0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
20.5.08 20:56

Kosti,
není má starší ségru…on je ale synáček nejůžasnější a bez chyby. Ale to je fuk. Já jsem po pravdě ráda, že od začátku vím na čem sem - sama! Nebude žádný překvápko s rozvodem a td.....pokud bude tak jen pozitivní - že se probere :lol:
A jinak já vím, že třeba najdeme hodnýho strejdu nebo taťku, ale zatím jsem blbá a mám toho „trotlíka“ ráda a doufám, že on nás taky :lol:
Holky ty Maxi cosi jsou dobrý? Já teda autosedačku nepotřebuju - vůz nemám, ale …Petr nás občas někam snad poveze no…koukala jsem na tu od 0-36kg . Tu novou od free line - nově od EU schváleno.Je to ta velká na X let, jen se nastavuje dle velikosti.Ta malá mi je na nic když na kočárek ji nepotřebuju a auto nemám, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
20.5.08 21:27

Ahojky holky

nějak nestíhám, Nelinka mi dává pěkně zabrat, zlobí jako čert, nechce usínat, prostě děs. Jsem zvědavá jak to budem zvládat ještě s Amálkou, když už teď jsem občas totálně vyřízená.

Co se týče příprav pro mininko nemám připraveno naprosto nic, pořád čekám až se přestěhujem. To se pak vrhnu k našim na půdu a budu přebírat věcičky po Nelince. Už aby to stěhování bylo za námi, nějak se z toho nevidím.

Adi, taky si myslím, že až přítel mimíska uvidí, bude chtít být s váma rozhodně častěji než jedenkrát za čtrnáct dní.

Markýsku to je dobře, že už jsi doma a v pohodě. Jo a kočárek máte nádhernej.

Tak papa, letím tu poklidit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 21:35

Holky, nevím jak vy, ale mě ta Růžovka už nějak nebere......už na to čumím jen ze setrvačnosti......Jo a chcípla mi rybyčka…budeme dělat záchodovej pohřeb :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 21:51

Měli jsme super masáž při sledování tv,úplná paráda :wink: .

Leni-sice mě ten kurz trochu mrzí,ale řikám si,že jsem bez toho odrodila jednou,tak to zvládnu i po druhý :P .

Ado-víš co je nejdůležitější,aby byl váš chlapeček zdravý,co si přát víc :wink: .
Já si myslím,že jestli bude při porodu,tak ho to nakopne co si budem nalhávat ať je chlap sebevětší tvrďak tak když se kouká na svoje právě narozený miminko..To se nedá svítit :wink: .
Ale i bez tak je smutný,že se nedokázal postavit proti svý mámě,která zbytečně vyvolává tichou válku :twisted: .
Ty budeš šťastná,budeš mít svoje miminko v náručí uvidíš každý jeho pokrok a oni???Sami si zvolí jestli si najdou cestu k miminku cestu najdou nebo ne.
Hodně štěstí :wink: .

Ani jsem nevěděla,že tohle je už tvoje druhý těhu,takže ten větší strach znáš,ale všechno je teď v pořádku,ale i když se mi těhotenství líbí,tak chci už mít maličkou v náručí :wink: .

Dušičko Já na Jilemnici slyšela dost špatný názory,ale kdo ví..
Já teď zvažuju Trutnov nebo Hradec,ale i když to je dál tak chci spíš Hradec,ale kdo ví když to na mě přijde,tak asi budu ráda za nejbližší porodnici :lol: :lol: .
Jsem z Trutnova.

Kostičko já jsem moc chtěla maxi cosi,ale bohužel na Jané podvozek jde jen ta jejich :? .Trochu mě to mrzí,protože Maxi cosi se mi líbí víc,ale co se dá dělat :oops: .

Marrco máš teď dost honičku co :? .Tak až se přestěhujete,tak zase to bude o něčem jiným.Pevné nervy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 21:52

Jedna novější..vyrazili jsme Adélkou na nákupy :wink: .Abyste viděli,že i my jsme už pořádně vyrostli :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 21:59
ADA76 píše:
Holky, nevím jak vy, ale mě ta Růžovka už nějak nebere......už na to čumím jen ze setrvačnosti......Jo a chcípla mi rybyčka…budeme dělat záchodovej pohřeb :)

Souhlasím dřív byla růžovka lepší,je vidět,že už to nepíše Konečná :? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 22:13

jojojojjojj, Rudynka - moje číča dostala šplhadlo a konečně se na něm válí…občas mi přijde jak autista co se bojí všeho nového…hihihih
A jinak díky za podporu.
Jo těhu jsem už byla ale už to je delší dobu. Tenkrát jsem to netušila a tak nějak jsem si to asi zavinila sama, že to nedopadlo, ale to je osud. Te´d jen doufám, že budeme zdraví po těch všech komplikacích a už se nemůžu dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 22:24

Jasně,všem nám to dobře dopadne a v srpnu budou porodnice praskat ve šveh :lol: :lol: :lol: .
Aduš a co jste měli za komplikace nějak mi to uniklo :oops: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 22:29

no měsíc jsem ležela. utrhla se mi placenta a mimi skoro umřelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 22:35

Tak hlavně,že jste to zvládli,jste bojovníci :wink: .
A co už máte vybraný jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 22:40

Já jo, ale s Petrem jsme se nedohodli.
holčičku jsem chtěla Sáru a kluka Tobíáše nebo Tomáše,tak uvidíme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 22:47

Jinak díky tomu, že jsem měla 80% placenty v háji, tak je malej teď hubenej a nikdo nám neřekne, jestli se mu nestalo něco…tím, že měl i málo kyslíku víš :cry: Ale já doufám, že to dopadne OK. Já mám navíc nemocnou štítnou žlázu a jsem po operaci oka, tak to bude asi i veselé s porodem. Ale nějak bude. Občas mě chytne depka, ale většinou si říkám , že když se ten čudla udržel, tak to je silák a zmákne i ostatní a já s ním. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
20.5.08 22:49

Už je to tady..přichází o první důležitý věci spojený s miminkem..Časem si to prostě musí uvědomit :P .
Ale jména pěkný,Tobiáška mám synovce a je to moc pěkný jméno a má spoustu podob :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 22:51

Jojojo, právě volal.....
Ono se to vyvrbí jak má :lol: Já ale se jménama počkám, může se stát, že mi rupne v kouli a změním to jak toho prcka uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
20.5.08 22:53

Co ty víš.....nějakej krásnej pan Doktor jménem René a já budu tak mimo…hihihiih
Mamka má pracovní název Hugo! Prdlá babička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital