Ztracená holčička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
12.10.21 09:28

Mě přijde nejpravděpodobnější, že zajela někam pod převis/do vody, kde jí neobjevil ani vrtulník ani policie v rojnici. Ale ještě pravděpodobnější, že jsou rodiče zapletení do nějakého obchodu s dětmi a měli to tam předem domluvené. Strašně ráda bych se pletla :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.10.21 09:29
@lachtanice86 píše:
@chs.jasmin jaky sleduji crimi kanály a proto v tom vidím něco špatně od začátku. A fakt bych se ráda pletla

Dobrý je odlišit realitu od seriálů. Protože už takhle to budou mít ti kluci těžké. Ten bratranec tomu asi trochu uteče, ale ten malý bude žít v rodině poznamenaná tou tragédii a už navždycky se tam bude vznášet otázka „proč jsi ji tam nechal?“ Pokud to bylo tak, jak říkají rodiče. :think:

Ale třeba už policie ví víc. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.10.21 09:30

Ctu o tom terenu a jestli sesla nebo nekam zahucela, jakoze ve tme, zmatena, vlhky teren, noha sklouzne a spadne nekam do rokle, obavam se, ze uz..pokud by se zranila a lezela, tak pri tech teplotach. Saminhajny a zachranari rikaji, jak je ten teren tezko prohledatelny, sama sraz, housti, kudy nejde ani projit..takze pokud v tom lese je, to je asi nejpravdepodobnejsi. Ono tak policie nemusi rikat vse, mohl se stat i nejaky trestny cin, nehoda. Treba ty deti blbly a holka nekam spadla, kluci to nerekli, neukazali na spravne misto..same spekulace, nezbyva nez jen drzet palce, ze se stane zazrak a najdou ji zivou. Ale uz je to doba a v te zime, tak jako tak, silena predstava jak je sama v noci, v uplne tme v lese, v mrazu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
@alena1995 píše:
Já na ni pořád myslím. Tak moc si přeji aby se našla živá, ale bohužel, něco mi říká, že nemá šanci už. Venku je večer zima, nemá jídlo, pití…

Vzpomínám na nedávný případ tříletého chlapce někde v Austrálii nebo kde to bylo - jak zmizel v džungli a objevil se po pár dnech nezraněný:
 https://www.blesk.cz/…-nemoci.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653

@unuděná ale no tak, obchod s lidmi? To by prece mohli udelat cele jinak a nedelat to v dobe, kdy u sebe maji jeste dalsi dve deti. To je mega konspiracni teorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.10.21 09:31
@kalie píše:
@unuděná ale no tak, obchod s lidmi? To by prece mohli udelat cele jinak a nedelat to v dobe, kdy u sebe maji jeste dalsi dve deti. To je mega konspiracni teorie.

Přijde mi to pravděpodobnější, než že se zrovna v tomhle místě náhodou střetla z nějakým úchylákem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
12.10.21 09:32

@Bábrdl ja ale nepsala seriály ale kanály kde jsou realne příběhy. A to je rozdíl.
A at se to tu líbí nebo ne, faktem je, ze kdyz se někomu něco stane, nejčastěji je viník někdo z rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
12.10.21 09:33

Tři varianty - rodiče nemluví pravdu.. ale to mi nekoresponduje s dalšími dětmi ty by to prokecli kdyby to nebylo tak jak rodiče říkají.?

Nepřehledný nebezpečný terén… někde spadla do nějaké studny rokle, sežral ji vlk (epravděpodobný)? je mrtvá nebo v bezvědomí proto ji nemohou najít.

Někdo ji našel a unesl? krásná malá 8 letá bblondatá holčička.

Všetchny varianty jsou hrozný,,

kdyby byla jen ztracená při vědomí, najdou ji nejpozději ten den v noci nebo ráno.

Příspěvek upraven 12.10.21 v 09:37

• Citovat
  • Upravit
16694
12.10.21 09:34

Nechce se mi věřit, že ji to množství lidí, dronů a psů nenašlo, i kdyby někam spadla. Pokud si dobře vybavuji, tak ve vodě by se tam asi utopit nemohla, velká řeka tam není. I kdyby děti běžely napřed, tak by snad nebyla tak daleko, že by ji pak už nikdo nikdy nenašel.

Lidí tam ale v tuhle dobu asi moc neprojde. My tam byli, když všude svítilo sluníčko, ale Čerchov byl schován do mlhy a deště. Šli jsme i lesem, nejen po cestě a když si vzpomenu, jak děsivé to bylo v šeru za mlhy, tak noc musí být hrozná.

Moc bych si přála, aby tohle mělo šťastný konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.10.21 09:34
@mackA159 píše:
Kdyby se mi ztratilo dítě v lese v cizí zemi, tak to poslední co budu dělat je, že odjedu domu. 8o

Vzdyt matka byla vcera na miste, s policii v lese. Treba odjel jen otec, kvuli detem a vrati se zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.10.21 09:35

@unuděná to mne teda prijde uz pravdepodobnejsi ten uchyl nebo proste nejakej zevl, co tam smejdi. Jako prodat svy dite na organy, sexualni otroctvi a ja nevim co jeste, to je sci-fi. Pochybuju, ze by takova rodina byla doposud zcela bezuhonna, resp. ze by se nedostala do hledacku tamejsiho ospodu atd. Proc by si predani komplikovali tim lesem nota bene na uzemi ciziho statu? To by bylo lepsi, kdyby se holka ztratila po ceste ze skoly, od kamaradky atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.10.21 09:35
@ludmilaadamkova píše:
Já vím že za to oni nemůžou já jsem to myslela tak že si to ty kluci budou dávat za vinu.. sami sobě

To asi jo. Ale nemůžou za to.

Narozdíl třeba od těch čtrnáctiletých kluků, co v akvaparku vymysleli, že proplavou tím technickým kanálem. Oddělali mříž, jednoho z nich to nasálo… A oni? Šli domů.

To už jako ve čtrnácti letech mohli. KLuk byl hned mrtvý, ale kdyby nebyl? Kdyby ho někdo mohl zachránit? Ale furt to jsou děti. Prostě odešli a nechali tělo kamaráda v potrubí. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
12.10.21 09:37
@lachtanice86 píše:
@Bábrdl ja ale nepsala seriály ale kanály kde jsou realne příběhy. A to je rozdíl.
A at se to tu líbí nebo ne, faktem je, ze kdyz se někomu něco stane, nejčastěji je viník někdo z rodiny

A já jsem se tě ptala, jestli si vybavuješ nějaký reálný případ, kdy dokázaly děti mladšího školního věku lhát x hodin policii a efektivně ukrýt tělo.

Protože se ti to zjevně v hlavě plete s fikcí.

Příspěvek upraven 12.10.21 v 09:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
12.10.21 09:37
@Kakika píše:
Nechce se mi věřit, že ji to množství lidí, dronů a psů nenašlo, i kdyby někam spadla. Pokud si dobře vybavuji, tak ve vodě by se tam asi utopit nemohla, velká řeka tam není. I kdyby děti běžely napřed, tak by snad nebyla tak daleko, že by ji pak už nikdo nikdy nenašel.

Lidí tam ale v tuhle dobu asi moc neprojde. My tam byli, když všude svítilo sluníčko, ale Čerchov byl schován do mlhy a deště. Šli jsme i lesem, nejen po cestě a když si vzpomenu, jak děsivé to bylo v šeru za mlhy, tak noc musí být hrozná.

Moc bych si přála, aby tohle mělo šťastný konec.

Utopit se muzr, jsu tam mokrady baziny, spadne do rokle, utooi se i v par cm vody..ja si nemuzu pomoc, ale bohuzel se mi zda nrjpravdepodobnejsi, ze nekam zahucela, kam se proste jen tak nedostanou, kdyz ctu jak rikaji, jak je tezke ten teren prohledat, pokud sesla z cesty, ty rokle, baziny, housti, kterym nejde ani projit a jestli odnekud tam spadla..:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.10.21 09:39

@ludmilaadamkova no hele, ja si pamatuju ten pripad z Japonska, kde se kluk ztratil v lese s nasli ho zivyho a zdravyho az za 6 dni.

https://www.google.com/…html%3famp=1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová