Poradna duly
Jana Čurdová
Ikea je fajn,
já mám postýlku z Ikei a je moc pěkná a i prostorná. Koupila jsem tam i matraci a povlečení
se zvířátkama.
S tím kočárkem to je o každém co potřebuje a co se mu líbí, hlavně se dohodněte vy dva a a´t se tam prckovi pěkně dadá ![]()
Ahojky holky
tak jsme se vrátili z víkendu na chalupě a jsem nějaká vyřízená. Dneska celý den pršelo, takže jsme se nudili zavřený v chalupě a nemohli ani na prochajdu.
Markýsku držíme palce, ať se tlak brzy srovná a ty si můžeš užívat těhu s Adélkou zase pěkně vb pohodlí domova. Adélka je moc krásné jméno, to vybral Jiřík dobře.
Leni díky za receptík, hned zítra se na něj vrhnu, jsem zvědavá, jak se mi povede.
Elunko Tobiášek je nádherný.
Tak papa M.
Ahojky,Markét držím palečky ať ti je brzy dobře a můžeš být doma s klukama!!!
Duši-děkujeme za tabulku!!! ![]()
Kocoura chytil nějakej rapl-lítá tu po bytě a řve jak šílenej
![]()
Co se týká Ikei,tak tam taky nakupujeme.Budu tam taky kupovat peřinku a povlečení.Koupila jsem tam i vaničku.
Anduli-tak co taťka?Přivezl komodu?Ty jsi to tedy vzala doma z gruntu-my jsme měli takový větší úklid před 14dny-vyřazování hraček a tak.
Jedu něco nakoupit-vůbec se mi do toho deště nechce,ale co se dá dělat.Mějte se krásně.Papa E.
Ahojík holčenky!
Koukám, že jste byly po dobu mé nepřítomnosti na netu docela aktivní
…
Asi nedokážu reagovat jmenovitě, protože jste toho probraly spoustu…
Takže všem, které mají za sebou nějakou tu kontrolu ať už UTZ nebo oGTT gratuluju k dobrým výsledkům…
Markýskovi přeju aby byla brzičko fit a mezi náma!!!
Taky jsem měla včera docela divný den, co se týká pocitů na omdlení atd…jsem měla i docela strach, ale jakmile začalo pršet, tak se to prolomilo a já se zklidnila…
Spaní … na zádech už nemůžu spát asi dva týdny…vždycky mám pocit, že se dusím, takže já to mám vyřešné…i před těhu jsem spala na levém boku…ale už se mi začíná spát docela špatně i tak…co dvě hoďky jsem vzhůru, chjo…ale co, teď si zvyknu spát míň a po "vylodění " Piškotka se třeba nevyspím vůbec, že???? chihcihci
Kočárek … tak jak už jsem Vám sem psala, my jsme zatím zůstali u Toleda - Coneca, oranžovo černé verze, hurá…i když ještě ho musíme vyzkoušet napěchovat do autíka, a pokud vejde, tak je NÁŠ!!!!!
Postýlku jsme koupily v sobotu v IKEA … akorát jsem chtěla i matraci, ale tu, kterou tam měli jsem teda fakt nechtěla…asi se poohlídnu po nějaké jiné…
Včera byl pro nás velký den - Milan poprvé opravdu cítil kopanečky!!!!!!!!!…jsem z toho celá naměkko a hned to musím Piškotkovi zapsat do deníčku…
Tady u nás dneska pěkně prší…mám to raději, než když je parno a horko…ale to máme asi všechny stejné, že?…jenomže se tomu horku asi nevyhneme, co?…
Jo a ATB jsem dneska dobrala, a vypadá to, že je to v pohodě, tak snad jsem teď nemocná naposledy!!!!
Holky, užívejte si příjemné ovzduší po deštíku, pohlaďte bříšínka!!!!
pampalá!!!!!!!!!!!!!!!
Ahóóój, zdravím do deštivého dne!
Taky jsem ráda jako Noni, že prší, aspoň jsem něco hned z rána vyžehlila, ale moc toho nebylo, je mi vždycky při žehlení slabo, i když přitom sedím, tak zvládnu jen pár kousků a odpoledne dalších pár. Holky, vy už máte vyprané a vyžehlené věcičky pro miminka? Mi to ještě připadá strašně brzo, přece jen mám termín až na konci srpna, což jsou ještě 3 měsíce, ale zase se hrozím toho, že budu muset žehlit někdy v červenci a trpět ve vedrech, tak nevím..
Tento týden máme samé doktory - já zítra cukrovku, ve středu s Míšou na preventivku ve 3letech (narozky má v sobotu) a ve čtvrtek na krev, kvůli předoperačním testům, příští středu jde na to trhání nosní mandle, bojim, bojim..
Ona naštěstí netuší, co ji čeká, ale já mám z toho už teď nervy. Snad to zvládneme v klidu a bez nějakých větších traumat. ![]()
Jinak taťka včera komodu nepřivezl, protože jel do Ostravy s kamarádem a ten nečekaně přibral i manželku, takže by se ta komodka do auta nevlezla, když tam seděla ona.
Byla jsem trošku naštvaná, protože už jsem se těšila (znáte ten úžasný radostný pocit z nějaké nové věci, kterou potom pár dní okukujete a kocháte se, než vám zevšední..?
), ale Honza říkal, že pro ni zajede dneska, tak snad… ![]()
Jo a jsem taky pěkně naštvaná na Litex, vracela jsem jim ty legíny, co byly moc velké s tím, ať mi pošlou menší, no, už jsou to skoro 3 týdny a vyměněné mi zatím nepřišly. Tak jsem tam volala, prý je momentálně nemají ušité, že tak nejdřív za 14 dní.
Hlavně, že mají mých 600Kč a já nic! ![]()
Ještě k té cukrovce - holky, myslíte, že když mám pořád chuť na sladké a musím si ho dopřávat každý den, že by to mohlo znamenat, že mám těhucukrovku…? Jen mě to tak napadlo…
Tak se zatím všichni mějte krásně!
Andulko … teda to je vopruz, když se na něco těšíš a ono z toho sejde…koukám, že máš chlapa stejného jako já…taky neumí říct nee…ale já ho to poctivě učím, jinak je to k zbláznění, ale to znáš, ne?
Jo a pro zajímavost…já mám vzhledem k mým kombinovaným alergiím, teď zakázané téměř všechno ovoce - asi do konce června, než přestanou kvést ty nejhorší alergeny …a hádej, co mi doporučila dr., když jsem po ní chtěla radu, jak překonat nezvladatelnou chuť na sladké
…prý je lepší si dát denně jeden zákusek!…než riskovat alergickou reakci
…takže si myslím, že pokud by to byl příznak cukrovky, tak by mi to v podstatě „nepředepsala“, ne?
Ahoj,
Noninko,
my jsme vše koupily v Ikea a z matrace jsem byla divná, ale jak jsme ve skladu hledali ostatní věci, tak jsme tam našli úplně jinou asi za 1300Kč je pěkně vysoká a pevná a i s potahem ......takže nevím, ale tahle je super. Ty ostatní jsou tenké a spíš bych je dala už třeba přes nějakou starší.
Jinak těhu cukrovka není jen ze sladkého holky. Kdyby jste jí měli, tak vám zakážou třeba i tučné a kořeněné. Je to celkově o dietě a rozhodně buďte v klidu ,a dejte si zákusek. Já se na to ptala a je to OK. Může ji mít kdokoliv. Kámoška baštila 4 zákusky denně celé těhu a cukrovku neměla
Já zase sladké nejím a taky jsem OK a to jsem Metráček ![]()
ahojky, jojo dnes je krásně-obrazně řečeno-alespoň pro nás,,že se nám líp dýchá a tak ![]()
Anduli: to určo cukrovku neznamená, když máš chutě na sladké. Já je mám také (dřív jsem sladké nesnášela)-proto mám už 12 kilo navíc
. Od nás z kurzu má cukrovku jedna holčina a jak říká Aduš: to musíš držet celkovou dietu.(např. v obyč.bramborech je cukru, jéje!) tahle holčina se chudák snažila o mimi 5 let, byla na umělém oplod. a až napotřetí se to povedlo. Hodně přibrala,,za to můžou hormony. Myslím si, že je to jedno s druhým. Pokud takle nemáme extra problémy, tak cukrovku mít nebudem, ju? ![]()
Aduš: ty nejsi metráček, prosímtě!!!!
neblbni.
NONI: to je děs že nemůžeš papkat ovoce-mně nejvíc zrovna chutnaj pomeranče, grepy, víno. A na kurzu nám říkali, že právě citrusové plody bychom neměli jíst poslední 2 měsíce.(že jsou tam alergeny,,a čím se blížíme k porodu, tím bychom měli jíst lehčí stravu.) ![]()
Anduli: já také nic nepřipravuju, odvolávám se na ty státnice, že začnu až po. (Momentálně z toho šílím a nemyslím na nic jiného). takže tak v půlce června začnu honit co máme a co se bude muset koupit.(vanička, postýlka po bráchovi…nějaké to oblečení taky,,atd) jo a pudem teprv zamluvit kočár. nechaj nám ho v krámku až do srpna. tady nic nechci mít. ![]()
Jo, Anduli: nepřijdeš o práci? - Jak to máš ošéfované, když budou Mišce 3 roky a ještě není Natýsek na světě? přemejšlím už dopředu(když nestihnem udělat Tomíčkovi brášku do jeho 3 let,,nevím esli mi budou držet místo)
tak papa mějte se a zhluboka dýchat když je venku krásně vlhko. ![]()
Čau holky,
u nás od včerejška prší, tak mám aspoň chvíli čas.
Dnes jsem byla na kontrole a vše je ok, jen mám jít na ten test na tu cukrovku.Myslela jsem že třeba nebudu muset, ale prý to dělají všem nad 25 let.To jsem nevěděla. ![]()
Jinak jsem se pokoušela dát nějaké fotky do ´galerie ale nešlo to, tak nevím kde je chyba.
No asi ve mě, ještě to zkusím a uvidíme.
No já pořád nemám nic koupeného, ani na kočárky jsem se nebyla ještě podívat.Dívala jsem se jen na netu.Pořád si říkám, že je ještě čas ale je fakt, že to letí. ![]()
Jinak bříško mě teď roste strašně rychle, v pase mám už skoro metr (měla jsem 70).Zatím mám 7 kilo nahoře, ale prý se poslední trimestr příbírá nejvíc tak uvidíme na čem skončím.No ale hlavně že mimi roste.
Jména pořád měníme, momentálně by kluk byl Zbyněk, ale já bych radši Lukáš.No a holčička asi Katka, to máme furt stejné. Ale myslím, že to ještě aspoň 3krát změníme. ![]()
No tak se zatím mějte a zatím pa alča
Holky,
já se pěkně napapkala a jinak jste mi udělali radost…hihihihi po době mě napadlo se odpoledne projít a koupit si nějaký ten zákuseček ![]()
Leni, mně skončila prac. smlouva už jak jsem byla těhotná s Míšou, takže to mám pěkně blbé, nemám se kam vrátit. A docela se hrozím toho, co bude za 2-3 roky, kdo mě kam vezme po 6ti letech doma??
Ale zatím to je ještě daleko, teď mám příjemnější věci na starosti. ![]()
Anduli,
neřeš to, ono to dopadne, ale máš času dost ne
A nikdy nevíš, kdo ze známých bude mít známého a ten bude hledat někoho do firmy ![]()
Doufám, že ten cukr budu mít zítra v pořádku, jestli jo, tak hned po cestě z polikliniky to vezmu přes cukrárnu, Aduš mě inspirovala…
![]()
A taky doufám, že pak z tou prací to nějak půjde, budu se muset hodit do formy a třeba se nade mnou někdo slituje… ![]()
Dneska jsem objevila kočárek, co se mi líbí, je hodně podobný tomu Mikadu Oxford, co mi ale miláček neodsouhlasil, tak uvidím, co řekne na tenhle:
http://www.moje-miminko.cz/…-v-cross7918
Jen zase nevím, jakou barvu. Docela se mi líbí ten černý s kytičkama nebo černý s oranžovou…
Anduli: aha sakra tak to jsou blbci když ti neprodloužili smlouvu když jsi otěhotněla. Holt zaměstnavatelé si dělaj co chcou. (také záleží, esli děláte u soukromého nebo ve státním sektoru že?)
Mno mně například dali po DLOUHÝCH PERIPETIÍCH smlouvu na neurčito. Dělala jsem tam 6,5 roku. (za paní co byla na mateřské přes 8 let, měla dítko, pak potrat v 6.měsíci a pak druhé dítko zkrátka nestihla mít to druhé do 3 let věku dítěte a vrací se teprve ted - když jsou tomu druhému 4 roky). Celou dobu jí drželi místo - naštěstí jí nabídli jinou pozici(nemá vzdělání na sociálku-za tu dobu se legislativa hodně změnila)-bude v ústavu dělat malbu s klienty. Vlastně si polepšila, skoro žádná zodpovědnost narozdíl od sociálky. ![]()
jsem strašně ráda, že mi tu smlouvu ted dali - ale bojím se, aby mně nečekali v srpnu 2011 a pokud nenastoupím (budu těhotná nebo už budu mít druhé) mně vyšoupnou-už pro ně nebudu perspektivní,, že po tolika letech z toho „vypadnu“. ![]()
nevíte jak je to-kdybych nestihla porodit do tří let věku Tomíčka???(není to směšné? Ještě nemám první dítě a už přemýšlím o budoucnu…). No jak říká Anduli: necháme to být, času dost ![]()
paaa jdu na kurz a pak cvíčo
Ahooj těhulky ![]()
hlásíme,že už jsme doma
.Jirka si vzal dneska volno,takže se o nás pěkně stará,takže máme pohodu a je to o něčem jiným odpočívat doma než v nemocnici,člověk je o hodně klidnější když je ve svým
.
Muchacha já čekám kojo polšťář už tenhle týden a těším se na to jak malý Jarda
,ten spánek je jinak taky o ničem
.
Duši díky za změnu v tabulce
.Slibuju,že je to už naposled
.
Anduli tak já jsem taky pro Nathana,snad vám to nakonec vyjde
.
Jinak co se týče kočárku,tak je to složitý,vůbec se nedivím,že si naštvaná,ti chlapi to hold komplikovat musí
.
A nekoukala si na Herqules?Já osobně o něm dost přemýšlím slyšela jsem na něj docela chválu a i vzhledově nevypadá vůbec špatně.Tenhle kočárek,ale vypadá taky moc dobře a moc se mi líbí ta druhá varianta barev a pak i to zelený je pěkný.
Miška to určitě zvládne neboj se,ono jsou tyhle zákroky vždycky horší spíš pro rodiče než pro dětičky co
.Držíme palečky,ale Miška to zvládne je to šikulka
.
Noni fajn,že už si v pořádku,takže už žádný bacily jo
.
Jinak super,že už i taťka cítil kopanečky,musel být šťastněj co
.
Alo super,že jste v pořádku
.
Anduli,Leni co se týče výbavičky,tak taky nic moc nemám a když to někde řeknu,tak na mě všichni koukaj jak na mimozemšťana
,ale já se do těch nákupů taky moc nehrnu.
Tak jsem vás naštěstí dočetla víc si nepamatuju,ale ostatní moc zdravím a držíme palce na všech kontrolách
.
Dobrou noc ![]()