Poradna duly
Jana Čurdová
elu radim ‚vyzkouset‘
jinou dr.
s tema prikrmama jste me teda trosku zarazily. ja beru od hippu snad vsechno
procitala jsem je ze zacatku a bylo to ok. ale taky je pravda ze ty prvni od hippu nebyly. a jak to muze byt schvalene? vzdyt sul muze poskodit ledviny??? teda to mam zlost jdu toprostudovat
jéje Elu, tak ouško ![]()
tak mrkvička č. 2 taky bez úspěchu
nějak nám vázne polykací technika - myslela jsem, že jsem včera rozmixovala mrkvičku málo najemno - tak jsem ji teď nakonec propasírovala a pliváme i tak … a to jsem jí do toho zamíchala trochu odstříkaného MM ![]()
zbylo ještě trošku v lahvičce, tak jsme trénovaly polykání s mlíčkem - a to nám najednou šlo - nijak zvlášť, ale něco spolkla … ale ani ne 10ml a teď tu protestuje, že má ještě hlad ![]()
jo much ja to s tou zeleninou zkousim uz vic jak mesic a pokazde bezuspesne, no snad to nebude vas pripad. koukala jsem na ten hipp no tak zatim je to v pohode jen ciste ovoce, zadne jine pri:,–(y tam nejsou z toho co ji kupuju, az na kure ktere jsem nenasla. asi to nebylo od hippu.
Elu,
neper do něj noc , když není třeba......my máme Fenistil a stejně je na h.....! Jen pokud jsme akutně doškrábaní, tak dávám čtvrtku Ditiadenu!
A Dr…no u mě by moc nepochodila!!!!
Jinak ano - testy nemusí být 100% průkazné Elunko…bohužel, ale tzo neznamená, že si to zlehčí Dr a bude to tak brát.
Moje alergoložka, my taky řekla, že testy vždy nejsou pravdivé…říkala, proto, že je dobře, že testne i mě a u dospělích to už vypadá více méně jako …že to co tam je, to se ukáže. Ale u dětí, díky vyvíjející se imunitě, to prej může být všelijak!
Jinak ALNATURA- DM drogerie! já nic jiného nekupuju. Mají jak eko zemědělství, tak eště něco na víc......a je to oblíbená značka i v Německu a td.....a pardoxně cenově není dražší. Já beru od Alnatury i rýžové mléko a třtinoví cuk a td.....naše české výrobky jsou dražžší : Např - rýžové mléko naše je za 59,90kč a v DM asi za 34Kč........
Takže já vařím sama a nebo Alnatura!!!!! je bez cukru a soli a mléka a lepku.......ale i tak to čtěte, protože později už taky mají přídavky ![]()
Jinak tady dnes mixuju Bio mrkev a dávám do sklenek a už my tady stojej hlavou dolů
Takže mám i svoje ![]()
Na Endokrinoloogii …nic moc. opět změna v lécích a opět se mi to zvětšilo, ale jedeme dál ![]()
Much.....a ty jsi lezla taky jako Emi ? Protože Tobík je přesně jako já ![]()
DUŠINKO…doufám že práce je OK ![]()
Magdi - doufám, že ne. Nechtěla potom ani prso, tak nevím Nakonec jsme šly na prochnu, trochu se púrospala, teď trochu vypila a zase poplakává. Je od včerejška trochu nachlazená, odsáváme hleníky a v noci trochu plakala ze spaní - to neznáme … žeby zuby? Ale zatím nic není vidět, ani otok. Nebo nám zavařila tchýně opepřeným masíčkem k včerejšímu obědu? … no uvidíme, nějak se to vykrystalizuje
Aduš - nevím, rodičovské prameny mlčí, mamka akorát říkala, že jsem strašně brzo mluvila, ale motoricky jsem byla tabulková … ale tohle ještě není to správný lezení, spíš plazení, lezení - na kolenou - teprve přijde …
a jak mixuješ mrkvičku - respektive v čem? úplně na jemno?
Much,
dělám ji jako ty od Alnatury.....v mixéru s vodou a olivovím ol ejem a na jemno a pak horké do skleniček. Otočím a jak to vychladne tak dolů do lednice.....
a jakej máš mixér? sorry za ten výslech - ale já mám od brauna takovou tu šikovnou 3-kombinaci (Větší, menší a tyčovej mixér) a nechtělo mi to namixovat úplně najemno ![]()
adus a prosim te jak dlouho ti to v te lednici vydrzi, jako kolik toho delas? ja uz se tak chystam na jabka a vlastne i mrkev, ale bala jsem se ze to moc nevydrzi a taky nevim jestli neni lepsi to zavarit. nez to rozmixuju uz to moc horke neni…
much ja to delam tim dlouhym s nozikama dole
(ze by tycovy?)
a ta alnatura to je znacka neco jako hipp?
cauko,
alnatura je nemecka bio vyroba, u nas sa predava v DM drogerii. Ale aj u nich sa objavili vyrobky ktore boli stiahnute z predaja…pisali ze nemaju mlieko a nasa statna inspekcia tam zbytky mlieka nasla…Ale boli to nejake tycinky a vyrobky skor pre dospelych, nie pre mimina.
O Hippe som tiez pocula len same zle spravy, tak do toho by som asi nesla. Obsah soli, cukru, atd..o je vraj uz lepsie nase HAME, teda Hami.
Much…hihihih já te´d skoro napsla EMI…hahahahahah no jasně ti to Emča poví ![]()
Much mám taky Brauna a jde mi to na krásné pyré ale jen na Turbo!!!! ve velké nádobě a nebo malé.....
teda holky, to ste mě dostaly s těma příkrmama (že je to hnus)…hmmm jdu kouknout…mno tak my máme HIPP BIO(1sklenka tam nejsou psané cukry ani soli) a jinak kupuju Hami-masozeleninový příkrm(mám jich asi 10ks) . zatím jsem „skleničku“ nedávala,,,jedeme v domácím. Dnes sme dali kaši a při ní vydává skřeky, ať dám rychleji, musím se tomu smát a podupává si nohama - no a když se dojedli, začal srdceryvný ŘEV,,,taxem ještě dala MM a hned usnul…nás asi všechny brzo „sežere“ jak otesánek. ![]()
ELU: co Máťa? něco s ouškem? ![]()
MUCH: dobré finty na Eminku,,,s mlíčkem teda chutnalo co? To je mrška jedna ![]()
zatím pa
Magdi
takže já vše dělám v parním Tefal hrnci, jak to je mekké, šup do Brauna, a doleju převařenou horkou vodou a dám lžici olivoveho oleje…vy asi máslo že
Rozmixuju a hned to dávám horké do skleniček a utáhnu a otočím na víčko a jak to vychladne tak na lodžii a jinak do lendice - 4 týdny by to mělo být OK. Dělám tak jahodovou a m¨nebo meruňkovou jakoby marmeládu ![]()
Ale pokud chci něco aby vydrželo déle, tak mám super rychlovarnou konvici a 2 sklenky do ní šupnu a uvařím ve vodě…což je fofr, jen aby utekl vzduch z podvíčka a zase postavím na víčko. Tohle ti zaručeně vydrží déle ![]()