Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tini píše:
Ses strasne pruhlednej, to je na urovni Okamury tohleto. Na tohle ti doufam neskoci uz ani stara baba.
Tak oka more je též fajn
plná huba keců, ale jinak ho mám celkem rád, aspoň nevypadá jak sova Fiala nebo jezevec Rakušan. Okáčko mám v oblibě, je to takový sympoš.
Btw zadny zvysovani platu neprobehlo ani loni a pochybuji ze by si dovolili zvysovat letos, mel by ses vic informovat nez zacnes trollit, ted se zvysovalo statnim zamestnancum, to ano, ale ne politikum, stalo to sice lehce zaprd, ale tak snaha se ceni vic nez vyvolavani paniky
@Rotha píše:
To není potřeba, když máš angínu dostaneš antibiotika, když nefunguje stát, a že nefunguje, nasadíme Babiše, a on to vyřeší. To je jediný možný lék. Je mi to líto, ale je to tak.![]()
když tam bude Fiala, ani dynamit nepomůže puso.
![]()
Babiše?:) Aha, hlavně jen to ne.
Příspěvek upraven 11.10.22 v 06:59
@matkabagristy píše:
jo, a poucen by to nemel delat ve dvojici
Správně. Jinak by pak parťák mohl chtít, aby to poslal na transparentní účet jeho manželky, protože on nemůže mít účet kvůli exekucím. ![]()
@Rotha píše:
To není potřeba, když máš angínu dostaneš antibiotika, když nefunguje stát, a že nefunguje, nasadíme Babiše, a on to vyřeší. To je jediný možný lék. Je mi to líto, ale je to tak.![]()
když tam bude Fiala, ani dynamit nepomůže puso.
![]()
Na psychiatrii dneska vydávají léky později? ![]()
@lilith1 píše:
Spise bych se starala jak si uzijes duchodu v uk. Zdravotni pece tam pry neni zadna hitparada, radeji demonstruj tam..a co vase nova premierka, pry uzbtaky nejaky skandal. Ta tvoje nenavist k nynejsi vlsde uz je tu proflakla..tak to neprehanej nebo te znovu bloknou.
Já asi nebudu jediný komu ta vláda vadí, vlastně ho přímo sere. Však pokud ti to vyhovuje proti gustu žádný… Dal to znáš.
Zdravotní péče je tu skvělá, přítel se léčil s rakovinou, do dnes ještě dolečuje, každý má jiné zkušenosti.
Nová premierka? Ta je nová, ještě těžko hodnotit, ale nevidím důvod se navážet do britské premiérky, ta ti chleba a energie nezdražuje tak co co go?
![]()
@tini píše:
Btw zadny zvysovani platu neprobehlo ani loni a pochybuji ze by si dovolili zvysovat letos, mel by ses vic informovat nez zacnes trollit, ted se zvysovalo statnim zamestnancum, to ano, ale ne politikum, stalo to sice lehce zaprd, ale tak snaha se ceni vic nez vyvolavani paniky
Hlavni zprávy CNN prima news z 9.10, podívej se a pak komentuj. Vím, že si nestíhala, tak to můžeš dohnat, pak argumentuj.
@tini píše:
Letos ne, az od ledna ![]()
@Rotha píše:
Taky vám přijde, že ty zlaté koryta českých politiků nemají obdoby? Zrovna dnes to bylo ve zprávách, obědy za pár korun, na práci prd, ale platy zvyšující se o desítky %. Toto není normální, a mělo by se stim něco dělat.Má někdo nějaký tip na skupiny kde se svolavaji demonstrace? Kdyztak prosím SZ. Nemáme na jidlo, na plínky, na energie… Ale na miliardy na zvyšování platů politiku, a leštění zlatých koryt, to jsou.
Třeba něco dělat a začít jednat.
Vy jste si, kluci, udělali miminko, že nemáš na jídlo a plínky? Hele, udělej nám laskavost a nevol v tom UK na dálku, až se bude volit prezident, ano? Hlavně ne Babiše.
@akavi píše:
Na psychiatrii dneska vydávají léky později?
To jsi ty, ta která psala anonymně do mého příspěvků, že má příjem 120k? To bych se pak nedivil, že ti dnes nedali prášky
tak brzy vzhůru, můžu zaskočit na kafe? Že bych se trošku podíval jak máš doma po ránu čisto, když máš čas psát takové nesmysly o člověku, kterého vůbec neznáš? ![]()
@Rotha píše:
Ne nepojedu, budu to organizovat v Manchesteru před Českou ambasádou, pokud si dohledas žije v Anglii přes 100 tisic Čechů, a bůhví kolik Slováků. My do toho nename co mluvit ti přijde?Že tam nežiju máš pravdu, to se dá dle mých příspěvků dohledat, ale jak kurde víš, že tam neplatím daně? Máš křišťálovou gulu?
Měla by sis sama udělat pořádek ve stružoku, a ne se obouvat do mě, že založím diskuzi. Když tě to nezajímá, běž na houby.
Příspěvek upraven 11.10.22 v 06:47
Tak hlavně nezapomeň demonstrovat za Předín české ambasády z Londýna do toho Manchesteru, ať máš před čím demonstrovat ![]()
@Rotha píše:
Taky vám přijde, že ty zlaté koryta českých politiků nemají obdoby? Zrovna dnes to bylo ve zprávách, obědy za pár korun, na práci prd, ale platy zvyšující se o desítky %. Toto není normální, a mělo by se stim něco dělat.Má někdo nějaký tip na skupiny kde se svolavaji demonstrace? Kdyztak prosím SZ. Nemáme na jidlo, na plínky, na energie… Ale na miliardy na zvyšování platů politiku, a leštění zlatých koryt, to jsou.
Třeba něco dělat a začít jednat.
Já v tom nevidím žádný problém. Tohle je populismus jak vysitej.
@Russet píše:
Vy jste si, kluci, udělali miminko, že nemáš na jídlo a plínky? Hele, udělej nám laskavost a nevol v tom UK na dálku, až se bude volit prezident, ano? Hlavně ne Babiše.
No… Pokud si to nepochopila, tak sem mluvil za České matky, a je to pravda že jich stovky, tisíce, možná desítky tisíc na ty plenky buď nemají, nebo alespoň je to pro ně finanční zátěž, při zdražování ještě větší než předtím.
A to si piš, že volit půjdu. Budu to mít cca 300 kilometrů, takže naplnil celé auto, minimálně těch 6 hlasů půjde, a jestli babisovi
když bude proti němu stát nějaká figura typu Pavel nebo Sikela, tak to mu hlas dám.
ale co ty víš, možná mě skoli ta nová pandemie jménem opičí neštovice. Kovid mě nezkolil ani před očkováním ani po něm, tak třeba ty neštofky ![]()
@Rotha píše:
Ne nepojedu, budu to organizovat v Manchesteru před Českou ambasádou, pokud si dohledas žije v Anglii přes 100 tisic Čechů, a bůhví kolik Slováků. My do toho nename co mluvit ti přijde?Že tam nežiju máš pravdu, to se dá dle mých příspěvků dohledat, ale jak kurde víš, že tam neplatím daně? Máš křišťálovou gulu?
Měla by sis sama udělat pořádek ve stružoku, a ne se obouvat do mě, že založím diskuzi. Když tě to nezajímá, běž na houby.
Příspěvek upraven 11.10.22 v 06:47
Ta je v Londýně tvl ![]()