0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4332
27.5.08 10:47

Dušičko - Jani …to je teda dost drsné…nevím, a.e doteď snad nic nenaznačovalo, že by kulíška nechtěl, ne?…a co očekává od toho pátku?…to je od něj hrozně hnusné, a nezodpovědné takhle tě trápit a natahovat to rozhodování… vím, že je to moc těžké, ale asi bys mu to neměla tolerovat dlouho…pokud bude chtít odejít, tak mu v tom stejně nezabráníš a pokud bude chtít zůstat, tak by měl brát ohled taky na tebe…a že vás má rád obě?…to je pitomost…má rád jenom SEBE!!!…jinak by netrápil tebe a ani tu druhou…
Každopádně držíme palečky, aby to dopadlo co nejlíp!…ale hlavně aby se to rozhodlo brzo!!!!…Drž se Dušičko naše!!!…a hlavně koukej opravdu něco zbaštit, Kulíšek potřebuje papat a ty taky!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.5.08 11:14

Noni , nejak jsem si toho nevsimla. A nebo mi to prislo jako takovy bezny strach chlapa z toho, co bude.
Je mi jasny, ze kdyz bude chtit jit, tak tomu nezabranim. Zatim se na to snazim koukat aspon trosku pozitivne. Kdyz si nezbalil rovnou, tak si neni jisty a mame jeste sanci.
Tak snad mu nebude konecny rozhodnuti trvat dlouho.
Jdu varit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
27.5.08 11:37

Teda Duši to je nálož!!!!! :o Ten tvůj chlap se dočista zbláznil…Určitě jde jen o krátký ale silný citový vzplanutí…prostě po letech stereotypu čeká něco nového, čerstvého a hlavně vzrušujícího…snad mu brzo dojde, že je to blbost a postaví se nohama zase na zem. Ty jsi skvělá baba a on si to kurňa uvědomí…

U chlapů se takovýhle zatmění občas dostaví…asi to maj v krvi :evil:
Kamarád (jinak hodně racionální tvor, chirurg) taky takhle zblbnul - po 8 letech vztahu si kvůli chvilkovýmu poblouznění se sestřičkou rozvrtal manželství. Myslel si bůhví jaká to není láska…Manželka tehdy zaeagovala dost radikálně, odešla na na truc si taky někoho našla… Kamarád toho dodneška lituje a ona vlastně taky - oba jsou zapřažený v jiných vztazích, jsou v tom děti - prostě je nereálný aby se k sobě vrátili…no nic hezkého :roll:

Duši držím palce, snad to dobře dopadne…tady je každá rada drahá…

Holky doufám že se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
27.5.08 12:19

Holky děkuju za přivítání… :wink:

Duši 8O , holka zlatá, co k tomu říct, člověku nezbývá než čekat a doufat, že je to jenom chvilkové pobláznění a strach z budoucí odpovědnosti. Jeden pan odborník na mezilidské vztahy řekl, že když se tohle přihodí, tak nedělat žádná radikální řešení,ale nechat si určitý čas (jeden rok) a pak se uvidí, jak to vlastně je. Je v tom určitý kus pravdy, ale zrovna si manžel nevybral nejlepší období. Velké plus je, že tě má stále rád a bojí se o tebe i o malého, v tom vidím, že ještě není nic ztraceno.
My už za sebou taky jednu podobnou krizi máme (to jen abys věděla, že v tom nejsi sama) a tobě držím palečky, abyste to taky ustáli a netrvalo to moc dlouho, protože potřebuješ být v pohodě. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
27.5.08 12:44

ahoj holky,

dusicko, co k tomu povedat…ziadna z nas to necaka a kazdej sa to moze stat..netrap sa viac nez musis a teraz hlavne mysli na babatko. stres mu skodi. Citala som ze sa to stava pomerne casto (len vacsina zien o tom nevie) ze muz v obdobi tehotenstva svojej zeny zblbne. Kombinacia strachu, resp neistoty pocitov z otcovstva a k tomu doma „zvacsujuca sa“ manzelka, co moze na to obdobie ubrat na sexualnej atrativite…tvrde, ale je to tak. Malo casty sex …ak vobec..Chlapi su bohuzial v tomto zvieratka a casto sa riadia pudom a nie srdcom, ci rozumom. Ak v tejto situacii za nim berie mlada, stihla, krasna zena pri ktorej sa neciti byt nicim zviazany a za nic zodpovedny, moze fakt zblbnut. Uz samotny fakt ze catkate babo je pre neho zodpovednost, ktorej sa asi boji… Vacsina muzov sa po narodeni babatka rychlo spamata a vzije sa do svojej novej role a zivot ide dalej akoby sa nic nestalo…v pripadech ze zena o tom ani nevie.
Fakt ze Ti to povedal moze znamenat dve veci. Ze je v tom druhom vztahu uz dalej ako si myslis a je to vaznejsie, alebo sa proste len slabozsky zbavuje tarchy viny a presuva ju na teba. A to teda v dost nevhodnom case! Urobit momentalne radikalny vyhazov z domu by mohlo znamenat rovno ho odovzdat tej zufalej krave, ktora takto zneuziva momentalnu situaciu. ZIt s nim a vedome mu dovolit mu behat za inou …to chce asi silny zaludok. Na to by som ja asi nemala.
co planujes urobit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
27.5.08 17:35

Ahoj holky, diky vsem moc za podporu!!!
Tak uz i vim, kdo to je. Neznam ji sice osobne, ale myslela jsem si, ze to je fajn holka. Nemyselal jsem si o ni, ze by si zacala neco s zenatym chlapem, zvlast kdyz ceka rodinu. Ale to neni podstatne, jsou na to dva.
Ona se nedavno rozesla s pritelem…
Co planuje delat? No nevim. Porad nad tim vsim premyslim a prebiram to ze vsech stran a zatim jsem nic chytryho nevymyslela :?
Nevim, jak dlouho se tohle da vydrzet. Uz ted jsem hotova.
Kazdopadne Martin chce byt u porodu, coz me teda vzhledem k situaci docela mile prekvapilo. Ale pokud to znamena, ze se to vse bude tahnout jeste dva mesice, tak teda asi zesilim.
Pokud se rozhodne pro ni, tak si nedokazu predstavit dalsi zivot. Hledat bydleni a starat se o mimi sama. Vim, ze to zvladly i jine, ale ja se bojim. Martin mi sice rekl, ze mam zustat tady, ze by pripadne odesel on, ale je to dum jeho babicky a v podstate tu bydli cela jeho rodina a ja bych to asi nezvladla.
Jinak to zatim nikdo z rodiny nevi. Myslim, ze by ho asi ukamenovali. Porad doufam, ze se rozhodne pro nas a tak tuhle celou zalezitost nebudem muset nikde ventilovat.

Jdu zkusit neco pojist, dneska toho moc nebylo a kulisek, chudak, asi pekne trpi.
Zatim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.08 19:13

teda Dušičko-tobě všecka čest a chvála, že to zvládáš. nevím, co bych dělala. pro mně je manželství posvátné (teda od té doby co jsem sama vdaná) a nedokážu si představit, že by mně Tom opustil nebo si našel jinou. jak to ti chlapi můžou udělat???? jak píše Della-asi, že manželský život už není tak akční=u nás vůbec-Tom řek že mu moje břicho nepřipadá sexy), jsme tlusté a nemotorné..no a co? Nosíme jejich děti! je mi z toho do breku.
Ale věřím, že se Martin srovná. Že je to jen vzplanutí mysli. Jinak to prostě nejde…MOOOC DRŽÍM PĚSTIČKY AT SE TO VYJASNÍ! (a tej krávě blbej bych rozbila držku) :-( dej si něco sladkého, at si obalíš nervy,,malej kulíšek se nesmí zanedbávat i když je maminka smutná!

NONI: nojo mlsky to by nám šlo-ale zklamu tě-slaninka s chlebem-nee! Já tlusté maso nerada…zato sladké! :wink: Dnes sem opět pekla perník(na přání Toma), tak do něj jdem. :-P
KOSTI:
copa ti přišlo z mimibazárku? Já čekala dnes balíček a nic - tak zítra jistě(autosedačka).
tak já se loučím, nějak mně ze všeho přešla chuť(-což je divné) a vidim jaxe Tom cpe sladkejma knedlíkama politýma celou smetanou (a předtim sněd 3 rohlíky s rybím salátem-čuně!) ale rači na něj budu hodná
tak papa :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
27.5.08 20:20

To je tedy hustý..taky mě to vzalo..a nevím jak podpořit..nedokážu si to vůbec představit..zní to jako klišé- ale musím si pořád připomínat, jaký mám štěstí- na chlapa…- ale myslím, že je to proto, že jsem měla hnusný dětství, tak mi to teď přítel vynahrazuje;o).. ..tak taky držím palce, aby to dobře dopadlo.. ;o)

Já mám taky v poslední době strach..začalo to tím, že jsem dostala penicilin na angínu (ale myslím, že s tím to nesouvisí- poctivě jsem k ATB užívala Laktobacily- abych si nenarušila mikroflóru..)…pak mě čtvrtek, pátek bolelo v podbřišku- stejně jako při menzes(Dr. dovolenou)…2dny..a dneska se mi vytvořil svědivý, pálivý výtok..tak jsem hned běžela za Dr. ten mi napsal čípky, a nařídil klid, že se mi navíc zkracuje děložní hrdlo, tak Ať jsem alespoň měsíc v klidu.. tak mám trochu strach..ale co jsem tady četla- tak se to stává docela často..tak snad to bude OK..;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
27.5.08 22:17

Ahojky holky

Dušičko, moc, moc, moc na tebe myslím, a strašně moc tě obdivuju, jaká jsi statečná. Vůbec si neumí představit být ve tvé kůži, ale přeju ti z celého srdce, ať to dopadne dobře a vyřeší se to, co nejdřív, hlavně kvůli kulíškovi. Manžel mi přijde trochu jako sobec, vyrukovat s tím na tebe právě teď v těhu. Vím, že se to moc nedá, ale mysli hlavně na Kulíška a všechno ostatní hoď za hlavu. Kulíšek bude spokojený, když bude v pohodě maminka. Nemůžeš třeba někam na pár dní odjet, vyčistit si hlavu? K mamce, ke kamarádce, nebo tak někam. Možná by to pomohlo i Martinovi k uvědomění, že mu vlastně strašně moc chybíš a ty bys přišla na jiné myšlenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
28.5.08 07:37

Hezké raníčko dámy! :lol:

Duši … nebudu to tady už pitvat… moc ti přeju, aby se to brzo vyřešilo a Martin si uvědomil, jak má skvělou ženu DOMA!!!!… doufám, že se ti povedlo něco zbaštit, abys nezanedbávala Kulíška :wink:

Janah09 … teda zkracování čípku jsem se taky bála , ale naštěstí je to v pořádku…tak držím palečky aby se to brzo spravilo, a hlavně dodržuj klídek … a koukám, že máme hodně společného - ošklivé dětsví kompenzované skvělým manželem a taky penicilin kvůli angině …
jo a ten výtok může mít souvislost právě s ATB, jak se ti rozhodila mikroflora organismu…tak ať jsi brzo FIT
Marcco … koukám, na tvůj metřík a nevím, ale zdá se mi, že ti neodpočítává, nebo chceš mimi nosit do vánoc, chichichi? :lol: :lol: :lol:
Leni … teda ten tvůj taky perlí :evil: …co to s těmi chlapy je?…děti by chtěli, ale asi si myslí, že je odnosíme v taškách?… ne , já to fakt nebudu komentovat…já mám Milana, ten to řeší právě opačně…teď je hrozně rád, že tak hezky „rosteme“, vážně ! :oops: … jo a s těma mlskama, chichichi… já jsem tlusté nemohla ani vidět, ale slaninku mi dal jednou ochutnat Milan a zapíjet ji mlíčkem byl chvilkový, ale SKVĚLÝ nápad, mňamííííííííííííí :lol: :lol: :lol: … chuť na sladké jsem měla minulý měsíc, ale teď se to zase změnilo :oops: :? :wink:

Všechny vás zdravíme, pohlaďte bříška a chmury překonejte!!!!
Pampalá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.5.08 07:58

Ahoj slunicka :D
Tak zazrak se nekona. Rano mi rekl, ze se rozhodl pro ni. Ze uz me nemiluje.
Ted hledam sily, abychom vymysleli, jak to vsechno vyresit. Je videt, ze nas ma porad rada bji se, protoze mi chce co nejvic pomoct. Taky asi citi vinu za to vse.

Leni , ja to vubec nezvladam. Nejsem schopna niceho.
Jak tak ctu vas jidelnicek - teda ted Tomuv, tak premyslim, kdo z vas je vlastne tehu? :lol:

Jani , ja si jeste v nedeli myslela, ze mam stesti na bezva chlapa a ze nas neco takovyho nemuze potkat.
S deloznim hrdlem si moc starosti nedelej. Kamaradce se zkracovalo uz od 5.mesice. Mela sice naordinovany klid, ale zas nejak extra se nesetrila a denska ma krasneho zdraveho kluka.
Ale ono to je asi individulani. Tak hezky odpocivej, nech se obskakovat a ver, ze bude vse OK :D

Marci , nevim, jestli by moje nepritomnost neco vyresila. Kamaradka mi nabidla, ze muzu prijet k ni a prespat tam. Jenze u nas je ted zas obdobi rodinnych oslav, takze bych se stejne musela vracet. A taky nevim, jak bychom to vysvetlovali rodine. Vzdycky jsme vsude jezdili spolecne a tak by to byla asi vsem hnedle jasne.

Noni , jo, jo, podarilo. Mela jsem vcera cely rohlik a asi 1/2 plnene papriky a rochu ryze :lol:
Nerviky jsou dobry na hubnuti. Dva dny a 2 kg dole :lol: Jen tlak by me mohl prestat zlobit. Doufam, ze mi dr. v utery nejak rozumne poradi :D
Moni, mas fajn chlapa. Fakt ze jo!!! Urcite je rad i proto, ze jste si taky uz sve zazili :D Uzivejte si to stesticko!!! :D

Mejte krasny slunickovaty den - snad z toho horka nebudem omdlivat :lol:
Pohladte briska a moc a moc se opatrujte!!! :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.5.08 08:21

Ahojky holky

teda Duši to je mi moc líto, že se rozhodl takhle blbě. Ale myslím si, že brzo pochopí jakou udělal blbost. Je mi hrozně z toho, že nemůžu nijak pomoct. Hlavně se zkus nestresovat a pořádně jíst, kvůli Kulíškovi.

Jinak já včera na KO vše ok, výsledky cukru prý mi sdělí při příští kontrole, a kdyby náhodou nedopadly dobře, tak mi zavolají.

Tak se mějte krásně, přežijte to vedro, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.5.08 08:24

Noni máš pravdu, metřík mám nějakej zblázněnej, nevím co s tím, asi budu Amálku tahat v břiše fakt do vánoc, a trhnu rekord v přibírání o Vánocích to tipuju tak na 200kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
28.5.08 08:30

Marci , tak ze bys byla slonice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.5.08 08:36

jj vypadá to minimálně na slonici