Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
PO 10 měsících snažení, by se Nám v lednu měl narodit třetí potomek
![]()
Ahoj holky, tak minulý týden jsem si dělala 3 testy v rozestupu 2 dní a na všech //
4.6 jdu na první kontrolu.
Přeji všem, ať je všechno ok ![]()
Ahoj holky, tak jsem mela týden zpoždění… Udělala jsem test a ejhle, všechny vyšly pozitivní… V patek jdu teprve na gyndu na potvrzení… Prikladam fotecky testů
@neomezeno krásný obrovská gratulace ![]()
@Efsheny gratuluji krásná sbírka ![]()
@hundrtka gratuluji a držím paalce na kontrolu ať vše jak má být…já jdu zítra, tak jsem zvědavá ![]()
@Michaela888 gratulace
pak dej určo vedět jak jsi dopadla ![]()
Chtěla jsem se zeptat kamarádka se mě ptala že se jí ukázala viditelná druhá čárka na těhotenském testu ale je vlevo v rohu nebo to je jenom špatný test ![]()
Děkuji za gratulaci
ale první kontrola u gyn až 22.6 tak do té doby se asi moc klidně nevyspím ![]()
@Vandulle díky, to víš… nebudu testovat, nebudu…maximálne obden… a pak to tak dopadá, denně a ještě
dvakrát ![]()
@neomezeno - jéé, taky třetí? Gratuluju!! A jak stará jsou předchozí dítka?
Ahoj holky, tak poslední MS 24.4. a 25.5. na mě vykoukli krásné //. Nějak jsem tomu nemohla uvěřit, tak jsem si dnes udělala kontrolní
A fakt tam je
Snažení skoro 2 roky… Teď jsem furt unavená, prsa bolí jak blázen hlavně když je vysvobodím po dni v podprsence
a hlavně přes den je mi blivno. Objednaná jsem až na 17.6., jelikož v pondělí odjíždím do Chorvatska. Jak jste oznamovali partnerům šťastnou novinku? ![]()
@andulka2012 gratulace, taky čekám třetí(a to jsem myslela že s třemi dětmi v téhle době jsem exot, jsem ráda že nejsem jediná)…když už se @andulka2012 ptá, já mám 5,5roku syna Michala a 23měsíců dceru Elisabeth, a Vy?
@StáleKrásně taky gratuluji, ty jo holky je nás tu hromadaa, to bude ledňátek..
Já jsem to maželovi poslala mmskou, dělá v zahraničí, a přišla mi odověď : a co?
tak mu volám, a on mi na to řekne co mu to posílám za nesmysli, ať nepůjčuju dětem ten telefon…musela jsem se smát
, když jsem mu to objasnila, byl nadšen ![]()
Ještě teda k těm příběhům, kvůli špatným předchozím zkušenostem, to nikomu nechceme moc říkat, a malej mě vyčáp u testování, tak jsem mu to vysvětlila, a řekla mu, že je to naše tajemství, většinou tajemství udrží…a pak řed mojí mamkou mi začal mluvit na břicho, a mamka samo ví že se snažíme, tak se mě hned ptala jestli jsem těhu, a já nene mišák jen tam blbne…
no malej ukřivděnej se hned ohradil, že jsem měla dvě čárky a že jsem říkala že // na testu znamenají že čekám miminko, tak co babičce kecám, a bylo to venku ![]()
miluju ho ![]()
@StáleKrásně No super, gratuluji
příznaky máme stejné, porad bych spala, prsa me hrozné bolí.. Ale špatně mi naštěstí není
já jsem to oznámila tak ze jsem vzala test, koupila male botičky a přítel ma za par dni narozeniny, tak jsem mu dala dark předčasně ![]()