Zubař a analgosedace - kdekoliv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.11.21 09:32

Jo, to taky. Já jsem tam měla úžasnou zubařku, se kterou jsem se právě dostala ze stavu „musí se mnou jít máma, tresu se a brečím“ do stavu „je to otrava, ten zubař“.

Za žádnou cenu jsem nechtěla odcházet, ale zdrazili z 2000 až 2500 za plombu na 3500 v lepším případě, a hlavně, když mi našli kaz, tak dřív mě vzali za dva až tři týdny. Ty termíny se ale prodlužovaly a když mi naposledy našli kaz v srpnu a nejbližší volný termín byl na listopad 8o, tak jsem odešla, spíš kvůli těm terminum než cenám. Jak mám kazive zuby, tak za tři měsíce byl ten kaz dvojnásobný, několikrát ověřeno.
@Šarlota4 píše:
Na Orechovku jsem taky chodila a manzel stale chodi. Dost podrazili. Neodchazi za mene nez 3.500. Ale je to tam dobre a vysoke urovni.
  • Citovat
  • Upravit
128
16.11.21 09:46

Já bych ještě ráda řekla, že klinika, na kterou jsem chodila u nás, tak byla taky velmi dobrá a když jste chtěli nějaký kór nadstandart, tak jste se taky dokázali dostat do tisíců. Lékař sám byl cizinec a bylo náročnější se s ním na něčem domlouvat, ale o to nápomocnější byly sestřičky/na recepci.
Byla jsem tam dohromady 2×, ale moc spokojená. Zaplatila jsem 400!!! Kč za nějaký oblbovák, bylo mi všechno jedno, jen jsem teda musela mít doprovod. Byla jsem spolupracující, ale zároveň si nepamatuju téměř nic. Samotné ošetření pak stálo 1000,– (asi trochu levnější protože šlo o vytržení a ne vrtání a plombu). Takže ani ne 3k za dvě návštěvy a můj naprostý klid.
Jenže jak jsem psala, pan doktor se pravděpodobně vrátil do své rodné země a klinika nenašla tak rychle náhradu (odešel tak nějak bez varování) a tak zavřela. :(

Jenom tím chci říct, že jsem měla zkušenost, že to jde. Kvalitně, dobře a aniž byste museli prodat ledvinu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.11.21 09:53
@Lenkalee27 píše:
Já bych ještě ráda řekla, že klinika, na kterou jsem chodila u nás, tak byla taky velmi dobrá a když jste chtěli nějaký kór nadstandart, tak jste se taky dokázali dostat do tisíců. Lékař sám byl cizinec a bylo náročnější se s ním na něčem domlouvat, ale o to nápomocnější byly sestřičky/na recepci.
Byla jsem tam dohromady 2×, ale moc spokojená. Zaplatila jsem 400!!! Kč za nějaký oblbovák, bylo mi všechno jedno, jen jsem teda musela mít doprovod. Byla jsem spolupracující, ale zároveň si nepamatuju téměř nic. Samotné ošetření pak stálo 1000,– (asi trochu levnější protože šlo o vytržení a ne vrtání a plombu). Takže ani ne 3k za dvě návštěvy a můj naprostý klid.
Jenže jak jsem psala, pan doktor se pravděpodobně vrátil do své rodné země a klinika nenašla tak rychle náhradu (odešel tak nějak bez varování) a tak zavřela. :(Jenom tím chci říct, že jsem měla zkušenost, že to jde. Kvalitně, dobře a aniž byste museli prodat ledvinu. :D

Nevím, co ti dělali poprvé za ty 400 (vstupní prohlídka?), ale co se týče té druhé návštěvy, vytržení zubu právě platí pojišťovna. To jsem u svého zubaře taky platila jen 800 za nějaký kolagen, aby se mi to rychle zahojilo (byla to osmička). Kdybych ho nechtěla, nebudu platit ani korunu.
Spravování zubů bohužel, na rozdíl od trhání, ale pojišťovna v podstatě neplatí, takže tě vyjde mnohem dráž.

• Citovat
  • Upravit
1615
16.11.21 10:05
@Lenkalee27 píše:
@kruel Jižní Čechy, ale jak říkám, jsem schopná dojet téměř kamkoliv. Částka, kterou jsem platila předtím i s ošetřením samotným se pohybovala mezi 1000-2000,–. Nevěřím, že na to se ještě dostanu, ale třeba přes 5000,– už je na mě moc.

No já vím o zubaři a to je Slezsko…jen uspání ale cca 3500,–. To by se ti nevyplatilo ani tak daleko jet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.11.21 10:07
@Anonymní píše:
Nevím, co ti dělali poprvé za ty 400 (vstupní prohlídka?), ale co se týče té druhé návštěvy, vytržení zubu právě platí pojišťovna. To jsem u svého zubaře taky platila jen 800 za nějaký kolagen, aby se mi to rychle zahojilo (byla to osmička). Kdybych ho nechtěla, nebudu platit ani korunu.
Spravování zubů bohužel, na rozdíl od trhání, ale pojišťovna v podstatě neplatí, takže tě vyjde mnohem dráž.

Za 400,– byl ten prášek. Jsem si skoro jistá, že to bylo dormicum, ale na 100% to nevím. Za tu 1000,– tedy byla samotná návštěva nebo nevím, ale i tak to byla směšná částka oproti jiným. A za vrtání si taky tolik nebrali, pokud si dobře pamatuju z jejich ceníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1204
16.11.21 11:01

Doporučuji Dental Care České Budějovice, je to v Rožnově. Analgosedaci poskytují formou Entonoxu (rajský plyn). Jsou tam velmi ohleduplní a šetrní. Chodím tam i s dětmi a nikdy žádný problém..
Nevím však, jestli přijímají nové pacienty :nevim:
Myslím, že mají částečně i smlouvy s pojišťovnami, za výplň zubu + Entonox jsem před rokem platila asi 3000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.11.21 12:39

@eržule Děkuji, mrknu na ně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
16.11.21 13:05
@Lenkalee27 píše:
@eržule Děkuji, mrknu na ně :-)

Mám jednu tip. Pokud se pro ně rozhodneš, nepiš jim e-mail, ale zavolej.
Dozvíš se víc a je větší šance, že tě vezmou.

Znám případ, kdy jedno místo kontaktovaly zhruba ve stejném čase 2 lidi. Potřebovali se tam dostat. Ten co napsal e-mail, byl zdvořile odmítnut. Ten, co zavolal, dostal odpověď, až zavolá za měsíc a uvidí se. Ten volající nakonec uspěl.
I mnoho řemeslníků e-maily nečte, ale po telefonu komunikuje… ( Z více míst jsem slyšela, že to berou tak, že kdo jen píše, to nemyslí úplně vážně, jen to zkouší…)

Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
16.11.21 13:51

@Brontik Zrovna jsem odeslala e-mail. No tak kdyžtak i zavolám, uvidíme co odpoví :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.1.23 17:11

Rada

Prosím potřebuji poradit. Za týden jdu k zubaři. Na žádance je napsáno normálně analgosedace ale vůbec si nejsem jistý jestli to je to, o čem se tu píše protože to stojí jen 500kc. Neví někdo jestli je to ten stav kdy si po zákroku nic nebudu pamatovat atd? Díky všem za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.25 14:33

@Lad2038 můžu se zeptat co to nakonec bylo za analgo. a tvé vnímání nebo nějaké zvuky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.