovnou… tak vidíš, můžeš být už naprosto v klidu. :dance: Měj se a bacha na pyžama na zemi ;) :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 20:42
@Anonymní píše:
No paráda :hug: to jsem ráda, že jsem nedržela pěsti zbytečně a taky jsem byla zvědavá, jestli zavoláš, nebo půjdeš rovnou… tak vidíš, můžeš být už naprosto v klidu. :dance: Měj se a bacha na pyžama na zemi ;) :mavam: :mavam:

Děkuju :) Příště budu radši za hysterku, ale půjdu hned. Mimo to, to pyžamo si z postele stáhl malý :-) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.12 22:45
@Anonymní píše:
Děkuju :) Příště budu radši za hysterku, ale půjdu hned. Mimo to, to pyžamo si z postele stáhl malý :-) :mavam:

Jasně, jak jinak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mějte se a zase někdy třeba ahoj :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12330
25.4.12 19:21

ahoj holky, málý si dneska stoupnul u židle, ta se s nímzvrhla a malý spadl hlavou na dlažbu a na něho ještě židle která ho praštila do oka. Hned jsme jeli na pohotovost, tam malého prohlédli a udělali RTG, teda spíš se o to snažili nevím jak byly kvalitní snímky, protože malý neustále hýbal hlavou. Pak nás poslali domů, že je vše v pořádku. Předchvilkou když jsem malýho hladila po hlavičce sem si všimla že má nad pravým uchem velkou měkkou bouli. Myslíte, že s ním mám zase raději zajet do nemocnice, nebo je to normální po pádu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
25.4.12 19:44

Nejspíš to bude jen podlitina, ale raději bych zavolala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
25.4.12 20:04

Taky bych to nenechala jen tak…jako anonymní výše :mrgreen: - radši jít zbytečně než něco zanedbat.

Příspěvek upraven 28.04.12 v 08:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anonym 2
28.4.12 01:19

Ahoj ,nase mala spadla v pondeli asi z metrove vysky s operadla na sedacce,hazela si se starsi dcerou micem a nevybrala to a spadla primo na hlavu,trochu plakala,slyseli jsme ji plakat uz mnohem vic,bolelo ji to a nasledne nam rikala ,ze ji brnelo cele telo :think: ,jeli jsme do Motola,pro jistotu a po nekolika hodinch cekani,na vysetreni nam bylo receno,ze ma prasklou lebku :zed: :zed: ,v noci na neurologii na pozorovani,zda by nemohlo byt krvaceni do mazku a kontrolovani :( ,nastesti rano jsme byli propusteni domu,vse ok :hug: ,ale bude to pry srustat 3 mesice do te doby byt opatrni,neskakat,a tak.Pry to je bezny uraz,no,nevim,ale my z toho byli docela vyprskly. No je to dnes asi 5 dni,hlavicku ma malinko oteklou,jakoby vnitrni bouli,rika,ze ji malinko boli hlavicka,ale pry uz skoro ne :potlesk: .

• Citovat
  • Upravit
1
5.5.14 01:26

syn

Ahoj, jak je dceři? nám dnes syn spadl z postele a má rozsáhlou zlomeninu lebky, ze schodů promiň. mám nahnáno, leží na jipu, sám (má dva roky)…dr mě strašně vyděsila, prý jde o životohrožující zranění. prosím, uklidni mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
6.5.14 08:07

@sylvka Já sice nemám díkybohu zkušenosti ale tvému synáčkovi držím moc moc všechny palce ať je v pořádku!!! :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.15 21:03

V neděli dítko náraz do zdi hlavou, budou mu dva. Má jen miniaturní bouli a světle zelenou modřinu (skoro vůbec). Na pohmat to evidentně neboli. Brečelo jen chvilku. Jí i pije normálně. Naše Mudr má dovolenou, mám s dítkem za doktorkou?

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
11.8.15 21:05
@Anonymní píše:
V neděli dítko náraz do zdi hlavou, budou mu dva. Má jen miniaturní bouli a světle zelenou modřinu (skoro vůbec). Na pohmat to evidentně neboli. Brečelo jen chvilku. Jí i pije normálně. Naše Mudr má dovolenou, mám s dítkem za doktorkou?

Je úterý :roll: Už jsi tam měla dávno být… Teď už bych to asi neřešila, pokud se ti zdá vše ok…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák