0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
20.5.08 14:37

Holky,
já byla ve 28 tt sepsat porodopis v Jablonecké porodnici a tam mi dali číslo na asistentku - od 30tt dělají vždy v pátek od 14h prohlídku porodnice a rychlokurz. To je vše na co jdu já.nechodím na cvičení ani na plavání, protože nesmím, ale jen si zaplatím tu prohlídku a to rychloinfo. proto mě přišlo zbytečné kvůli tomu sem Petra hnát, ale uvidím. Zeptám se ho příští týden až tu bude. On chce dojed k porodu - to jo, ale já si ani neumím představit ,že by tam něco dělal. Spíš potřebuju aby tam byl, kdyby bylo něco se mnou nebo miminkem . Přece jenom mám moc komplikací a tak ho potřebuju jen jako oporu v případě až nebudu moct už myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 18:17

Ahoooj těhulky :)
tak máme kočárek :D :D :D :D .
http://detskezbozi.com/…uz08_H65.jpg /> Museli ho objednávat,ale do měsíce by měl dorazit :) .
Jsem ráda vyšel nás sice na 20 tisíc,ale nelituju toho je to vážně třída :) .

Ado-a můžu se zetat co dělá Petr,že je takhle mimo domov?
Určitě je dobrý,že tam bude,ono stačí,to,že tě bude držet za ruku :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 18:20

Jdu zkusit dát foto do galerky snad se mi to podaří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 18:49

Povedlo se první fotečky jsou v galerce :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 19:50

Marky,
Petr je maminčin mazánek a po 8 letech nepochopil že já s nima bydlet nebudu víš :oops: Je hodnej ale asi neví co je v životě priorita víš, takže bude jezdit jen tak 2 víkendy v měsíci a já budu vlastně úplně svobodná matka víš. Žádná rodinná idylka, ale já jsem stejně v mém věku šťastná i za mimi. My jsme byli v Olomouci a on tam dál pracuje a bydlí doma víš. Já tam byla roky v podnájmu a teď jsem hold šla zpět domů.kde mám byt a mamku v celku poblíž. On hold nechce koupit svoje a já k nim nejdu - to už jsem jednou na 1 rok zkusila a byl to průšvih!
No, takže tak …bude to asi těžké a bude mi krušno a smutno, ale hlavně, že se alespoň k prckovi hlásí a dá se sním jinak domluvit.
Kočárek je krásnej…já teda nejsem moc na novoty, ale tenhle je povedenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 19:57

Aduš,tak jsem s prominutím dost v šoku 8O 8O 8O .Dobře,každý má priority někde jinde,ale co je důležitější než vlastní dítě :P :wink: .Tak třeba ho malej časem přesvědčí,vždyť ho to za pár let bude mrzet,že si nevytvořili takový vztah.
To vidím doma,jak je manžel na Jířu pyšnej a ten jejich vztah je suprovej.Sice je to možná i tím,že jsme ho měli brzo,ale manžel se vněm vidí a chce,aby byl šťastnej.
Snad to Petr brzo pozná 8) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 19:58

Marky,
já asi jsem blbá a je to trapný, ale můžu se zeptat co se Vám stalo minule s mimi? Teda jestli nechceš, tak to je OK. Jen že ......však víš…ženská no!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.08 20:00

Marky : asi záleží jaký kurz…na tom „mém“ jen mluvíme-teda hlavně porodní asistentka. my se ptáme :wink:
pak ta samá paní vede cvíčo a plavčo. jej to je škoda, že nemůžeš chodit,,, ale jistota je jistota. - Zacvičíš si po porodu (doslova, kolem Adélky hihi) :twisted:
Aduš- hm to je škoda, že se Petr nedokáže odpoutat od mámy,,,kolik je mu? Hele a třeba se rozhoupe-až bude miminko na světě. Třeba ho to změní hm?
tak se mějte,,papa jdu čučet na růžovku.(škoda, ten seriálek jsem měla ráda-ale už tam o gynekologii moc není)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 20:02

Já vím a souhlasím s tebou. Já jsem mu řekla, že tohle je jeho boj a on se připravuje o kus života a radosti. Jenže maminka mu už vybrala doma někoho jiného…takovou co asi bude v klidu bydlet u nich a bude držet hubu a krok. Já jsem asi moc silnej protivník - pro ni! Po 2 letech kdy mě viděla s břiškem se mě ani nezeptala jak se mám a ani se na mě nepodívala a vůbec…je naštvaná, že bude babka no......tak si vyber! Nikdo nemá právo bejt hnusnej na moje miminko - za nic nemůže, takže já se rozhodla tam prost ěuž nikdy nebýt a být tam, kde se jedna babka těší!!!! petr buď zařídí naše bydlení a pochopí to - pak se k němu vrátím a nebo hold budeme sami a on bude taťka s alimentama.......já už se netrápím. to bych se zbláznila víš :wink: Je mi to líto a moc, ale jsou na tom lidi i hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 20:05

Oba jsme skoro 32 letí - já jsem nám ho pořídila - prcka jednoho k narozkám…hihihiihih!
Jo …já taky doufám, že se sebere a bude mu to líto, až bobka uvidí a bude o víkendu odjíždět a až uvidí fotky jak roste a td......snad! Doufat budu vždycky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 20:06

No já přesnou přičinu nevím..Ten den mi bylo už od rána zle,tak jsem polehávala a bylo mi divný,že Kristýnka moc nekope,ale furt jsem si řikala,že se nic neděje,ale odpoledne jsem začala krvácet a než jsme dojeli do nemocnice měla jsem silný křeče a na uzv nebyla srdeční akce :cry: .Po všech testech co dr. dělali tak nenašli žádnnou příčinu,takže proč ji přestalo tlouct srdíčko jsme nikdy nezjistili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 20:08

hmmm to je moc smutný :cry: Já potratila ve 12 týdnu a byla jsem z toho vyřízená, ale takhle pozdě.......jsi statečná a promiň nechtěla jsem ti to připomínat. Hlavně, že jste v pořádku teď co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
20.5.08 20:09

Markysku , kdyby bylo Vrchlabi otevreny, tak je to jasny, ale takhle uvazuju jeste o Jilemnici. Jenze to je stara nemocnice a pokoje 2-3luzkove a vzdy dva maji spolecnou socialku. Nejak si nedokazu predstavit, ze se tam budu prat o sprchu jeste s dalsima peti maminama :(
Kocarek je moc hezky, jen mi u tech Janecek prijde mala korbicka a v nasich podminkach bych tam mimi s fusakem asi nenacpala :lol:
Odkud vubec jsi Ty?

Adus , verim, ze tatinek pochopi brzy, kde je jeho misto. Az uvidi hraska, tak ho to preci musi nakopnout :wink:

Padim na telku :D
Pekny vecer vsem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 20:11

Duši - ta moje návštěva rodila 2× v Jilemnici a jsou tam moc fajn. Je to starší špitál, ale přijemnej. Hele tak poje´d do Jablonce…hihihih tam to je novoučké :lol: a třeba budeme hekat spolu…hihihiih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
20.5.08 20:27

Aduš , to je teda něco :cry: - v:,–(ím se, že ten tvůj chlapík je jedináček - klasický maminčin mazánek co? Maminka doma vládne pevnou rukou, ale třeba se změní až bude mít bobka v náručí - jak psala Léňa…
Budeš to mít teď chvilku těžký, ale uvidíš, že se vše v dobré obrátí a mimík nakonec bude mít taťku na plný úvazek - .....i kdyby to neměl bejt ten současnej…Dobrejch chlapů je na světě dost - neboj… :wink:
Kamarádce se stalo něco podobnýho asi půl roku po narození děcka zůstala sama - navíc jí její „manžílek“ nadělal kopu dluhů, který dodnes platí…ale už je dobře, rozvedla se, má novýho chlapíka, kterej je spolehlivej, malej ho bere jako taťku…no a možná bude mít brzo sourozence.. 8)
zkrátka jak se zpívá v jedný písničce: život je takovej a jinej nebude…

Markýsku budeš mít od Jané i autosedačku? já si právě v minibazaru zamluvila maxi cosi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí