Zrušení automatického přihlašování - důležité!

222
16.1.06 10:44

Zrušení automatického přihlašování - důležité!!!

Ahojky holky,
mám na Vás prosbu. Když jsem se zaregistrovala na stránkách emimina, omylem jsem zaškrtla „automatické přihlašování“. Zatím mi to nevadilo, ale vloni jsem otěhotněla a nevím, jak dlouho budu ještě chodit do práce. Takže až na mé místo nastoupí někdo jiný, byla bych velmi nerada, kdyby si mohl číst mé příspěvky na emiminu či cokoliv psát pod mou přezdívkou. Potřebovala bych tedy toto automatické přihlašování zrušit a nevím kde - kdykoliv se na tyto stránky podívám, jsem rovnou přihlášena a nikde se mi již nenabízí možnost automatického přihlašování/odhlašování. A když se odhlásím, počítač mě hned zase přihlásí, takže nikde nemůžu objevit volbu zaškrtnutí automatického přihlášní / odhlášení.
Předem díky moc za radu.
Všem snažilkám přeji brzké // , těhulkám pohodové těhu a maminkám radost z miminek. :D
 Jana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2237
16.1.06 11:10

Jo jo to samé se mi stalo na seznamu, tak se doma kdokoliv dostane na seznamu na můj mail :-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
16.1.06 11:27

Anulko, to je mi líto :( Ale nějak to přece zrušit jít musí :wink: Akorát že nevím jak :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
212
16.1.06 12:04

Tak kdyz se to vezme detektivne :-):

Taky jsem nenasla to, co hledas, ale podle me by to stejne nestacilo, protoze ono se to sem neocekavane stejne nekdy prihlasi znovu, a zrovna tak neocekavane se to nekdy automaticky odhlasi, tak jak to je kdesi v hlubinach pocitace ulozeno.

Zkus nejdriv smazat cookies a docasne soubory v tom pocitaci (Explorer, Nastroje, Moznosti internetu, dat smazat soubory) a uvidis, ale jestli ti na tom fakt zalezi, tak bych na to moc nespolehala. Nebo si muzes zalozit novy uzivatelsky jmeno sem na e-mimino, na nejakej novej anonymni mail, a tam uz o sobe nic nepsat, a naopak tohle dat automaticky prihlasovat, takze se pak ten dotycny prihlasi maximalne na „tohohle uzivatele“. Jestli chces mit opravdu jistotu, doporucuju preinstalovat pocitac. (Vsechno na disku smazat novym naformatovanim a znovu tam nahrat Windows a uziv. programy). Pokud to ve firme jen tak nejde - jeste me napadla dalsi moznost. Co kdyby sis zmenila heslo sem na e-mimino, ale pozor, z jineho pocitace treba od manzela , ten tvuj pocitac z prace by to pak uz neumel prihlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.1.06 12:56

Ahoj Jani, mám pro Tebe návod od manžela:
Pokus používáš prohlížeč Internet Explorer, tak:
Nahoře klikni na nástroje, pak možnosti internetu - pak záložka obecné - vymyzat soubory cookie, pak klik. na odtranit soubory, objeví se další ok., tam klik. na odtranit veškerý obsah off line - OK
Pak na záložce obsah - čudl. Automatické dokončování - vymazat formulář a hesla a je to!!!

Pokud máš jiný prohlížeč nebo Ti to nejde, dej vědět
Pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
16.1.06 14:31

MEDUZA - díky moc tobě a tvému manželovi za návod.

Za pár dnů mě čeká nástup na mateřskou a to automatické přihlašování jsem potřebovala zrušit na emiminu a seznamu, aby si nikdo nemohl počíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1234
16.1.06 14:34

Není zač, šikovným manželem se chlubí dobře :lol: :lol: :lol:
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
19.1.06 15:15

Tak ja som na tom bola podobne, ale na „šťastie“ sa mi zavíril PC a tak chalani museli úplne odstrániť - odinštalovať windows a keď ho znovu nainštalovali, už som nebola automaticky prihlasovaná. Som rada, že šikovný manžel poskytol návod, aspoň do budúcnosti budem vedieť ako na to, keby sa mi podarilo znovu automaticky prihlasovať. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gini
8.3.11 15:12

návod

Díky za dobrý návod. :-)

• Citovat
  • Upravit
vpv
123
7.12.15 08:04