Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Dnes jsem byla na kontrole, chtela jsem aby se na mě podívala kvůli tomu, ze očekávám v sobotu ovulaci. Cítím i bolest na prave straně, a testují, dnes začala čárka sílit.
Doktorka mi sdělila, ze na leve straně nic, ale na pravé, ze je žluté telisko, a ze to znamená, ze už je po ovulaci. Skoro mi UTZ ani nechtela udělat, ze už je jako pozdě ze jsem dneska 20DC, ale já vím, ze to tak mívám.
Takže moje otázka zní, co by jiného to mohlo byt?
Znamená to přesně to, co ti řekla. Ovulace už proběhla. I když si myslíš, že teprve přijde.
@Lil Kitkatt aha, a to to nemůže byt něco jiného?
Protože pořad testuju s ovulacnimi testy, a mám ho pozitivní.
Tak je to trochu divny.
@Tarena nejsem zadnej lovec duchu, proste to sleduju už nějaký měsíc abych věděla, jak na tom jsem..
Asi těžko, nejspíš si všechny myslíme, že ovulace už proběhla a testy nejsou tak spolehlivé. Když Ti to tak vrtá hlavou, měr si ještě BT a uvidíš, co teplota ukáže. Navíc kdybys měla před ovulací, doktorka by tam viděla dominantní folikul plus třeba ještě nějaké další mensi.
No nevím, dělám ty testy od ledna a vždycky mi to vycházelo takhle.. tak je to trochu zvláštní.. ale hold budu věřit doktorce nu
Tak nic jiného Ti moc nezbývá, pro jistotu s partnerem neusněte na vavřínech a pojistěte to ![]()
@Catalinn Jj myslím, si, ze jsme to pojistili dost, akorát mi to pořad nejde do hlavy 😤
Byla jsem za to, ze to vím, kdy mám ovulaci
hold budu muset zkoušet testovat měsíc hned po skončení Ms ![]()
@Lula99 Chápu, taky by mi to vrtalo hlavou a štvalo by mě, že na to nejspíš nepřijdu ![]()