Značkové/drahé oblečení pro dítě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32174
29.4.20 19:43

@Kosopemi No asi jak kde, já to teda taky neznám…ani puberťák nevyžaduje žádnou značku, nikdy neříkal, že by to ve třídě řešili…žádné značky ani nemá cíleně, prostě koupíme to, co se mu líbí nebo to, co mu sedí…protože je dlouhej a hubenej, je rád, že má vůbec co na sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1870
29.4.20 19:46

@Monchichik Tak to podle me ma byt. Koupit, co sedi a hned se to nesepere, nevytaha a ne jen kvuli znacce za x tisic. No, ale ja svet neridim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32174
29.4.20 19:49

@Kosopemi Já jsem jim koupila vždycky dražší kusy oblečení značek, co třeba chtěli, k vánocům. Ale jinak nosili prostě to, co stálo normálně přiměřeně, protože ten poslední momentálně přeskakoval i přes dvě velikosti :mrgreen: takže by to byli totálně vyhozené peníze…boty jako Adidas, Nike atd. mi nijak drahé nepřijdou…džíny momentálně nekoupíme bez zkoušení, za tu dobu co nechodí do školy zase vyrostl, tak musíme počkat…a modlit se, abysme nějaké vůbec sehnali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 19:55

Já zase dceru chápu, taky jsem zažila ne přímo to že by se mi smaly ale mrzelo mě to že ostatní mají ty kalhoty do zvonů a ty šustaky se cvoky a já vždy jen to co se podědilo nebo sehnalo ve slevě. Byly jsme 3 děti a peníze nebyly. Tenkrat jsem v pubertě řekla naším že si nás neměli dělat když na to nemají :zed: Teď mám po X letech jiné priority ale tenkrát mě to mrzelo. Já na vašim místě bych ji dopřála pár značkových věci. Samozřejmě né za desetitisíce ale jak tu někteří píšou aspoň pár kousků

• Citovat
  • Upravit
1079
29.4.20 19:57

Ja se nedivim vubec nicemu, me moje sedmileta neter rekla, ze chce muj iphone, protoze ho maj decka ve tride.taky mi ji bylo lito, ze se ji smejou.je to hrozna doba.ale tyto znacky koupis o tamanu na trznici v brne i v praglu.za par babek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3907
29.4.20 20:01

A určitě se jí posmivali, nebyla to jenom nějaká blbá poznámka? A určitě to bylo kvůli oblečení, nebyla to jenom záminka, protože ji nemají rádi? Anebo nejde prostě o to, že by takové oblečení jenom chtěla, protože ostatní to mají, aniž by jí oni sami něco říkali?

Pokud se jí trvale posmivaji a oblečeni je jenom záminka (nebo aktuální manifestace), řešila bych to jako šikanu. Nevěřím, že někoho sikanujou kvůli oblečení, brejlim, známkám…
To jsou jen záminky, hlavní jsou špatné vztahy ve třídě, pak se dá posmivat kvůli čemukoliv, nový oblečení to nevyřeší.

Pokud jí někdo něco pitomýho jednorázově řekl, řekla bych jí, že lidi toho nakecaj a že na to má kaslat, zítra si nikdo nevzpomene.

A pokud ona chce, protože ostatní mají, ale ty na to úplně nemáš finance, sehnala bych jí něco pro radost zde popsanými způsoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
29.4.20 20:05

Tak to zas žádný značky nejsou, seženeš i v bazarech, koupíš na netu. Něco bych jí pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
29.4.20 20:15

@Nadyn
Tak jí kup par kusů značkového oblečení, s tim ze dalsi nákup, vude mit treba az za delsi dobu :mrgreen:, kounete se spolu na nejakej e-shop a objednejte neco :). Udelas jí aspon radost ;).
Ale teda to posmivani teda nechapu…

Ja mam teda uz šestnáctiletou dceru, nosi drazsi značkové oblečení, a to uz je o tom ze se zajímá o modu a ma uz určitý styl oblékání..(a ani ta znacka neni na ovleceni tolikrát vidět..
A ma uchýlku na boty

Ja osobne si myslim, ze hlavne u bot je důležité, aby byly kvalitni, tak ta znacka se vyplati..
edit- ale dcera ma i veci jako je to hm atp..
My s dcerou jako i říkáme, ldo ma. vkus dokaze si vybrat ovleceni skoro v každém obchodě, kdo ten vkus nema bude i ve drahem vypadat spatne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15296
29.4.20 20:40
@Nadyn píše:
Značkovým myslím například Levi´s, Adida, Nike, Puma, Fila, Vans, Converse…
Dceři je necelých jedenáct.

Tak jí pár hadrů kup, vždyť to nejsou cenově úplně nedostupné značky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14008
29.4.20 20:49
@Alušáček píše:
Tak jí pár hadrů kup, vždyť to nejsou cenově úplně nedostupné značky.

Taky si myslim..
edit- kdyt to napriklad srovnas s gucci :nevim:

Příspěvek upraven 29.04.20 v 21:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
29.4.20 21:09

Neco ji kup, a zároveň upozorni učitelku, ze se ji posmivaji, to rozhodne neprechazej, není to v poradku.

Ja to mám asi takhle. Na úplně mini děti to neřeším a staršího vezmu vždy před začátkem školního roku do hm (to má nejradši), a tam uděláme vetsi nákup oblečení na další rok. A to jsem s nim byla asi dva roky sama, ale na tohle jsem si penízky vždy stranou nechala, ať je peknej :* Velký nákup na prvňáčka a druhaka byl pro me tehdy tak za 2000 - 3000 a pokaždé jsme odešli s plnou taskou všeho možného a nosil ty věci cely rok. Samozřejmě zbytek pepco, KIK, takko. A Nike jsem mu koupila ve sportu takovou tu sportovní soupravu asi za 1000 a nosi to stále už dva roky a porad mu to je. Takže ono se to i vyplatí, když vidis, ze ty věci má rad, tak to za to stojí.

Nicméně věci z bazaru bych ji asi nekupovala, ať jde s tebou na ten nákup, vyzkouší si, vybere a užije si to. To taky dela svoje.

Příspěvek upraven 29.04.20 v 21:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
29.4.20 21:16
@Nadyn píše:
Značkovým myslím například Levi´s, Adida, Nike, Puma, Fila, Vans, Converse…
Dceři je necelých jedenáct.

Jak už bylo napsáno, některé tyto značky se dají ve slevách koupit za normální peníz, pár kusů bych jí koupila, jestli po tom touží.
Druhá varianta je nakoupit to na bazárku po někom z druhé ruky, to nikdo nepozná, když koupíš pěkné věci.
A nakonec, nevím, kde bydlíte, ale ti, co se jí smějí, jestli je to pravda, musí být pěkní idioti. Mám děti 12 a 15 a nevím o tom, že by se kdy někdo někomu vysmíval kvůli oblečení, to už by musel ten dotyčný fakt chodit v nějakých retro věcech. A jasně, že mají ve třídě i sociální případy a nikdo se jim nesměje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14639
29.4.20 21:28

A ještě me napadlo, ono není úplně důležité, jakou značku to oblečení má, ale jakým způsobem ho das dohromady. Já mám dva kamose gaye, oba nosí hm a zaru, protože jsou drobní, ale vypadají v tom skvěle :palec: :potlesk:

Tak možná by stačilo pomoci dcerce se stylingem, nebo požádat někoho, kdo to umí, aby celek vypadal tak nějak víc “fashion”, a pak ji bude třeba i jedno, zda má nějaký levisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
29.4.20 22:13

@Nadyn Mám holku v podobným věku. Až otevřou krámy, tak jí vezmi do obchodů značek, po kterejch touží, vyzkouší, prohlídneš a líp vyberete, uvidíš taky jaká je kvalita. Podle toho se rozhodni. Moje holka nosí sportovní Nike, hraje tenis. Takže za sebe můžu tuhle značku doporučit. Ve skříni má vestu z Pepca, která je kvalitnější než z Lindexu, kde taky nakupuju. HM apod. mi hrozně vadí do kvality, tak se jim vyhýbám. Oblíbená značka mojí holky je Calvin Klein, třeba by se to i tvojí mohlo líbit. Guess mi taky nepřijde jako nějaká extra velká kvalita. Cenově to není tragédie, ale podle toho taky uvidíš, jak dlouho to (ne)vydrží. Kdybys chtěla něco kvalitnějšího, tak Burberry je super, ale mohla by ti vadit cena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
29.4.20 22:35

Na Vinted se dají sehnat super věci. Klukovi kupuju Horsefeathers, DC, Quiksilver.. A dá se to sehnat za pěkné ceny. Koukla bych tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí