Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@divine woman Tak ne vždycky. Znám i ženu s hormonální poruchou, ta je obézní z toho. A pak ženu, která ji sice málo a pohyb má, ale ji fakt blbě a nepravidelně. A pak ty vyzrane. A osobně znám ženu, která měla bandáž žaludku, zhubla, ale nakonec její žravost slavila vítězství a vyzrala se nasvych 150 kilo zase.
@inkakřivák píše:
@divine woman Tak ne vždycky. Znám i ženu s hormonální poruchou, ta je obézní z toho. A pak ženu, která ji sice málo a pohyb má, ale ji fakt blbě a nepravidelně. A pak ty vyzrane. A osobně znám ženu, která měla bandáž žaludku, zhubla, ale nakonec její žravost slavila vítězství a vyzrala se nasvych 150 kilo zase.
tak to už je pak na tobě jak se k tomu postavíš pokud jsi zdravá…operace není samospásná, ale muže pomoci hlavně v začátku… nikdo netvrdí, že jdeš na operaci a budeš do léta hubená…to je pak na každém jestli chytne štěstí za pačesy či ne…
@Anonymní píše:
tak to už je pak na tobě jak se k tomu postavíš pokud jsi zdravá…operace není samospásná, ale muže pomoci hlavně v začátku… nikdo netvrdí, že jdeš na operaci a budeš do léta hubená…to je pak na každém jestli chytne štěstí za pačesy či ne…
Já to nepotřebuju, nepremyslim o tom vůbec. Když už potřebuju zhubnout, tak snížím porce a hlavně přestanu večer u tv uzobavat a je to.
@Anonymní píše:
Nee, objednala jsem se sama a k obvodní jen šla pro zadanky ba další vyšetření
děkuji:) a musela si někam docházet předtím na obezilogii aby ti to napsali nebo ne?
Jinak kde jsi byla na opce?
@inkakřivák píše:
Já to nepotřebuju, nepremyslim o tom vůbec. Když už potřebuju zhubnout, tak snížím porce a hlavně přestanu večer u tv uzobavat a je to.
tak to máš dost zkreslený představy, ale ok ![]()
@Anonymní píše:Podle mě jsi něco nepochopila. Napsala jsem toto
tak to máš dost zkreslený představy, ale ok
@inkakřivák píše:
A za tím si stojím. Že dobře 90% obézních jsou jednoduše vykrmeni z přemíry jídla a nedostatku pohybu. A zkreslená ta moje představa není, skutečně mi tohle stačí. Ubrat na jídle a přidat na pohybu a dostanu se na svou váhu. Momentálně to dělám, takže doufám, že se těch šedesáti kilo dočkám.
@Anonymní píše:
děkuji:) a musela si někam docházet předtím na obezilogii aby ti to napsali nebo ne?Jinak kde jsi byla na opce?
Po operaci ještě nejsem, jsem na čekačce
Jinak zatím nikdo nic po mě nechtěl, tak uvidime no. Jdu k panu docentu Dostalikovi
@Anonymní píše:
Po operaci ještě nejsem, jsem na čekačceJinak zatím nikdo nic po mě nechtěl, tak uvidime no. Jdu k panu docentu Dostalikovi
ahoj, a jak dlouho už čekáš?
Předběžný termín už máš nebo ne?
Ahojky chci se zeptat jestli s tím někdo neměl zkušenost, předevčírem sem měla celý den výtok i když sem se sprchovala a včera už ne, ale od včerejška večer mám bolesti břicha a tahá mě to pořád na velkou třeba 5× denně dva dny mam bolesti břicha a stalou stolici
Nevíte co to může být?