// teď v květnu :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
27.5.15 14:04

:) :) :) PO 10 měsících snažení, by se Nám v lednu měl narodit třetí potomek :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
27.5.15 15:30

Ahoj holky, tak minulý týden jsem si dělala 3 testy v rozestupu 2 dní a na všech // :D 4.6 jdu na první kontrolu.
Přeji všem, ať je všechno ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 16:41

tak už jsem taky tehu

Ahoj holky, tak jsem mela týden zpoždění… Udělala jsem test a ejhle, všechny vyšly pozitivní… V patek jdu teprve na gyndu na potvrzení… Prikladam fotecky testů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.5.15 17:13

@neomezeno krásný obrovská gratulace :kytka:
@Efsheny gratuluji krásná sbírka :andel:
@hundrtka gratuluji a držím paalce na kontrolu ať vše jak má být…já jdu zítra, tak jsem zvědavá :dance:
@Michaela888 gratulace :kytka: pak dej určo vedět jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 17:19

@BarčaM dekuju.. Aj tobě zítra hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liliana.30
27.5.15 18:12

Chtěla jsem se zeptat kamarádka se mě ptala že se jí ukázala viditelná druhá čárka na těhotenském testu ale je vlevo v rohu nebo to je jenom špatný test :?:

• Citovat
  • Upravit
3
27.5.15 18:26

Děkuji za gratulaci :) ale první kontrola u gyn až 22.6 tak do té doby se asi moc klidně nevyspím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
27.5.15 18:42

@Vandulle díky, to víš… nebudu testovat, nebudu…maximálne obden… a pak to tak dopadá, denně a ještě :dance: dvakrát :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5198
27.5.15 20:05
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 20:41

Tak i já se pridavam se svoji „dálnici“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 20:44

@neomezeno - jéé, taky třetí? Gratuluju!! A jak stará jsou předchozí dítka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 20:52

Ahoj holky, tak poslední MS 24.4. a 25.5. na mě vykoukli krásné //. Nějak jsem tomu nemohla uvěřit, tak jsem si dnes udělala kontrolní :D A fakt tam je :D Snažení skoro 2 roky… Teď jsem furt unavená, prsa bolí jak blázen hlavně když je vysvobodím po dni v podprsence :D a hlavně přes den je mi blivno. Objednaná jsem až na 17.6., jelikož v pondělí odjíždím do Chorvatska. Jak jste oznamovali partnerům šťastnou novinku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.5.15 21:50

@andulka2012 gratulace, taky čekám třetí(a to jsem myslela že s třemi dětmi v téhle době jsem exot, jsem ráda že nejsem jediná)…když už se @andulka2012 ptá, já mám 5,5roku syna Michala a 23měsíců dceru Elisabeth, a Vy?
@StáleKrásně taky gratuluji, ty jo holky je nás tu hromadaa, to bude ledňátek..
Já jsem to maželovi poslala mmskou, dělá v zahraničí, a přišla mi odověď : a co?
tak mu volám, a on mi na to řekne co mu to posílám za nesmysli, ať nepůjčuju dětem ten telefon…musela jsem se smát :lol:, když jsem mu to objasnila, byl nadšen :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
27.5.15 21:55

Ještě teda k těm příběhům, kvůli špatným předchozím zkušenostem, to nikomu nechceme moc říkat, a malej mě vyčáp u testování, tak jsem mu to vysvětlila, a řekla mu, že je to naše tajemství, většinou tajemství udrží…a pak řed mojí mamkou mi začal mluvit na břicho, a mamka samo ví že se snažíme, tak se mě hned ptala jestli jsem těhu, a já nene mišák jen tam blbne…
no malej ukřivděnej se hned ohradil, že jsem měla dvě čárky a že jsem říkala že // na testu znamenají že čekám miminko, tak co babičce kecám, a bylo to venku :zed:
miluju ho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 05:34

@StáleKrásně No super, gratuluji :srdce: příznaky máme stejné, porad bych spala, prsa me hrozné bolí.. Ale špatně mi naštěstí není :-) já jsem to oznámila tak ze jsem vzala test, koupila male botičky a přítel ma za par dni narozeniny, tak jsem mu dala dark předčasně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí