Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, prosím o radu, na webu skoro nic není (nebo to nemůžu najít), za dva roky půjde dcerka na základku, teď chodí do anglické školky, rádi bychom, aby pokračovala ve výuce angličtiny, teď ji má několik hodin denně formou hry, na základce bych měla představu něčeho obdobného a hned od první třídy, ovšem aby to nebyla pouze jedna či dvě hodiny týdně. Nevíte prosím o něčem? A pokud už vaše dítko takovou ZŠ navštěvuje, jaké máte zkušenosti, jste spokojení?
Za jakékoli rady předem díky! ![]()
Eva
Zkus skolu na Bakalove nabrezi.Zastavka za Rondem.Ale nevim jak to mas daleko.Pry je ta skola dobra.Jinak mozna skola Armenska v Bohunicich ale tam si nejsem jista jeatli to neni az pozdeji.A kam chodi dcerka do skolky?chtely bychom taky nase ditko davat do skolky s vyukou anglictiny.jinak ale nevim jak casto tam je ta vyuka.
Dík za tipy, zkusím to proklepnout, na Arménskou jsem chodila kdysi já… ![]()
http://www.kidsgarden.cz , jsou v Židenicích, vše tam probíhá v angličtině, ale vysvětlí i česky, když je dítě mimo mísu
, dcerka je tam moc spokojená, my se školkou taky (nebyl problém, že do té doby vůbec netušila, co to je angličtina), autem to máme 35 minut (už nebydlíme v Brně), ideální je to, co je při D1, ještě řešíme, jak skloubit základku pro malou se školkou v židenicích, kam začne za dva roky docházet malej, já bych měla chodit do práce… manžel má každý den něco jiného, takže začíná tak různě a nemůže je vozit každý den. No nebude to jednoduchý, takže poloha školy je bohužel taky dost důležitá, protože když jsou v Brně zácpy a do školy by neměla malá přijít pozdě, tak by bylo ideální, aby to bylo poblíž židenic, i když nevylučuju žádnou možnost.
Ty Židenice nezni spatne.Nasednu na tramvaj a jedu bez prestupu asi 20minut.Coz se da.Jdu na to kuknout.Sice skolka nas ceka az par let ale i tak clovek potrebuje vedet co a jak.
Kattkko, ještě jednou díky moc za tipy
, na Arménské je od první třídy jen kroužek AJ, ale to Bakalovo nábřeží vypadá moc dobře.
![]()
Takže pokud nenajdeme něco obdobného na dostupnějším místě, tak o tom budeme vážně uvažovat, taky je fajn, že je to státní škola, takže ušetříme. ![]()
Pry tam byva naval ale uprednostnuji deti ktere chodili ve skolce do Anglictiny.Takze by nemel byt problem.
no snad… školek s AJ už je po Brně víc, ale se základkou je problém… prý je něco taky na Vinohradech, kdesi jsem to zaslechla, už nevím kde a najít to zatím nemůžu.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.