0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
24.5.08 12:03

Kdepak jste babky?
Hmmm každej asi po návštěvách a po obídkách co?
Já zítra pádím na pár dní k mamce, tak tam nechám pořádně vyvětrat Rudýse venku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.5.08 20:22

jojoj to víš víkend-je hezky tak lítáme po náštěvách a povenku :wink: Aduš: kolik vlastně měříš? (říkalas hodně-já mám 180cm) a ještě: kdo je Rudy???Ňák mi to uniklo…že by kočíča????
papa jo a dala sem do galerky pár fotek(i můj vysněný kočárek za 6 litrů…kdepak ty supermoderní za dvacku :twisted: )
ahooooooj všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
24.5.08 20:27

Hoj, já tak mezi 178-180…takovej kolos…hihihi
A Rudy je praštěná čičina…hihihihi
jdu kouknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
24.5.08 20:35

leni, pupíček ti teď začne růst rychle…mě mezi 26 a teď vyrost asi nejvíc.
Kočárek je pěknej , takovej normální - jako mám já. A Koukej študovat…hhihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.5.08 20:47

Ahoj kocky,
jdu vas jen pozdravit a poprat krasny vikendik :D
My jsme dneska zase slavili jak o zivot a jsem teda poradne vyzdimana. K tomu mi muzicek odcestoval za kamarady do Hradiste, tak trosku trpim. Moc mu preju, aby si to uzil a odreagoval se. Preci jen jsme od pulky prosince skoro porad spolu, tak si oddych zaslouzi. Ale je mi smutno :)

Jani , preji vse nej , hodne stesticka, more zdravicka a ocean lasky. At se splni vsechna prani, uzivas pohodove tehu a miminko moc nezlobli :lol:
 http://www.sirmi.ic.cz/kytka/58.gif

Jdu se odvalit na gaucik a relaxovat u TV. Ikdyz to spis vidim na sprsku a postylku :D
Mejte bajecny vecer a pohladte briska - mimochodem to moje zas nejak povyrostlo. Prijde mi, ze snad roste v noci. Rano se probudim a je zas o kousek vetsi :lol:
Tak :-) a opatrujte se!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
24.5.08 20:51

ahoj duši,
vy se tady mějte pěkně , já jedu zítra k mamce a napíšu asi až ve čtvrtek…tak apapapapp a pěkně se kulaťte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
24.5.08 20:54

Adus , hezky si uzij maminkovske pece :wink: A moc se s Hraskem opatrujte!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
24.5.08 20:56

jojojoj,
díky a vy tu toho moc nesmolte, pak to nedočtu…hihihihi a nebo plkejte a já se pak z toho zblázním...... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
24.5.08 21:18

Ahoj holky,
dneska bylo ale parádní počasí, odpoledne jsme byli na rybách ....... ..... dopoledne jsme byli zamluvit kočárek - ale řeknu vám je to děs - o kočárky je teď enormní zájem a tudíž i celkem dlouhý čekací doby - záleží dle typu kočárku - někdy až 3 měsíce!!! :evil: Tak si ty svoje vyhlídnuté krasavce jděte včas koupit nebo alespoň zamluvit ať máte mimíky v čem vozit. :wink:

Nakonec jsme pořídili MUTSY - takový stavebnicový systém- podvozek je klasická terénní čtyřkolka s natáčecí zadní nápravou - řízení je lehoučký, úplná slast jak snadno ovladatelný, no a na to se na:,–(í buď autosedačka, korbička nebo sporťák - vše budeme mít v hráškově zelené.
Jak jsem psala je to stavebnice, takže jsem v žádných internetových krámech nenašla fotku té sestavy co budu mít já…
ale posílám foto ze soukromých alb nějakých maminek
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
sporťák:
http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?…
Je krásně skladný…prostě úžasný :lol: :lol: …jediná věc, která na něm není úžasná je cena :oops: :oops: …ale co…už jsme dlouho pořádně neutráceli a navíc nám na něj jedna z babiček ráda přispěje… Jé holky už se těším až s ním budu drandit :P

Pěkný večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
24.5.08 21:24

Ještě vše nej k svátku našim Janám!!!!!!!!!!!!!! :srdce: :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
25.5.08 00:56

Ahooj :)
u nás je chaoz,Jířa zítra odjíždí,on se těší jak malý Jarda,ale já furt přemejšlím jestli má všechno jestli mu něco nebude chybět no a tak dále :D.

Všem Janičkám všechno nej k svátku :srdce: .

Těhulky musím se s vámi na pár dní(týdnů) rozloučit nějak nám začínají zlobit oba dva počítače,tak je Jirka zítra odveze ke známýmů a on je snad dá do pořádku.

Tak se tu opatrujte a dávejte na sebe všechny pozor :D :D .

Pa Markéta :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.5.08 08:24

Krasne nedelni ranko :D
Muzicek mi psal neco po paty, ze teprve leze do perin :D To to teda poradne oslavili a ja ho budu cekat az k veceru.
No, bude koukat, co ho tu ceka za prekvapeni. Dostala jsem par darecku, ze kterych on nebude moc nadseny :lol: Ale co, mel si to lip hlidat :lol:

Leni , mne se prsa zvetsila na zacatku a to jsem podprdu nosila, ikdyz to byl obcas boj, jak to bolelo. Ted se mi zda, ze jsou uz dobu ve stejne velikosti a docela dobre drzi, takze beham na volno :D
Na krece v nohou zkus pridat jeste vapnik. Uz jsem to tu psala. Mne staci tak 1× za tri dny a je pokoj.
Kocarek je moc hezky. Videla jsem nekolikrat ve meste a dost se mi libil!!

Adus , stou vahou bych to zas tak neresila. Ona taky kazda vazi jinak. Kdyz se vazim u dr., tak mam o 2 kg min nez doma a v praci zas asi o 1kg vic. Tak si pak vyber :D Hlavne ze Hrasek roste :D

kosti , sedacka vypada bezvadne a ta zavinovacka je bezva ulovek :lol: A uz mate zamluveny kocarek, tak SUPER!!! Jeste pred par dny to vypadalo, ze zadny mit nebudete :lol:

della , radi Te vidime!! Jsem rada, ze jste v poradku :D

Plinky , no bude to fakt mazec :D Kamarada rikala, ze prebali tak asi 8× denne. Nevim, jake pouziva doma, ale v porodnici ji dali Huggisky a byla spokojena.
Kazdoapdne, jak psala Sandulka, tak budu urcite koukat po housence na obalu :lol:

Kocarky , asi pristi tyden vyrazime do Dvora kocarek jeste jednou omrknout a objednat. Mama totiz dojem, ze barvu, co se mi libi bezna na 3kolky nemaji, tak se bude objednavat primo pro nas.
A nechci dopadnout jako kamaradka, ze den pred nastupem do porodnice nevedela, kdy a jestli kocarek budou mit.
Na netu meli dodaci lhutu 8tydnu a kdyz tam devaty tyden volala, ze jako co bude, tak ji rekli, ze to jeste aspon 14 dni bude trvat. Ale nakonec to nejak urychlili. Kocarek ji prisel den po navratu z porodnice.

Dekuji vse mza prani k svatku. Jste zlaticka :srdce:
Jdu si chvili hrat se psinou, uz docela dlouhou dobu na mne dorazi :lol: :-) a pusinku na briska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.08 09:37

ahojíky, Duši: dík za tip-začnu brát ještě vápník. Sice se snažím jíst sýr a jogurt,,ale asi to nestačí. :roll: Dnes to bylo nejhorší, křeče v lýtkách mně vzbouzely, a ještě ted ráno mně ty lýtka bolí. proč jsou vlastně křeče v těhu? Nevíte někdo co to znamená?(nedokrevnost nebo co?), každopádně je to nepříjemné. Magnésko beru dvakrát denně a nic :cry:
mno nic, tak mějte krásnou prosluněnou neděli, my jdem k našim na obídek(svíčková mňnnam) a večer budem (poprvé za toto léto) grilovat.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
25.5.08 10:40

Ahoooj,
tak než odjedu…vše nej k svátku a super kočárek a ano plenek bude hodně a ano baštěte vápník......
Holky hrášek je línej jak já.....jen nám zazíval a pošmudlal si očičko a šel spát! Já dělala prostocviky, Dr. š´touchala a ani ránu…hiiihihi
Jinak je celej tatínek. Malá kulatá hlavička , dlouhý a hubený nohy a pořád zívá…hiihiih Jinak se pěkně usmívá a Dr. říkala, že je to náramně klidné a spokojené dítko. Taky má velkýho pinďu a už mu slejzá jendo varlátko. Většinou se to děje až po porodu, ale prej je vidět, že mu vše funguje na výbornou......pak jsme se smály, že má sice malou hlavu a velkej pánskej náboj…hihihihi
Všechny orgány na místě a prstíků má po 5. Je prostě úžasnej :lol: Jako ti vaši :lol: Jsem úplně na měko - nic moc akce, ale nelituju, že jsme si to nechala nahrát. Tak pěknou neděli, já čekám na odvoz pappaap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.5.08 10:58

to je pěkné, Aduš, co popisuješ-je tak esli máš foto z UZ hod ho do galerky, ju? :wink: papa a měj se pěkně u mamči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí