0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
21.5.08 21:08

Holky, vse hmotnosti mi prijdou docela smesny…jako fakt :wink: My uz jsme pres cent :roll:
Jo a co se tyka velikosti miminek, tak hodne zalezi na tom, jak jsme byli velci my pri porodu. Ne jak vypadame ted.
Martin se narodi 3.5kg a v cm taky docela prumer a ted ma skoro 190cm a ziveny je moooc dobre :lol:

Adus , tu stary babsky rady maji neco do sebe. A bud v klidu, taky mi z ty zaplavy info pekne sibe :lol: Nakonec to dopadnetak, ze masti na prdelku budu mazat oblicek a naopak :lol:

Markysku , byli jsme v Hradci na nakupech. Teda spis jsem si jela pohlidat Martinovu mamku, aby si neco vybral k narozkam a svatku. Nastesti si nakonec vybrala, tak mam od jednoho darku uz pokoj.
No jasne, klidne prijedte. Uz nam to dokonce i jezdi a svagr premysli, ze se mu zda zahrada nejak mala a ze by teda koupili nejaky pozemek pobliz a tam by se poradne vyradil. Tak uvidime, jak to dopadne.
My si zatim budeme na pude modelovat ty mini masinky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:11

Joojojojojojoj,
dnes mě boje záda a koleno…no proč koleno to nevím :lol:
Duši hele,já mám taky už za rohem tu 100…hihihihihihi
Fakt! Lidi mi to nevěřej, ale je to i v průkajdě no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:12

Vlastěn jsme obě dvojnásobek markýska…hihihihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.5.08 21:15

Adus , s tou kosmetikou mas pravdu. A zas co sestricka, mudrc, to jiny nazor. Holky se na plavcu ptaly por. asistentky, jetli teda ten olejik Weleda a ona jim na to rekla, ze bude lepsi cisty olivovy olej z lekarny. Ale ze si to stejne musi vyzkouset, co budu miminku nejlip vyhovovat.
A s tim mym chlapem - jj, mas asi pravdu. Sice mizi s kamaradama kazdy patek vecer a nekdy i jine dny. Ale asi fakt potrebuje vypnout.
Mozna me to tak rozhodilo proto, ze po nem posledni dobou nejak jde sekretarka jeho byvalyho sefa. A v kombinaci s tehu hormonama :roll: No mazec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.5.08 21:19

Adus, Ty na to mas taky ale poradnou vysku :D Kdezto ja vypadam jak soudek :lol: Ale co, hlavne ze jsme zdravi!!! :D
Zada, to je celkem normalni - nastesti mi pomha plavco.
A koleno? Neboliva Te pri zmene pocasi, ze by s Tebe byla takova rosnicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:20

Já vím, ale co uděláš? Pojedš tam a budeš ho hlídat? Nebo mu to zakážeš? Řekni mu, že ho miluješ a že se ti moc nelíbí, že jsi teď přecitlivělá, ale a't si to užije a spěchá za Váma :lol: A ty? ty si to užij po svém…koupel , svíčky, kámoška.....cokoliv, co máš ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
21.5.08 21:22

Duši díky za linky…být tebou tak to moc neřeším, je fajn, že i po 7 letech může vypadnout a ty mu to nezakážeš - on to možná jen potřebuje pro potvrzení si svojí svobody :lol: …my jsme taky občas od sebe (kvůli práci třeba…)- a jedině to člověku prospěje, za chvilku se ti začne stýskat a uvědomíš si jak moc toho druhýho potřebuješ. Je hezký když mi pak miláček večer zavolá že jde spát, a je divný, že nejsem vedle :wink: Jinak železnice parádní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!já takový věci miluju

Markýsku mám jen 4,5kg navrch - teda měla sem, teď už možná 6, nemám doma váhu - myslím že od 22. týdne splňuju takovej ten „těhu kynoucí limit“ půl kila za týden :lol: Já byla vždycky hubená, ale v práci jsem se za 3 roky trochu zaoblila z 62 až na 69- no a myslím že teď v těhu jsem na začátku něco shodila a nabrala to jinde - takže jakoby váha nešla nahoru, ale přitom se mi dost změnila konstituce…ale jsem spokojená, mám jen to bříško, jinak mi gatě skoro padaj :lol:

Aduš máš pravdu, že se to teď děsně přehání - člověk by nic moc nepotřeboval - obešel by se bez toho, ale zase na druhou stranu ty věcičky jsou moc šikovný a usnadňujou život..... já krom drahýho kočárku nic extra nekupuju

jo holky - nám v porodnici daj na mimi všecko, máme si až v den odchodu nechat přinést obleček na cestu…musíme mít jen věci pro sebe - vložky noční košile, kojo podprdy, pantofle a župan - jo a kalhotky na jedno použití…jinak nic…u vás je to jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:22

No jo, to je fakt…jsem jak tyč od stožáru…hihihhihiale vše si zase podám…hihihihhi
jé plavání…chtěla jsem chodit ale nesmím. Dřív jsem plavala pořád :lol: Koleno nevím......asi z toho nic nedělání…hihhihhi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.5.08 21:25

Nejedu, nehlidam, nezakazuju :lol:
Nejak to vyresim :D Ono mi fkt asi stacilo se z toho vypsat. Uz je zas fajn :D A vim, ze si me bude zas o kousek vic vazit za to, ze mu nedelam sceny jako nektere partnerky nasich kamaradu :D A moc rad se vrati domu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:27

Já to mám jinak:musím mít plenky pro mimi a i vlhčené ubrousky a ponožky a pak oblečení.
Pro sebe kupu věcí…včetně utěrky a příboru a mastiček.....
Ale to neva…Větší porodnice dávaj víc věcí- mají prej nasmlouvané i sponzory - na oblečky a tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:28

Duši - máš recht!!!! Slovo baby co ví co říká! Ale chápu tě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.5.08 21:33

kosti , pochvalu za zeleznici predam dal. To budou chlapi cucet, ze se to libi i zenskym :lol:
No my prave nejsme zvykli byt od sebe. Za ty 4 roky, co jsme svoji, se noci stravene oddelene vejdou do poctu 10.

U nas taky staci jen veci pro sebe. Jo a jeste pry plinky, aspon co jsem cetla u kamaradky instrukce. Ale zitra se dozvim vic, jedu se na ne podivat, tak poreferuje.
Kalhotky muzes mit normalni, jen doporucuji bavlneny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
21.5.08 21:38

Rudýsek tady běhá po žehlícím prkně…asi chce přežehlit…hihihih
Mašinky jsou prima. Můj strejd je měl a my trávili na půdě hodiny a hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.5.08 21:44

Jezis…my mame Zrzecka jeste venku 8O chudak ted nosi porad samy klistata a ja uz nevim, co s tim. Mame ho nastrikanyho Frontlinem a nezabira to. Dokonce jsme dneska nasla jedno vypaseny kliste na sedacce - uz se tou tihou asi na kocicakovi neudrzelo.

Popravde me do masinek zblbli az casem Vubec jsme na to nebyla. Ale ted uz to prozivam jako cela rodina.
Navic kluci to maji rozdelene. Kdyz je hnusne, delaji na pude a kdyz hezky, tak na zahrade :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
21.5.08 21:46

Tak jdu jeste vyvencit psinu a sehnat kocicaka a jdem do perin.
Prejem dobrou noc a sladke sny!!! :-):-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí