Změní se chlap po narození miminka?

22
6.2.14 13:06

zmeni se chlap po narozeni miminka?

Dobry den..
Jen tak ze zajímavosti bych mela dotaz… mému příteli je 28 a je to takové děcko nevyzrale a povinnosti nejsou nic pro nej… snažíme se o mimco a zajímalo by me jestli se v něm projeví take kus toho otcovství…mate s tím zkušenosti? Diky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5310
6.2.14 13:07

Řekla bych že je to individuální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6094
6.2.14 13:07

Nemyslím si, že by ho narození dítěte změnilo, u nás to tedy tak nebylo a taky jsem si myslela kdoví co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
6.2.14 13:08

Záleží na tom jestli se chce změnit a převzít povinnosti otcovství. Pokud se chlap nechce změnit nezmění se ani kvůli dítěti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
6.2.14 13:08

Nevyzrale decko, co neresi povinnosti, neni vhodny adept na dite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
6.2.14 13:09

Taky si říkám… ale laska je laska :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.14 13:09

Lidi se nemění. Buď to v něm je a narozením mimina se to probudí, nebo to tam není a s tím nenaděláš nic :nevim:

Ale jako že by si někdo řekl „ha, mám teď dítě, musím se změnit“, to asi těžko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
6.2.14 13:10

Dítě chlapa nezmnění, pokud se chová jako děcko teď, bude se chovat jako děcko i potom :zed: já bych si dítě s nevyzrálým chlapem, pro kterýho povinnosti nejsou v žádným případě nepořizovala, je to cesta do pekel, pak budeš brečet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
6.2.14 13:11

NE!!! Nemám s tím osobní zkušenost, mám skvělého chlapa před i po, ale z doslechu vím, že ani náhodou :roll: Flink zůstal flinkem, ‚alkoholik‘ zůstal alkoholikem a blbec zůstal blbcem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6942

Můj přestal chodit na pivo, místo toho spěchá domů a těší se na koupání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
@makuka píše:
Taky si říkám… ale laska je laska :cert:

Holky to si zase někdo dělá pr.el, tímto je to jasný… nováček a hned takový téma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.2.14 13:12
@Verunecka289 píše:
Holky to si zase někdo dělá pr.el, tímto je to jasný… nováček a hned takový téma :nevim:

Taky mě to právě napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
6.2.14 13:12

Tak to hodně štěstí. Nedokážu si představit mít dítě s chlapem jako máš ty doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
6.2.14 13:14

Mateřství je záležitot instinktu (jasně, vyjímky se najdou), kdežto k otcovství je třeba vůle. Když nechce, nepředělá ho nikdo a nic. Ani 10 dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.2.14 13:15

@makuka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat