0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4823
9.5.08 08:52

Kuk :lol:

Koukam, ze si asi vsichni uzivate krasneho pocasi. My taky :D
Vcera jsme byli dopoledne na vystave zeleznicnich modelu a cestou dom jsme se stavili na velkem nakupu. Ufff, to zas bylo lidu. A vecer jsme grilovali :-) :lol: To byla paradicka!!!
Ted mam v pracce prvni varku plinek, tak jsem zvedava, jak jestli se po tech letech stravenych u nasich na pude nerozsypou :lol:

Co se tyka poceni, tak jsme na tom asi stejne. Vcera byl sice klidek, lae ty dva predchozi dny vecer, to byla sila. Martin tu klepal kosu a ze mne lilo jak z okapu :roll: A bude hur :D
Tak jsem si dala pekne vlaznou sprsku a byl klid.
Jinak uz taky spime pri otevrenem okne, vzdyt pres noc uz je taky teplicko.

Leni , ja budu v lete plavat v bazenu na zahrade. Ikdyz ted vzdy jen asi 3 tempa, protoze to neni zadny bor :lol: A na cvicit snad budu taky doma. Jen chci vedet co a jak muzu, tak to musim do prazdnin omrknout. Ikdyz mam od kamaradky DVD, ale zatim porad jen lezi v supliku. Jsem hrozna :roll:

Anduli , drzim pesticky na dnesni kontrolu!!
A co Miska? Uz je zase o kus lip?

kosti , hezky si to uzijte!!! :D
Co s tyka postylky, tak my mame zatim 120/60 a az budeme zarizovat pokojicek, tak koupime nejakou vetsi zaroven s nabytkem.
Jo a mam ted se trema vyndavacima spruslema.
A gratuluju k uspesnemu oGTT!!! :srdce:

Janah09 , avivaz pouzivat nebudu, aspon zatim ne. A Lovela, co jsem cetla, tak vychazi asi nejlip ze vsech prasku pro deti. Koupila jsem tekutou, tak verim, ze se i lip rozpusit. A taky si myslim, ze zalezi hodne na pracce, jak dobre dokaze pradlo vymachat, aby tam nezustaly zbytky prasku.
A kdyz bude nejaka alergie, tak to budu resit, at to prijde.

Uzivejte slunickovy den!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.08 08:54

ahojky,
Jana:
mno já plánuju také koupit pro mimi Lovelu. Ne, že bych tomu nějak rozumněla, ale na lovelu mám slevu :wink: tak ji pro začátek koupím,,a uvidíme esli se osvědčí. Ale určitě ne normáln prášek, se kterým pereme naše „dospělácké“ prádlo.
Kosti:
jo aha, tak to asi trpíme na škytavku, Tomulík kope docela rytmicky…no ale dokáže i pořádné kopance :twisted: dám ho na fotbal,, už sem se rozhodla, předpoklady na to má :twisted:
a s těmi vitamíny,,,mno por.asistentku poslechnu na slovo (narozdíl od mého MUDra), ale s vitamíny asi nee. Já je prostě budu brát až do porodu a esli budu kojit tak pak nějaké pro kojící mamky. A poslední měsíc navíc přiberu ten lactobacilus.
tak papa a pěkné dovolenkování a víkendík.
 L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.5.08 09:41

Ahojky,přeji všem krásný sluníčkový den!!! :D

Byla jsem ve středu na gyndě-musím jít ještě jednou na nějaký test kvůli té cukrovce-prý mám jednu hodnotu nepatrně zvýšenou-prý to nic není,ale pro jistotu.Mě to skoro příjde jako když honí body-nemůžu si pomoct.Žádné zatížení v rodině nemáme.No ale co se dá dělat…tak si zopáknem vstáváníčko :D

Kostičko-já myslím,že je celkem jedno jakou postýlku koupíte-spíš co se vám kam vejde a jestli nejste nějací extra obříci,že by se dalo předpokládat,že bude mimi hodně dlouhé.Jinak náš Máťa spal v postýlce jen ze začátku a pak byl většinou u nás v posteli a v necelých dvou letech jsme ho dali do velké postele se zábranou.
Postýlku jsme měli takovou jak se dají ty šprušle odendat a to jsem mu dávala pryč jen když už chodil a spíš ho bavilo tím prolejzat-jinak žádné jiné využití.Toť moje zkušenost.

Prášek na praní budu kupovat také Lovelu-mám s ní dobrou zkušenost a člověk stejně nemůže dopředu vědět jak citlivé miminko bude.

Mějte se všichni moc krásně a užijte si krásné počasí!!!Papa Elen+Tobík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.5.08 15:54

Ahoj, holčinky,

tak se hlásíme z kontroly, všechno v pořádku, miminko zase odpovídá přesně na den 23+5 tt, takže roste tabulkově. :wink: Akorát mi zjistili při minulém poš. stěru, že tam mám nějaké bakterie nebo co, které by mohly způsobit předčasný porod, tak mi předepsal nějaké antibiotické tablety na zavádění, ať se toho zbavím. To mě celkem vyděsilo, ale dr mě uklidnil, že je to běžné, že to má každá druhá ženská a v mém případě momentálně žádný předčasný porod nehrozí, porodní cesty jsou úplně uzavřené.

Jo a konečně víme, na čem jsme! ČEKÁME TEDA OPRAVDU CHLAPEČKA, JUPÍÍÍÍÍÍ!!! :lol: :lol: :lol: Viděla jsem pindíka i pytlík, to fakt nešlo přehlédnout, mám to i vyfocené, pak to zkusím dát do galerky… :wink:

Co se týče prášku na praní, tak já jsem u malé používala taky Lovelu, bez aviváže a když byla trošku osypaná, tak jsem to prádlo po skončení praní ještě jednou v pračce vymáchala v čisté vodě a bylo to. Teď mám koupený Persil sensitive, jako pro naše prádlo, tak váhám, jestli to můžu použít i na to dětské prádýlko, když je to sensitive a je na tom obrázek miminka…?? Co myslíte?

A postýlku máme po švagrové, rozměr teď nevím, řekla bych, že je spíš větší, viděla jsem i menší rozměry postýlek než máme my, a taky máme oddělávácí 3 šprušle uprostřed, které jsme asi v roce a půl sundali, abych k malé ráno nemusela vstávat, když zakuňkala, přilezla k nám do postele a ještě se dospala. Spala v ní asi do 2 let, pak už se mi zdálo, že je na ni malá, že se v noci mlátila o ty tyčky, tak jsme jí koupili velkou postel, kterou jsme otočili deskou, co měla být u zdi, naopak, aby nespadla. A spí tak vlastně dodneška.

Míši už je lépe, má jen pořád rýmu, ale včera už jsme byli na zahradě a v pohodě. Jen já mám zase pocit, že na mě něco leze, taťka má navíc nějaké střevní problémy, tak teď skučí v ložnici, že ho bolí břicho, no, doufám, že to nemá ze včerejší grilovačky, snědl hromadu grilovacích klobásek… :roll:

Tak my jdem ven, musím do lékárny vyzvednout ten recept, tak se projdeme. Krásný víkend přeji všem! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
9.5.08 15:57

Jo, Dušičko, můžeš teda do tabulky poznačit chlapeček Nathan, jméno zůstalo stejné… :wink: A další kontrolu mám 5. 6.! Děkujíííí! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.08 16:58

Andulko, gratuluji k chlapečkovi - to má táta radost co???? Chápu úplně !!!!! :wink: jak u nás…to bylo nejdřív: počkej, eště těhotnět nebudem,,,(po tom potratu),, dával si mizera jeden pozor…a bing-povedlo se (k mé velké radosti) :twisted: a ted když ví, že čekáme kluka, se všude chlubí,,jak je dobrej. Holt chlap mno!!!! :roll:
tak až budeš mít foto hoď ho do galerky - ať to taky vidíme.
ten výtok snad nebude tak hrozný- já ho mám též. Zrovna jsem to chtěla s VÁMI HOLKY zkonzultovat…je toho „víc“ a je bělavý. že si až myslím začnu používat slipky. V chytré knize píší, že v této době se opravdu výtok zvyšuje…takže nevím esli je to normál nebo je tam něco „navíc“…mno uvidíme-v pondělí jdu k MUDrovi, esli mi udělá nějaké vyšetření. Mno a UZ-ten prý bude až v 30 tt. (taková doba achjo)
tak ahooooj všechny papapa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
9.5.08 19:45

Ahojky!!!
Anduli také gratuluji k chlapečkovi.Důležité je,že ti to včas přeléčí.Já mám teď taky něco-ńa gyndě mi řekli,že to je nejspíš herpes(z toho jsem byla úplně v šoku,protože jsem snad v životě neměla opar),ale že to prý neví jistě.Co jsem si tak zjistila,tak nemám vůbec žádné jiné příznaky než asi tři puchýřky a takovou krupičku,ale žádná bolest,svědění,pálení…vůbec nic.Tak se mi to nezdá.Doufám,že to hodně rychle zmizí.

Byli jsme teď něco málo nakoupit-jídlo a viděla jsem paní co měla úplně stejný kočár jako jsem chtěla koupit,tak jsem se jí zeptala jak je s ním spokojená a ona mi řekla všechna negativa a že vlastně teď shánějí nějaké jiné golfky-já právě myslela,že by jsme ten kočár měli na celou dobu,tak mám zas hlavu jak pátrací balón a budu přemýšlet o jiné variantě… :( A to jsem si už pískala jak máme vybráno :?

přeji všem krásný slunečný víkend!!!papa E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
10.5.08 02:02
Elunka píše:
Ahojky,přeji všem krásný sluníčkový den!!! :D

Prášek na praní budu kupovat také Lovelu-mám s ní dobrou zkušenost a člověk stejně nemůže dopředu vědět jak citlivé miminko bude.

Mějte se všichni moc krásně a užijte si krásné počasí!!!Papa Elen+Tobík

jj…taky si myslím, že LOVELA je nejlepší možnost mezi těmi sensitiv prášky;o).. snad to za ty penízky stojí;o)- vyzkoušíme a uvidíme;o).. ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
10.5.08 20:06

Ahojik vsem :D

Tak nejdriv Alenko , prejem Ti k narozkma vse nej, hodne stesticka, zdravicka, lasky, pohodicky a splneni vsech prani. At tehu probiha i nadale v pohode a muzes se v klidu tesit na noveho clovicka :D
http://www.sirmi.ic.cz/teddy/51.jpg /> Dneska je opet krasne, tak jste si urcite oslavu bajecne uzili :wink:

Leni , ja budu brat taky porad i pri kojeni. Preci jen si nemyslim, ze by moje strava byla az tak pestra a plnohodnotna.
Co se tyka vytoku, tak ho mam cele tehu. Dr. mi hned na zacatku napsala nejaky cipky, kdyby se to horsilo. Zkusila jsem je jen jednou a uz nikdy vic!! Rozhodla jsem se, ze pokud to nebude nejak extremni a nebo svedit, tak se nebudu nijak zneklidnovat. Ale slipky obcas taky pouziju.
Jo a stery v lednu byly OK.

Elunko , tak drzim palecky, at ten dalsi test dopadne dobre. A co znamena „nepatrne zvysene“? Ti mudrci snad neumi mluvit normalne :roll::lol: A kdy Te to ceka?
A taky drzim pesticky, at se z toho „neceho“, co na gynde zjistili, nevyklube nic vazneho a at to rychle zmizi!!!
Co se tyka kocarku, tak docela chapu Tvoje pocity. Ja zas, jak jsem byla presvedcena o ty 3kolce, tak zacinam trosku pochybovat. Hlavne proto, ze asi nema moznost otocit korbicku, takze ve sportaku nebude mit kulisek ten spravny vyhled do kraje :? Buu to muset jeste poradne promyslet a budu doufat, ze do leta jeste vyrobce vymysli nejakou vychytavku :lol:

Anduli , moc gratulujem ke chlapeckovi!!! Tak budete mit parecek, to je hezky :D
Drzime palecky, at ATB hezky zaberou a Ty jsi brzy fit :D A hlavne at neco nechytnes od zbytku rodinky :wink:
Co se tyka Persilu, tak bych asi vzala spis ten gel. Urcite se lip rozpusti a i lip z pradla vymacha. Ted jsem si o nem hledala nejaky info a mel by byt v poho. Tak muzes zkusit a das nam pak info :lol:

Janah , nevim s jakymi jinymi prasky to srovnavas, ale ta Lovela mi neprijde zas az tak draha.

Jinak doufam, ze si vsichni uzivate slunickovych dni. Ne ze bych si to az tak moc prala, ale mohlo by byt jeden den trosku osklivjec, treba by tu zas bylo zivejc :lol:
My jsme dneska vycistili bazen, tak doufam, ze se to brzy pekne ohreje a budem moct plavcit i doma :D
Kulisek je posledni dobou nejak moc hodny, az si rikam, jeslti je vse v poradku. Prijde mi, ze je otoceny zadicky ven, protoze citim okopavani spis vevnitr. A snad proto to je takovy slaby.
Uz se tesim na utery, snad mi dr. bude zase delat UTZ a tak se zase pokocham :lol:
Vcera mi psala kamaradka, ze ji ve ctvrtek nebo v patek ceka cisar (uz se na toho jejiho Davidka tesim). Silene rychle to jeji tehu uteklo a ja si uvedomila, ze se to krati i nam. Malinko me prepadl strach, jestli se zvladnu o toho maleho clovicka dobre postarat a vychovat z nej slusneho cloveka. Snad je to normalni pocit :)
A taky mam dojem, ze mi doma pro noveho clena rodiny fura veci chybi. Ja vim, ze je jeste cas, ale nejak me to ted prepadlo - tak jsem aspon vyprala ty pliny :lol:

No, jdu se odvalit k TV. Tesim se, ze si na sedacce trosku srovnam zada. Skoro cele odpoledne jsem sedela venku bez moznosti se poradne oprit a je to znat.
Mejte bajecny vecer a pohladte briska :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
11.5.08 17:48

Ahojky, maminky!

Vidím, že jste asi všechny venku a užíváte si krásného počasi. My jsme taky dorazily před chvílí, byly jsme na obědě u našich a potom jsme šli i s našima do hospůdky na džusík, Míša se tam vyblbla na průlezkách a skluzavce, tak bych chvilku klid. :lol: Je teď strašně protivná a uječená, chce všechno a přitom nic, snad jí tohle vzdorovité období brzo přejde nebo mě odvezou na psychinu… :roll:

Taťka nám po obědě odjel do Prahy na koncert Marka Knopflera, který je jeho hudebním idolem, takže si ho nemohl nechat ujít, tak se uvidíme až zítra ráno..

Dneska jsem brouzdala po netu a hledala nějaké věcičky pro mimčo, je super, že vím, že to bude kluk, že se dívám po konkrétních modrých věcech. Tuhle podložku, povlečení do postýlky a deku do autosedačky (je teda o dost levnější než ta z Emitexu…) mám v plánu koupit, mají to přímo u nás ve městě: (snad se mi tu povede nacpat obrázek… :oops: :lol: )

http://www.oblibene.biz/…PICT0146.JPG

http://www.oblibene.biz/…dr%C3%BD.jpg

http://www.oblibene.biz/…%C5%A1ka.jpg

Tak se zatím mějte, taky si říkám, jako Dušička, že by mohlo být některý den škaredě, až se tu trošku pohne… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
11.5.08 17:51

Aha, teď se dívám, že se tam neukázaly ceny u těch obrázků… Takže ta podložka na komodu je za 340Kč, to povlečení + zábrana do postýlky je za 600Kč a deka do autosedačky stojí 330Kč tenčí verze a 430Kč zimní…Takže tak, to byla jen doplňující informace, ať jste v obraze! :lol: Pápá! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
11.5.08 20:31

Ahojky holky

tak jsme zpátky z chalupy, musím říct, že se mi domů vůbec nechtělo.

Anduli, to povlečení do postýlky je opravdu moc krásný, ty pejsci jsou tak roztomilý, škoda, že už mám žlutý s žirafama po Nelince. Jo a s Miškou tě naprosto chápu, Nelinka má taky hrozně uječený, uvztekaný období, navíc je extrémně živá, prakticky naprosto k neutahání. Jestli ji to nepřejde, než se narodí Amálka, tak mě asi opravdu trefí. Někdy mám pocit, že konce dne nedožiju buď já, nebo ona.

Tak pádím dát prát prádlo, dneska vyšlo uspávání na tatínka, tak si užívá naši aktivky v postely. Doufám, že se za chvilku neotevřou dveře a nepřijde mi Nelinka sdělit, že tatínek spinká, ale podle toho hluku co tam produkuje, to nevypadá ani na usnutí tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
12.5.08 07:43

Ahojky maminky,tak koukám,že si všichni užívají krásného počasí-to je super.
Já tedy nevím co budu dělat ty poslední týdny v červenci-už teď mi je v noci pořád vedro(jinak jsem děsná zmrzlina,tak Michal trochu nechápe :roll: ).Nejradši bych spala u otevřeného okna,ale to stejně nejde.
Postavili jsme konečně přebalovací pult,tak půjdu tento týden koupit přebalovací podložku a asi nějaké další věcičky-peřinku,povlečení a tak.

Anduli ty věcičky jsou opravdu super-a jakou tu podložku budeš kupovat?-mě se líbí ta prostřední

Duši-na ten test-myslím,že to je glykemická křivka?-jdu 21.5.,ten den jdu i do poradny na kontrolu.Když jsem se ptala sestřičky jak dopadlo oGTT,tak mi řekla,že to je tak na hranici,že neví-prý co usoudí dr. no a ta usoudila,že jistota je jistota.

Jinak už zítra jdu na ten 3D,tak se mooooc těšíme!!! :D Jen doufám,že tam nebudou nějak protivní-co jsem tak slyšela,tak jsou prý mudrové naštvaní,že to musí chodit dělat,tak nevím :roll:

Jinak to „něco“ pořád je,ale vůbec nic to nedělá.U herpesu je popsáno spoustu různých nepříjemných věcí a já nemám ani jedno z toho,tak si myslím,že to ono není.

Mějte se všichni moc krásně a užívejte sluníčka!papa E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
12.5.08 08:07

Ahoj srpnové sluníčka a maminky!

Tak jenom ve zkratce…nejradši bych se neviděla :cry: … zase jsem nemocná…tentokrát je to fakt angína a tak mám Penicilin… já se z toho snad pos***… omlouvám se, že jsem v takové blbé náladě, ale to už je podruhé teď v těhu , co beru ATB… a to jinak na angíny netrpím… chudáček Piškotek… jsem hrozná máma, že do něj pumpuju ATb ještě než se narodí 8O …

Koukám, že tady bylo fakt docela mrtvo…ale je hřích nevyužít takové pěkné dny, že?… než jsem onemocněla, tak jsme byli s Milanem na Helfštýně… ale nikdy bych neřekla, jak dá člověku zabrat 1 km do kopečka, chichichi… jsem musela hodně odpočívat, každou chvíli jsem se vydýchávala, až se Milan bál, abych tam nevypustila duši :lol: … no, ale zvládla jsem to… a byl to pěkný den… taky máme za sebou první opečené párky nad ohýnkem, mňamííííííííííí.....jsem o nich snila snad už měsíc 8O :wink:

Elunko … neboj, sice nemám zkušenosti s těhucukrovkou, ale je fajn, že máš poctivou gyndr. … já ani nepůjdu na oGTT pokud nebude podezření z moči, tak jenom věřím, že je vše v poho…jo a přeju ti, abys na 3D viděla všechno, co chceš a taky aby dr. byli na tebe hodní!!!

Anduli … ty věcičky jsou boží … taky už se rozhlížím a začínám nakupovat… :wink:

Alenko opožděně všechno nejlepší k narozeninám!!!!!!!!!!!!! Pohodový zbytek těhu a zdravé a hodné miminko Ti přeju!!!

http://www.sirmi.ic.cz/kytka/33.gif

Všechny ostatní zdravím…utíkám se převlíct( jsem se nějak zapotila)… a pak jdu vyhánět bacila…

Nakouknu zase…nejpozději zítra ráno!!!

Tak pampalá a pohlaďte svá štěstíčka v bříškách!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
12.5.08 08:28

Krasne slunickovate ranko :D

Leni , hodne stesticka na kontrole!!!

Anduli , ty vecicky jsou moooc hezoucky a ceny super :D
Ja letni zavinovcku do sedacky asi kupovat nebudu. Vezmu pak az tu zimni.

Marci , to je fajn, ze jste si vikendik uzili a tak hezky vyslo pocasicko. Verim, ze se vam dom ani nechtelo :wink:

Elunko , proc nemuzete spat u otevreneho okna? Ja bych bez toho asi v noci umrela :roll:
At se Ti zitra na 3D UTZ libi a je vse moc hezoucky videt a dr. jsou prijemni!!! :D

Noninko , preji Ti uspesny boj s bacilya at jsi brzy zase fit!!
Prochazky a vystupy znam :D Sice to je jen mirny a kratky kopecek, ale dost casto mi dava poradne zabrat. KDe jsou ty casy, kdyz jsme to vybehla bez zadychani :lol:
Ale ono taky asi zalezi na tlaku a tak. Minuly tyden jsme byla u nasich. Kdyz jsem tam dorazila, musela jsem si hned sednout a myslela si, ze zpatky dom ani nedolezu. A jindy je cesta OK a jeste se jdeme s Tracy chivlku probehnout do lesa.
A parecky nad ohynkem - hmmm, mnam :-) To uz jsem dlouho nemela. Sice celkem casto grilujem, ale primy ohynek je neco uplne jinyho. Asi se domluvim s nasima, ze neco opecem u nich.

Markysku , kdepak Te mame? Doufam, ze jste s Lilli v poradku!!! :kykta:

Ja se padim zkulturnit, at se mne na plavcu neleknou :lol: A taky tu mam na zehleni plinky, co jsme o vikneud vyprala, tak jdu do toho, at me to nestrasi :wink:
Mejte se bajecne!!! Pohlazeni a pusinku na briska :D :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí