Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mám 3 dny zpozdeni, na testu je slaboulinky duch. Prijde mi, ze by asi měl byt silnější, ze? Jsem z toho jelen :-/ Nebo jen nějaká hormonální nerovnováha?
Může to být biochemický těhotenství a za pár dní přijde menzes. Nebo jsi měla ovulaci později…v každým případě ti nezbývá než čekat a za pár dní testovat znovu..
Dělej Ob dva dny další. Mohla jsi mít později ovulaci a třeba ještě zesílí.
Já to měla takhle stejně, měla jsem později ovulaci, teď jsem 17 tt, zkus později nebo kup digitální test, ten mi to ukázal hned, držím palce ![]()
@Amalka244 ahoj prosím jak ti to tehda dopadlo? sem v podobné situaci ![]()
Ahoj, mne přišla nakonec za dva dny MS, takže asi biochemické 😔 jak vypadá Tvůj test? A kolik mas zpozdeni?
@Amalka244 No uz 4 den, na intimed testu sem mela podobného ducha jako ty, ale clearblue negativní a dnes i mamatest negativní
Je fakt, že jsem byla teď hodně nemocná, ale ten intimed me zarazil. Četla sem diskuze, ze dělal hodně holkám duchy tak asi nic ![]()
Ahojte holky já se chtěla zeptat zpoždění MS mám už 10 dní a mám vysokou slznici sem tam mě bolí prsa někdy mám i bolesti pod bříškem jakoby náznak na MS ale stále nic co si o tom bislite vy děkuji za odpověď
![]()
@Kramarova píše:
Ahojte holky já se chtěla zeptat zpoždění MS mám už 10 dní a mám vysokou slznici sem tam mě bolí prsa někdy mám i bolesti pod bříškem jakoby náznak na MS ale stále nic co si o tom bislite vy děkuji za odpověď![]()
![]()
Tehotensky test říká co?
@JancaS84 píše:
Tehotensky test říká co?
@JancaS84 píše:
Tehotensky test říká co?
Je to teprve 11 dni tak nevím jestli bo mi něco na testu vyšlo co myslíte vy mohlo by něco vyjít nebo ještě je brzo děkuju za radu
@Kramarova píše:
Je to teprve 11 dni tak nevím jestli bo mi něco na testu vyšlo co myslíte vy mohlo by něco vyjít nebo ještě je brzo děkuju za radu
Ano ukáže.
@Kramarova ahoj, vyzkoušej test a uvidíš. Já do 18 dne zpoždění měla negativní a najednou se tam objevil nepatrný duch až po limitu. Teď ale každým dnem sílí i digitální mi ukázal + a to už mám 21 dní zpoždění tak držím palečky ![]()