Zvládnu živit dvě děti?

13
2.4.13 08:59

Zvládnu "živit" dvě děti?

Ahoj holky,
malému bude devět měsíců a pomalu přemýšlíme o druhém mimču. Ale malého pořád kojím, v podstatě žádné jiné tekutiny nechce přijmout. Tak by mě zajímalo, jestli jde normálně kojit dál a do toho být těhotná. Může se mi mléko ztratit při těhotenství? Není to moc velký zápřah na tělo? Ke všemu mám Leidenskou mutaci, takže těhotenství samo o sobě bude náročné-injekce… Děkuju za vaše zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7240
2.4.13 09:01

Zápřah na tělo to určitě je, ale ztratit by se nemělo. Záleží na tvém organismu, to ti nikdo dopředu neřekne. Dřív měly jedno dítě za druhém, kojily takřka pořád a taky to šlo. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
2.4.13 09:04

Tak určitě to jde, znám holky, co se prokojily těhotenstvím až k tandemovému kojení. Ale já otěhotněla při kojení 2× a doktorka mi pokaždé říkala, že kojení zvyšuje riziko potratu a že doporučuje starší dítko odstavit. Zápřah na tělo je to veliký, těhotenství, do toho kojení. Tvoje tělo to zvládnout může, nebo nemusí a tu záruku ti nikdo dopředu nedá. Proto doktoři většinou dopručují odstavit. Ale je to na tobě, co budeš ochotná risknout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
2.4.13 09:13

Taky se ti může starší dítko při kojení odstavit samo. Mlíčko může změnit chuť, stejně jako při ms. Zkus pokoukat na netu na „tandemové kojení“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
2.4.13 09:16

Ja tandemove kojila, ale starsiho v dobe tehu uz jen na vecer pred spanim.Po narozeni druheho az asi do 2 let taky jen na vecer, v pripade nemoci i pred den dostal, ale vzdy az se najel mladsi. Budes si to ale stejne rozmyslet sama - nekdo rika, ze se da (jako ja :mrgreen: ) nekdo kojeni ukoncit… Ja to brala tak, ze kdyz nemam zadne zdravotni problemy, netvrdlo mi bricho, nebyla jsem vycerpana, tak to proste slo. A myslim, ze jestli umis naslochat svemu telu, tak to sama poznas. Ja jsem treba vypozorovala, ze mi po otehotneni ubylo mlika, takze jsem se UM stejne nevyhla. Ovsem po prekonani krize v tom 7-9 mesici stylu nechci prso ani videt, jsem ho po tom 2 roce pro zmenu s velkym revem chci prso odstavovala :roll: Mladsi se mi tak nejak odstavil uplne sam kolem 1 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
2.4.13 09:16

Ahoj, já jsem otěhotněla, když malému bylo 7.měsíců :-) Musím říct, že mi ty první tři měsíce bylo pořád špatně a do toho malému rostly zuby plus je úplný prsomil, jiné tekutiny přijímat nechce, tak jsem toho měla plné kecky. Ted jsem ve čtvrtém měsíci, kojím pořád 3× denně a mléko se rozhodně neztrácí a malého apetit taky ne :-) A já jsem vždycky chtěla děti blízko sebe :-) Sice je fakt, že to druhé těhotenství si moc neužívám nebo spíš často zapomínám, že vůbec těhotná jsem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
2.4.13 09:17

Já jsem s malým zrovna v 9m přešla na Sunar, (de facto se odstavil sám), a na prso už si ani nevzpomněl. ;) Jiné tekutiny začal pít až po jednom roce. Toho bys se nebála, a radši přestala kojit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
2.4.13 11:20

Jakmile jsem otehotnela se tretim prckem tak tehdy 15timesicni syn se odstavil sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí