ZŠ Město Albrechtice

Anonymní
4.5.20 16:08

ZŠ Město Albrechtice

Ahoj, najde se tady někdo z Albrechtic, jehož dítko chodí na zš a do školky? Vyhlídli jsme si domek, tak by mě zajímalo jací jsou učitelé, ředitelé na zš, mš a zuš.

Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21902
4.5.20 16:20
@Anonymní píše:
Ahoj, najde se tady někdo z Albrechtic, jehož dítko chodí na zš a do školky? Vyhlídli jsme si domek, tak by mě zajímalo jací jsou učitelé, ředitelé na zš, mš a zuš.Děkuji za odpovědi

V ČR je mnoho Albrechtic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
4.5.20 16:42

@Eemii Tak Město Albrechtice je prostě nazev mesta a pochybuju, ze jich je vice.

Pokud mysli zakladatelka ty u Krnova, tak z doslechu vim, ze skola mela vzdy dobrou povest, byli i celkem narocni. O MS nevim. Ale osobni zkusenost nemam :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
4.5.20 19:25

Škola skvělá a navíc moc hezké prostředí města a okolí. Hned bych tam šla bydlet. :-) Jinak taky to vím zprostředkovaně, kolegyně je odtamtud a zná místní poměry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.20 08:01

Jsme odsud a od září budeme naše dítě vodit do školky, tak jsem taky zvědavá, jaké to tam bude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin