Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,
já byla ve 28 tt sepsat porodopis v Jablonecké porodnici a tam mi dali číslo na asistentku - od 30tt dělají vždy v pátek od 14h prohlídku porodnice a rychlokurz. To je vše na co jdu já.nechodím na cvičení ani na plavání, protože nesmím, ale jen si zaplatím tu prohlídku a to rychloinfo. proto mě přišlo zbytečné kvůli tomu sem Petra hnát, ale uvidím. Zeptám se ho příští týden až tu bude. On chce dojed k porodu - to jo, ale já si ani neumím představit ,že by tam něco dělal. Spíš potřebuju aby tam byl, kdyby bylo něco se mnou nebo miminkem . Přece jenom mám moc komplikací a tak ho potřebuju jen jako oporu v případě až nebudu moct už myslet ![]()
Ahoooj těhulky ![]()
tak máme kočárek
.
http://detskezbozi.com/…uz08_H65.jpg /> Museli ho objednávat,ale do měsíce by měl dorazit
.
Jsem ráda vyšel nás sice na 20 tisíc,ale nelituju toho je to vážně třída
.
Ado-a můžu se zetat co dělá Petr,že je takhle mimo domov?
Určitě je dobrý,že tam bude,ono stačí,to,že tě bude držet za ruku
.
Marky,
Petr je maminčin mazánek a po 8 letech nepochopil že já s nima bydlet nebudu víš
Je hodnej ale asi neví co je v životě priorita víš, takže bude jezdit jen tak 2 víkendy v měsíci a já budu vlastně úplně svobodná matka víš. Žádná rodinná idylka, ale já jsem stejně v mém věku šťastná i za mimi. My jsme byli v Olomouci a on tam dál pracuje a bydlí doma víš. Já tam byla roky v podnájmu a teď jsem hold šla zpět domů.kde mám byt a mamku v celku poblíž. On hold nechce koupit svoje a já k nim nejdu - to už jsem jednou na 1 rok zkusila a byl to průšvih!
No, takže tak …bude to asi těžké a bude mi krušno a smutno, ale hlavně, že se alespoň k prckovi hlásí a dá se sním jinak domluvit.
Kočárek je krásnej…já teda nejsem moc na novoty, ale tenhle je povedenej ![]()
Aduš,tak jsem s prominutím dost v šoku
.Dobře,každý má priority někde jinde,ale co je důležitější než vlastní dítě
.Tak třeba ho malej časem přesvědčí,vždyť ho to za pár let bude mrzet,že si nevytvořili takový vztah.
To vidím doma,jak je manžel na Jířu pyšnej a ten jejich vztah je suprovej.Sice je to možná i tím,že jsme ho měli brzo,ale manžel se vněm vidí a chce,aby byl šťastnej.
Snad to Petr brzo pozná
.
Marky,
já asi jsem blbá a je to trapný, ale můžu se zeptat co se Vám stalo minule s mimi? Teda jestli nechceš, tak to je OK. Jen že ......však víš…ženská no!
Marky : asi záleží jaký kurz…na tom „mém“ jen mluvíme-teda hlavně porodní asistentka. my se ptáme ![]()
pak ta samá paní vede cvíčo a plavčo. jej to je škoda, že nemůžeš chodit,,, ale jistota je jistota. - Zacvičíš si po porodu (doslova, kolem Adélky hihi) ![]()
Aduš- hm to je škoda, že se Petr nedokáže odpoutat od mámy,,,kolik je mu? Hele a třeba se rozhoupe-až bude miminko na světě. Třeba ho to změní hm?
tak se mějte,,papa jdu čučet na růžovku.(škoda, ten seriálek jsem měla ráda-ale už tam o gynekologii moc není)
Já vím a souhlasím s tebou. Já jsem mu řekla, že tohle je jeho boj a on se připravuje o kus života a radosti. Jenže maminka mu už vybrala doma někoho jiného…takovou co asi bude v klidu bydlet u nich a bude držet hubu a krok. Já jsem asi moc silnej protivník - pro ni! Po 2 letech kdy mě viděla s břiškem se mě ani nezeptala jak se mám a ani se na mě nepodívala a vůbec…je naštvaná, že bude babka no......tak si vyber! Nikdo nemá právo bejt hnusnej na moje miminko - za nic nemůže, takže já se rozhodla tam prost ěuž nikdy nebýt a být tam, kde se jedna babka těší!!!! petr buď zařídí naše bydlení a pochopí to - pak se k němu vrátím a nebo hold budeme sami a on bude taťka s alimentama.......já už se netrápím. to bych se zbláznila víš
Je mi to líto a moc, ale jsou na tom lidi i hůř.
Oba jsme skoro 32 letí - já jsem nám ho pořídila - prcka jednoho k narozkám…hihihiihih!
Jo …já taky doufám, že se sebere a bude mu to líto, až bobka uvidí a bude o víkendu odjíždět a až uvidí fotky jak roste a td......snad! Doufat budu vždycky ![]()
No já přesnou přičinu nevím..Ten den mi bylo už od rána zle,tak jsem polehávala a bylo mi divný,že Kristýnka moc nekope,ale furt jsem si řikala,že se nic neděje,ale odpoledne jsem začala krvácet a než jsme dojeli do nemocnice měla jsem silný křeče a na uzv nebyla srdeční akce
.Po všech testech co dr. dělali tak nenašli žádnnou příčinu,takže proč ji přestalo tlouct srdíčko jsme nikdy nezjistili..
hmmm to je moc smutný
Já potratila ve 12 týdnu a byla jsem z toho vyřízená, ale takhle pozdě.......jsi statečná a promiň nechtěla jsem ti to připomínat. Hlavně, že jste v pořádku teď co?
Markysku , kdyby bylo Vrchlabi otevreny, tak je to jasny, ale takhle uvazuju jeste o Jilemnici. Jenze to je stara nemocnice a pokoje 2-3luzkove a vzdy dva maji spolecnou socialku. Nejak si nedokazu predstavit, ze se tam budu prat o sprchu jeste s dalsima peti maminama ![]()
Kocarek je moc hezky, jen mi u tech Janecek prijde mala korbicka a v nasich podminkach bych tam mimi s fusakem asi nenacpala ![]()
Odkud vubec jsi Ty?
Adus , verim, ze tatinek pochopi brzy, kde je jeho misto. Az uvidi hraska, tak ho to preci musi nakopnout ![]()
Padim na telku ![]()
Pekny vecer vsem ![]()
Duši - ta moje návštěva rodila 2× v Jilemnici a jsou tam moc fajn. Je to starší špitál, ale přijemnej. Hele tak poje´d do Jablonce…hihihih tam to je novoučké
a třeba budeme hekat spolu…hihihiih
Aduš , to je teda něco
- v:,–(ím se, že ten tvůj chlapík je jedináček - klasický maminčin mazánek co? Maminka doma vládne pevnou rukou, ale třeba se změní až bude mít bobka v náručí - jak psala Léňa…
Budeš to mít teď chvilku těžký, ale uvidíš, že se vše v dobré obrátí a mimík nakonec bude mít taťku na plný úvazek - .....i kdyby to neměl bejt ten současnej…Dobrejch chlapů je na světě dost - neboj… ![]()
Kamarádce se stalo něco podobnýho asi půl roku po narození děcka zůstala sama - navíc jí její „manžílek“ nadělal kopu dluhů, který dodnes platí…ale už je dobře, rozvedla se, má novýho chlapíka, kterej je spolehlivej, malej ho bere jako taťku…no a možná bude mít brzo sourozence.. ![]()
zkrátka jak se zpívá v jedný písničce: život je takovej a jinej nebude…
Markýsku budeš mít od Jané i autosedačku? já si právě v minibazaru zamluvila maxi cosi ![]()