Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Velryba černá Chudáci děcka a vy s nimi. U nás ten Kinedryl naštěstí funguje…
@Yasmen píše: Více
Jasne, a vubec nepojede autobusem na letiste a z nej, vid ty hlavicko.
@ludmilaadamkova píše: Více
Tak hlavně pokud je někomu špatně v autě, tak mu na 99% bude špatně i v autobuse, takže na nakup i do skoly pouze pesky
nebo vlakem
@j.a.n.i1 píše: Více
Nemusí, jako děcko jsem teda zvracela i v autobuse, ale to byly ty staré herky, ono to v nich i divné smrdelo. Teď autobus zvládnu, tak hodinu. Pak už je to horší, hlavně pokud se jede po nějaký ruzne zatocenych okreskach. V autě mi je klidně špatně po deseti kilometrech. Ale i tady záleží na autě a silnici. Takže autobus muže částečně zvládat. V městských busech problém nemá. Asi proto, že každou chvíli stojí, vymění se vzduch při otevřených dveřích.
@vokishka Takže vlastně potvrzujes, co jsem napsala, bylo ti spatne i v autovuse a i ted ti je spatne i v autobuse ![]()
@stinga píše: Více
ridic skoro 100% casu kouka ven, ten ma vsechny sense v souladu.
@čarodějka1311 píše: Více
On jim jako zabere, nezvrací, akorát se motají ještě druhý den. Nějak u nich ta kofeinová složka dostatečně nepotlačuje sedativní účinek moxastinu. A to ať se raději pob…
@Pudloslava píše: Více
Hlasim se mezi vidlaky
taky nemame obchod, mame jen tu hospodu. A cca 5 autobusů za den, tedy v pracovni dny, o vikendu mas sedet doma.
@j.a.n.i1 píše: Více
Ale ne tak, ze bych nemohla dojitdet do mesta, skoly, prace, do vedlejšího mesta. Tam bylo, ze dítě nemůže dojizdet do skoly.
@vokishka píše: Více
Tam nebylo nic o tom že nemůže dojíždět pouze o tom že mu při tom dojíždění bude taky blbě nebo může být
@Pavlílll píše: Více
akorát že o náramku proti nevolnosti ses nedozvěděla nic
já to teda také neznám, bohužel
Cocculine, mají normálně v lékárně. Večer před 1, 2. ráno hodinu před cestou a pak dle potřeby když se dělá špatně. Cucá se to, můžou to i těhotný, kojící. Jestli už to tu někdo nepsal teda, nečetla jsem celé.