Ztráta ježdíku ve školce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1767
13.1.17 12:36
@Karamillka píše:
No popravdě si myslím, že to učitelky neřeší právě kvůli matkám, kterým je to jedno když se jim něco ztratí. Stovka sem, stovka tam. Co by se učitelce stalo, kdyby se dětí zeptala jestli má každý jen jednu lopatu? Lopata na sníh není kulicka, aby se propadla do země.

Pracuju ve školce a nenapadlo by mne se zeptat, jestli má každý jen jednu lopatu :lol: Protože by mne vážně nenapadlo, že by někdo měl dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.17 12:37
@ireeenka píše:
Hustý 8o
My v půlce druhé třídy a ještě nic mimo tužky, gumy apod. Ale taky ho chválím :think:
Tak to naštve.

njn on je ADHD a má poruchu pozornosti… jsem ráda, že se neztratí sám.. :)
naštěstí je to malá škola - ty věci se třeba za měsíc až dva najdou, ale v mezičase se musí opatřit nové
nějaká pastelka a guma pchááá to mm v zásobě standardně doma - bych se urozčilovala přemýšlím jestli by mi nemohl dát kohinoor množstevní slevu už nebo umožnit nákup za velkoobchodní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.1.17 12:41
@Karamillka píše:
No popravdě si myslím, že to učitelky neřeší právě kvůli matkám, kterým je to jedno když se jim něco ztratí. Stovka sem, stovka tam. Co by se učitelce stalo, kdyby se dětí zeptala jestli má každý jen jednu lopatu? Lopata na sníh není kulicka, aby se propadla do země.

Tak to budu muset naší učitelce odpoledne říct. Myslím, že jen obrátí oči v sloup a dal půjde hlídat tu bandu hadů ve třídě. Jako vážně si myslíš, že má čas ptát se každého hada jestli a v kolika vydáních tu danou věc má? 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.1.17 12:41

@ireeenka a mužů sezeptat na jaké pozici jsi zaměstnaná? Takže máš stejný názor jako ta učitelka lopatu spapala černá díra. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
13.1.17 12:44
@Natálka26 píše:
Tak to budu muset naší učitelce odpoledne říct. Myslím, že jen obrátí oči v sloup a dal půjde hlídat tu bandu hadů ve třídě. Jako vážně si myslíš, že má čas ptát se každého hada jestli a v kolika vydáních tu danou věc má? 8o 8o 8o

A proč by se měla ptát každého zvlášť? To by musela být učitelka a ještě k tomu blondýna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.1.17 12:48

@Karamillka

A jak jinak by zjistila kdo co má?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
13.1.17 12:49
@Karamillka píše:
@ireeenka a mužů sezeptat na jaké pozici jsi zaměstnaná? Takže máš stejný názor jako ta učitelka lopatu spapala černá díra. :D

Asistent pedagoga. Nemám tušení, co se mohlo stát v cizí školce - v naší třídě se zatím vždy všechno našlo.
Ale cítím se blbě, když moje dítě nosí denně do školky různé svoje fetiše a učitelky je v jednom kuse obětavě hledají :mrgreen: Jenže on má takovou mánii :oops:
Pokud si toho kluzáku všimli už cestou ze zahrady, tak se musí sama učitelka divit, ale asi s tím nic nenadělá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.17 12:50

Já pochopím rukavice, pochopím šálu, pochopím i bačkorky… ale takhle velkou barevnou věc to stejně nechápu jak se může někde ztratit.. leda by to ukradl někdo z rodičů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.1.17 12:53

@jdukolem

Jako, že by si řekl že si potají půjde zajezdit na kopec vedle školky, ale po 20 minutách řádění si uvědomí, že to od něj bylo ošklivé a stydí se ježdík vrátit do školky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň ta představa mi přijde hrozně vtipná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5822
13.1.17 12:55

@Nikody Zakladatelko, nedá mi to reagovat, bohužel nemám moc času a nebudu odpovídat na smršť / kterou čekám/ reakcí. Řešila jsem toto ve školce již letos 3×. Ne ježdík, ale ztracené oblečení ze šatny. Ne kvůli riflím za 400,–, ale z principu. 1. případ, do školky do jedné třídy chodí obě moje děti, jedno dítko bylo nemocné a druhý den ale mělo už do školky jít. Tak jsem mu tam den dopředu dala čistou a fungl novu hromádku náhradního oblečení /rifle, tričko, mikča atd./. Ovšem když jsem si odpolko šla pro syna, všimla jsem si, že komplet oblečení naší slečny, tam nebylo /ještě že jsem si všimla. neboť dítko by druhý den nemělo v čem jít ven/. Ihned jsem nahlásila učitelce, která vyvěsila v šatně lístek. No jak se dalo čekat, nikdo se neozval. Po týdnu jsem napsala čestné prohlášení co se nám ztratilo a doložila účtenky / vše bylo koupenou cca 2 týdny před./. Ředitelka nahlásila škodní událost na pojišťovnu a věci mi byly nahrazeny. Bez jediného, to dělat nebudu, to nemusí, máte si to hlídat. Ono totiž položme si otázku. Neukradl to třeba někdo náhodou a tím nemyslím nějaké dítě? Toto se nám stalo několikrát /3×/ Takže stejný postup. Nebyla jsem jediná, který takto se dožadoval svých ztracených věcí ze šatny. No a světe div se. Od doby, co je šatna pod kamerovým dohledem, ztráta žádná. A k brýlím? Moje dcera začala nosit brýle a protože vím, že to není nejlevnější, tak jsem se ihned ptala, zda školka je pojištěna na to, když někdo dceři brýle třeba rozbije. Odpověď? Ano je, a již několikrát řešila škodní událost. Tak dámy, nejde o stovku za tepláky, bundu, boty v řádech 500,–. Jde o princip a nenechat sebou zametat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.17 12:56
@Natálka26 píše:
@jdukolemJako, že by si řekl že si potají půjde zajezdit na kopec vedle školky, ale po 20 minutách řádění si uvědomí, že to od něj bylo ošklivé a stydí se ježdík vrátit do školky? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: promiň ta představa mi přijde hrozně vtipná.

ne já myslím, že to někdo prostě sbalil a nechal si to na doma.. to by ses divila co lidi ukradnou.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.1.17 12:59

@jdukolem

Mě se nikdy (klepu) ve školce nic neztratilo. Fakt nic. Když nepočítám gumičky co si mladá sundava neustále z vlasů. A teď ( ne nechci se chlubit, jen by mě to zajimalo) přemýšlím, jestli je tohle dane tím že moje mladá navštěvuje soukromou školku a nebo je to jen náhoda, že nic neztratila. Přece jen jich je ve třídě 10, což si myslím že ve státní je jen když je minimálně půlka nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.17 13:02
@Natálka26 píše:
@jdukolemMě se nikdy (klepu) ve školce nic neztratilo. Fakt nic. Když nepočítám gumičky co si mladá sundava neustále z vlasů. A teď ( ne nechci se chlubit, jen by mě to zajimalo) přemýšlím, jestli je tohle dane tím že moje mladá navštěvuje soukromou školku a nebo je to jen náhoda, že nic neztratila. Přece jen jich je ve třídě 10, což si myslím že ve státní je jen když je minimálně půlka nemocná.

ano může to být i tou soukromou školkou.. ve státní školce máš děti z různých vrstev a prostředí.. čili větší pravděpodobnost, že se najde někdo kdo je řekněme nenechavý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
13.1.17 13:10

@jdukolem

Myslíš tím " nenechavy " dítě nebo dospělého? Já vesměs co potkávám maminky ve školce tak jsou vždycky milé, usměvavé a obvykle příjemné pokecame v kavárně co je kousek od skolky. Tak nějak jsem si myslela, že takhle je všude, ale to je asi naivní představa když to tak po sobě čtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
13.1.17 13:20
@Natálka26 píše:
@jdukolemMyslíš tím " nenechavy " dítě nebo dospělého? Já vesměs co potkávám maminky ve školce tak jsou vždycky milé, usměvavé a obvykle příjemné pokecame v kavárně co je kousek od skolky. Tak nějak jsem si myslela, že takhle je všude, ale to je asi naivní představa když to tak po sobě čtu.

hele u dětí je normální, že to v tomhle věku neřeší, prostě je to barevné líbí se jim to tak to chtějí.. ale je na rodičích, aby jim vysvětlili, že toto není naše, to si nesmíme nechat.. ;) když dotáhl mladej ze školky jakýsi hopík vysvětlili jsme si to, pohrál si sním ten den a druhý den jsme to vrátili - nebyl náš.. kdybych chtěla vzít něco jako tu lopatu na sníh tak by první křičel, že to „není naše“..
a ano, měli jsme ve školce maminku (!) která kradla, př z kapsářů náhradní punčocháčky atd.. takže tak.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin