Zvýšení rodičáku 2020

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
8.7.19 18:01

Ja se ptala na urade, pani mi rekla, ze se to tyka jen toho, kdo porodi po tom 1.lednu, jinak ne… Tyka se me to, protoze mam termin 1.1.2020 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3800
8.7.19 18:14
@Miluska13 píše:
Ja se ptala na urade, pani mi rekla, ze se to tyka jen toho, kdo porodi po tom 1.lednu, jinak ne… Tyka se me to, protoze mam termin 1.1.2020 :D

Tak opatrně, abys neporodila o den dříve, to už by se tě to týkat nemuselo :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.19 18:14
@Miluska13 píše:
Ja se ptala na urade, pani mi rekla, ze se to tyka jen toho, kdo porodi po tom 1.lednu, jinak ne… Tyka se me to, protoze mam termin 1.1.2020 :D

Což je blbost, protože není schválené ještě vůbec nic. Jinak to, že máš termín 1 neznamená, že neporodíš dřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20922
8.7.19 18:15

@Miluska13 pani na urade nema tohle vubec co vykladat, ma pouze pracovat v ramci platnych a aktualnich zakonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
8.7.19 18:36
@Cenarius píše:
Ale tak se uklidnime ;) ta vlada co je, tak stale funguje a vy uz tady resite, ze je jina, to za prve. A za druhe, VELMI podstatna vec je ta, ze pro tento navrh je kompletne cela opozice. Takze by me zajimalo konkretne kdo by to chtel stopnout. Navic volby za rohem a rychle by se jim to vratilo.

nevěřím, že je pro to celá opozice, možná navenek. A další parlamentky jsou za dlouho a to se vždycky nějak obhájí, navíc je to velice malá voličská skupina, aby se kvůli ní někdo stresoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
8.7.19 18:42
@Cenarius píše:
@Miluska13 pani na urade nema tohle vubec co vykladat, ma pouze pracovat v ramci platnych a aktualnich zakonu

to je celkem přeceňování paní na úřadě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
8.7.19 18:47
@debra.morgan píše:
Z emimina ani ne, ale vídám dost dotazů, které sem někdo dá pak v různých mamynkovskych skupinách na fb a fb už zmanipuloval kdekoho, obzvlášť co se týče sahani na peníze na které „ony přece nárok mají“ ;)

tak to je neuklidním, když řeknu, že hnutí ANO před nějakou dobou chtělo zkrátit mateřskou. Nevím, jak jsou daleko s tímto návrhem. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.7.19 18:57
@P4ja píše:
Což je blbost, protože není schválené ještě vůbec nic. Jinak to, že máš termín 1 neznamená, že neporodíš dřív

To ja dobre vim, ale takhle mi to pani dnes rekla, ze by bylo dobre abych porodila po 1.lednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
8.7.19 19:11

Nemusi padnout vlada. Staci, ze odejdou ministri za cssd. Vse se pak prodlouzi a zakon se nestihne… Ženský, nespolehejte na to, at ztoho zas neni takove halooo az to bude jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.19 19:25
@Miluska13 píše:
To ja dobre vim, ale takhle mi to pani dnes rekla, ze by bylo dobre abych porodila po 1.lednu.

A proč? To už ses nezeptala že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.7.19 22:10
@debra.morgan píše:
tvl, až se tohohle ujme nějaka vyplašena mamyna, co nevyjde za měsic s penezi, tak to obleti FB a udělá to takovou paniku, to si ani nedokážeš představit, mamyny by byly schopny vyjít do ulic i na zakladě tohoto…takova super fake news :palec:, ale bacha na důsledky :-D :mrgreen: :mrgreen:

To bude deti odlozenych v babyboxu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
8.7.19 22:14
@P4ja píše:
A proč? To už ses nezeptala že?

Jako co proc? Ptala jsem se, jestli jako lidem co uz ted treba prispevek berou, tak jestli se nezvedne a ona mi rekla, ze ne, ze vylozene az u deti narozenych po tom 1.lednu… Taky jsem to docela nechapala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
8.7.19 22:29
@Miluska13 píše:
Jako co proc? Ptala jsem se, jestli jako lidem co uz ted treba prispevek berou, tak jestli se nezvedne a ona mi rekla, ze ne, ze vylozene az u deti narozenych po tom 1.lednu… Taky jsem to docela nechapala

No vidíš a proto jsem se ptala. Fakt nechápu, jak to něco takového mohla říct, když to zatím stoprocentně dané není. A naopak se spíš očekává to, že to dostanou všichni, kteří v tu dobu budou pobírat RP. Prostě si paní hrála na chytrou a ukázalo se, že je to blbka. Správně by ti měla říct, že se to ještě neví. Ano, možná budeš mít výhodu a nebo taky ne. A nebo nebude nic, protože to neschválí nebo spíš nestihnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21500
9.7.19 21:54

Jak to dnes dopadlo? Měli jsme odstávku elektřiny, nemohla jsem se dívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
9.7.19 21:55

@PaníBovaryová myslim, že nijak, vubec se k tomu pry nedostali. ale nevim, jestli mam uplne info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí