0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3477
2.2.09 18:11

Aduš , asi je chyba v množství - ta jedna malá mrkvička se prostě dělá blbě :( budu to muset nějak vymyslet …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.2.09 18:14

Leni,
musíš číst a číst co tam je napsané - vzadu !!!! Já teda vařím a budu, ale chci aby mi jedl i skleničky, když někam pojedem. Ale jinak zastávám názor - My taky konzervy nežerem :) ale jinak jedu v obojím ale ALnatura co vím tak ikdyž něco málo měla - jak říká Dell, tak toho je méně než Hipp :) Ale třeba za rok zjistím jak se pletu že :) Momentálně tomu věřím a tak máme pár skleniček doma :) Jinak jsem nakoupila bio jáhly a polentu a rýžovou kaši ........v Globu mají i hrušky a jablíčka, tak jak zajedem zeleninku, tak začnu kombinovat :) Jen mě prudí, že níkd enení bio cuketa.......a pod sněhem na zahradě teda eště neroste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.2.09 18:16

No to jo Much......já dělám mrkví 10…hihihihi
Ale v malé nádobce jsem dělala 1 barmboru a výsledek byl unikátní…lepší pyré jak ve skleničce.....hlavně to musíš vše déle vařit .....cca ......no rozvařit . Já teda rozdusit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.2.09 18:42

Ahojky,tak Máťa má ouško v pořádku-akorát má vpáčený bubínek a to tedy nevím co znamená,ale hlavně nemá zánět což je důležité.Dostal kapičky a mělo by to být o.k.
Akorát to tedy prý nevypadá na chřipku,ale hodně blbé nachlazení 8O

S tím jídlem-je to opravdu složité.Člověk by řekl,že ten Hipp bude v pohodě a ono ne.Pak se člověk diví,že to vůbec můžou prodávat a pak člověk koumá čím tedy to svoje dítko má vůbec krmit.

Ta Alnatura je dobrá,ale nemají zas takový výběr(skleniček).Já jsem třeba dělala tu skleničku-mrkev+brambor a do toho uvařila kuřecí.Jinak to taky mixuji tím „tyčovým“-jde to výborně.
Jo a třtinový cukr u nás taky „jede“ Aduš.
Hodně jsem kupovala Máťovi ty jejich sušenky.
Ale dělají i droždí a ochucovadla polévek a tak.

I když mi to přijde takové zvláštní,že jsme mu kupovali takové „zdravé“ mlsky a pak příjde k babičkám a co jsou schopné mu nacpat :roll: ......no děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.2.09 18:43

Jo a zítra musím k doktorce.
Naštěstí mi tchýňka pohlídá Tobíka v kočárku,tak ho nebudu muset tahat mezi ty nemocný děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.2.09 21:02

Kdepak všichni jste?

Máťa už půl hodiny spinká-zase měl 39 horečku.
No a Tobík taky už spinušká.

Aduš to je blbý,že to na endokrinologii nedopadlo,že… :(

Jo a chtěla jsem se zeptat-ten olej je nějak důležitý v té zelenině?Já to nikdy nedávala.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 21:07

aduš - jojo, to bude asi tím, asi jsem to málo rozvařila :wink: díky praktická ženo :)
elu - jo doporučuje se kapka tuku kvůli tomu, že je lepší dostupnost vitamínů (konkrétně těch rozpustných v tucích - A,D,E,K), nejlépe kvalitní olivový olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 21:20

tak celej den je Emi nějaká nesvá … vidím to na zoubek, uvidíme … :wink:

a málem jsem vám zapomněla říct velkou novinu!
z pátka na sobotu jsem spala 6 hodin vkuse !!! (poprvé po 1/2 roce) - bomba pocit … pak ještě 5 hodin v sobotu a včera už zase po 2-3 hod :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.2.09 21:21

Tak musim pridat svou kapku do mlyna - co se tyce sklenicek :)
Podle testu byval problem s latkami, co prechazely z vicka do jidla, a to u vsech, i Alnatury a Hippu. To museli 2005 vyresit a tyhle latky tam jiz nejsou. Jinak je Alnatura testovana asi stejne jak Hipp, v Hippu teda ani sul a ani mleko nenasli, tak nevim, poucte. V podstate je tu dost znacek hodnoceno dobre, slozeni jednoduche, zadna sul ci cukr, mleko - proste ciste…Ale pridavam se, ze cerstve je cerstve :) Ale pak tu je zase problem, pokud to uvarene dam do sklenicek s vrskem, ktery obsahuje zase ta jiz uvedena zmekcovadla :lol: :lol: No proste - svete vyber si !

Nejak to tu vsechno nedoctu, kapku stres, tak pisu jen k poslednim tematum.

Farell take leze - teda se nejak pohybuje kupredu. Neni to perfektni, ale dostane se kam chce a techniku jiz par tydnu vylepsuje. Nozicky uz se pohybuji dost dobre, na stridacku a na kolinkach, ale ty rucicky tak nejak uplne nespolupracuji. No uvidime :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.2.09 21:32

Joo, a doporucuje se tu pridavat i do sklenicek trochu oleje ci masla a lzicku pomerancove stavy (kolikpak deti se pak asi osype :lol: ). Tuku pry je tam pro prcky malo a tu stavu (vitC) pro lepsi prijem zeleza.
No, to jen tak aby bylo o cem premyslet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.2.09 21:35

Leni jeste, prosim Te, do tabulky 1. zub 4.1. A diky, vybrala jsi peknou fotku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 21:41

Čau Helli - tak pomerančová šťáva :lol: té my se ještě dlouho budem vyhýbat :wink: btw a není při kojení dostatek železa v MM? každopádně díky za info :wink:
Farrel je teda šikula - Emi to má naopak - ručičky má silnější a těmi tahá celé tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.2.09 21:51

Much, zeleza v MM zajiste dost, ale slo jen o ty sklenicky. Farell dostava zeleninku jen jednou denne, jinak MM, takze si s tim hlavu nelamu.
Toz Emicka je sikovna, jak vidno kazdy zacina jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 21:55

promiň - myslela jsem to tak, že když začínáš s příkrmy a kojíš - tak má mimi železo z MM - a později papá i masíčko a mléčné výrobky - takže další zdroje Fe … a tuším UM bude taky co se týče železa v poho, tak nevidím důvod tu šťávičku přidávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
2.2.09 22:02

Ja jen podala dale „rady expertu“. Slo jim o nedostatecne vstrebavani, ne prisun. Nevim, jestli je to u prcku castejsi jev, ze se to tu zak doporucuje, nebo si proste preventivne vitamin C, aby nahodou k nedostatecnemu vstrebani nedoslo, nekdo z nuy vymyslel… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí