Zrzavé vlásky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4107
5.9.12 20:06
Moji rodiče jsou mají hnědé vlasy, jen mamina je trochu pihatá. A já i brácha jsme byli zrzaví jak roury :lol:
@BeruskaVeronika píše:
Ahojky,
mě se zrzavá barva líbí, vždyt já sama mívám obarvené vlasy do zrzava, jen by mě zajímalo, v kterých případech může vzniknout zrzavé dítko. Můj přítel je špinavý blondák a moje přírodní barva vlasů je nehezky hnědá. Může z této kombinace vzniknout zrzavé dítko?
Veronika
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.12 20:52

Barva vlasů u miminka

Změnila se barva vlasů u vašeho miminka třeba v jednom roce? Třeba zrovna nazrzlá v blond?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
5.9.12 21:01

Moji kluci byli jako miminka nazrzlí, takové to chmýří na hlavičce, moc se mi to líbilo, já sama jsem taky do zrz, ale tmavě, přítel je taková ta barva šedá myš (tím nemyslím šediny). Jenže jak jim začaly pořádně růst vlasy, bylo po zrzavém nádechu a nyní jsou takoví hnědá, no spíš po tatínkovi. :) Ale po mě zdědili alespon kvalitu, mají husté a pevné vlasy, tatínek má jemné a řídké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13903
5.9.12 21:04
@Zdena novotna píše:
Nikdo nemáte zkušenost se zrzavými miminky?

Jo jo, my měli - nedřív plešatou :mrgreen:, pak byla dlouho do zrz (manžel má zrzavé fousy) a teď ve 2 letech je blond. Já jsem špiavá blond, manžel je světlejší hnědovlasý. Takže počítám, že se mladá ještě přebarví do té hnědé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anibas55
24.4.13 09:10

Hojky, mám zrzavého chlapečka 8. měsíců a také sklízím otázky typu,, Jéé po kom je zrzavý?,, nebo,, Ono to zmizí,, ale je mu 8. měsíců a vlásky mají pořád stejnou barvu. Já jsem od přírody špinavá blond ( pochcaná sláma ) a přítel má vlasy hnědé jen vousy když je neoholený má je do zrzava. Tyto otázky po kom, jéé on je zrzavej mne také dost otravují jako by to nebylo jedno. Mne jde spíš o tom že bude malý chudák sklízet posměšky ve škole, školce atd znáte dnešní děti… Chci se zeptat zda se barva vlásků v pozdějším věku může změnit.. Podotýkám vlásky má od narození původní. Vůbec mu jako miminku nevypadaly naopak rostly stále nové.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.13 09:17

Holky, manžel je zrzek a nevzpomíná si, že by se mu někdo posmíval. Spíš je úsměvná historka s jeho maminkou, ona se zrzavých štítila a když se narodil, tak všechny přesvědčoval, že je blonďák :mrgreen:. Nikdo v rodině zrzavý není, takže kde to vzal nikdo neví. Ale jak byl větší, jak si s jeho vláskama ráda hrála a hladila ho.
Já bych řekla, že je to barva jako každá jiná a leckdo by jim mohl závidět kvalitu vlasů.
Takže si z toho nic nedělejte a nezapomeňte, že zrzavých je cca 4% obyvatel, takže ať vy, nebo vaše děti jsou vlastně vyjímečné… :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
5254
24.4.13 09:23

Můj chlap byl hodně zrzavý, ve školce dokonce úplně jak z reklamy na kečup:) a změnila se mu barva až v pubertě. A je pravda, že se mu děti prý smáli a on se kvůli tomu naučil prát:) Hele, ale když se mu nebudou smát kvůli vlasům, tak to bude kvůli něčemu jinýmu, děti si vždycky něco najdou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
24.4.13 09:23

@Anibas55 Nic si z toho nedělej :mrgreen:. Já na otázky typu, po kom je ta holka tak zrzavá?, odpovídám, že po mém bratrovi a to teprve lidi koukají :mrgreen: Takhle, když dceru pozoruju, tak mi tak zrzavá nepřijde, ale když je v houfu blonďatých dětí, tak vypadá, jako by jí ta hlava hořela :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
24.4.13 09:37

Já jsem byla původně přírodní zrzka, ale během puberty se mi brva začala měnit, v létě více do blond a v zimě spíš do hněda no a pak jsem tomu pomohla mnoha barvama a melírama a tak :roll: a dnes když bych tu krásnou měděno chtěla zpátk yuž mám smůlu :(
Narážky ve škole jsem taky poslouchala a byla z toho nešťastná :,(
A syn je také zrzavý (nyní 6m) a vůbec mi to nevadí, naopak líbí se mi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
24.4.13 09:44
@elfans píše:
Můj chlap byl hodně zrzavý, ve školce dokonce úplně jak z reklamy na kečup:) a změnila se mu barva až v pubertě. A je pravda, že se mu děti prý smáli a on se kvůli tomu naučil prát:) Hele, ale když se mu nebudou smát kvůli vlasům, tak to bude kvůli něčemu jinýmu, děti si vždycky něco najdou :?

Ahojky, náš bratrance jako malý měl vlásky také jako z té reklamy ten chlapeček a pak mu začali tmavnout a teĎ jako dospělému to moooooc sluší :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
24.4.13 09:53

S mojí kadeřnicí vybíráme co nejkrásnější zrz, protože tu barvu miluji a cítím se v ní dobře. :lol: Jinak jsem též špinavá blond. Paradoxně se setkávám s častějšími kladnými odezvami, než když jsem byla blond. Ve školce se možná budou posmívat (a když ne vláskům, tak se najde vždy něco jiného), ale později ne, si myslím. V této době se už zrz vnímá jinak.

Jinak já mám kamaráda, který zrzavý byl v dětství a je stále.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
437
24.4.13 10:00

@Anibas55
ahoj, můj strejda byl do tří let blonďák a pak zničeho nic začaly vlasy tmavnout až je měl nakonec černé, tak se to třeba změní i u vás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
24.4.13 10:44
@Anibas55 píše:
Hojky, mám zrzavého chlapečka 8. měsíců a také sklízím otázky typu,, Jéé po kom je zrzavý?,, nebo,, Ono to zmizí,, ale je mu 8. měsíců a vlásky mají pořád stejnou barvu. Já jsem od přírody špinavá blond ( pochcaná sláma ) a přítel má vlasy hnědé jen vousy když je neoholený má je do zrzava. Tyto otázky po kom, jéé on je zrzavej mne také dost otravují jako by to nebylo jedno. Mne jde spíš o tom že bude malý chudák sklízet posměšky ve škole, školce atd znáte dnešní děti… Chci se zeptat zda se barva vlásků v pozdějším věku může změnit.. Podotýkám vlásky má od narození původní. Vůbec mu jako miminku nevypadaly naopak rostly stále nové.

Ahoj, už jsem v diskuzi přispívala, jen chci něco doplnit :D Syn je zrzavý od narození (po mě :mrgreen: ), barvička mu zůstala stejná. Už od dvou let chodí do školky a nikdo se mu neposmíval ;) A doufám, že se mu už ani barva vlásků nezmění 8) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
24.4.13 11:52

Taky ty hloupé otázky typu „po kom to má“ nechápu. Můj syn je taky zrzek, teda ne úplně liščí, ale je. Odpovídám, že se to prostě nakřížilo a že i já jsem jako malá byla do zrz (dneska mám hnědé)
Setkala jsem se snad jen s jednou negativní reakcí, jinak naopak všichni regují pozitivně a posílají nás do reklamy:-)
Je pravda, když se narodil, tak jsem ty vlásky obrečela, ale dneska jsem ráda, že takové má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
24.4.13 13:29

Ahojky!
Nic si z toho nedělej. Naše Aja je taky zrzečka. Tak nějak sem s tím i počítala. Chlap je blondák já hnedovláska-geny se pomýchali..a náš brouček je zrz.Ani mě to nevadí. Miluji ji taková jaká je. Navíc má krásný modrý očenka, a pokud ji zrz barva zustane, bude to holka jako cumel :D
Taky ze začátku byly reakce od kamarádek…je ona je zrzata, nebo zrzy zry co tě mrzí…ale povznesla jsem se nato…
Lidí dokáží byt hodně zákeřní… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect