Poradna duly
Jana Čurdová
Tobša tady říká, že děkuje, ale tohle je slabej odvar…hihihih to nej jsne nestihli natočit…hihihhihi
No máme schváleno odjet hned jak bude bez teploty,aby se doléčil tam.
Dík za info(rodičák).
To nevadí Aduš,že to je jen"slabý odvar"…hlavně,že si to viděla a slyšela ty!!!Podle mě není nic krásnějšího než když máma slyší jak je její dítě spokojené a veselé.
Elu,
jojojojojoj na hory a nebo k moři ![]()
A ano je to fakt…já byla v tu sobotu tak šťastná, že on je tak š'tastnej, že z toho měl i něco tatínek…hihihihihih ![]()
Mumínek dostal lahvičku od Calibra naplněnou pár fazolema a děsně tady řádí…rachtá jak o život…hihihihi
Kam se hrabe Fischer Price......hihihih
Jé Aduš to je dobrý nápad.Taky tu mám nějakou lahvičku co jsme dostali a na pití ji tedy používat nebudem.
Zuzanah-dík-no už se těším na jaro jak malá ![]()
Dík holky ![]()
Elu hele un si s tím už 2h na přeskáčku hraje
lepší než kupovaná hračka
V jedné má fazole a ve druhé rýži ![]()
Každá rachtá jinak a jeho to baví ![]()
No a jsem o 2tis lehčí.......nakoupené prášky na praní a mastičky mamce na masáže a …a vůbec ![]()
Do toho dojede krosna a pak sedátko na krmení......ach jo.....ten rodičák je almužna…hihihihihi
Jakmile ho opustí hračka,kterou koupila babička,tak jdu do toho ![]()
Normálně mu koupila knížečku-takovou šustící a já nevím co všechno,drahou jak.. a já jí ještě vynadala,proč to kupuje když je to tak drahé,že si s tím nebude hrát a on jí za celý den pustí snad jen když spí a jí
![]()
My máme taky takovou…a po Lamazkách je to hit ...... šustí a má i gel a v něm rybyčky a kousací strany a moc ho to taky baví ![]()
A taky byla pěkně drahá…ale co není že?
jajinko,
ja mam sportak TEUTONIE trojkolku a je supr. Da sa polozit do uplneho lahu, takze ja ho uz pouzivam namiesto korbicky. Je vhodny do mesta i do terenu, ja s nim chodim do lesa a je v poho. Zaroven je ta trojkolka tak dobre ovladatena ze v pohode mozes chodit po nakupaku medzi regalama s jednou rukou..Nemecka kvalitka. velmi odporucam.
jojo jaji ja mam prave na rizeni hrozne blby sportak, jednou rokou se vubec ridit neda. kdyz prsi nebo v obchode s kosikem je to neprijemne. ale zase ma dole velky hluboky kos do ktereho se vleze nakup, aspon neco…
hracky-my mame od narozeni nejradsi sterkaci kolecko co mam z cech jako prvni hracku, asi za dvacku z nejakeho hrackarstvi u nas v havirove a ten ma ze vseho nejradsi. dneska se naucila s nim triskat a hrozne ji to bavilo, jinak ho dlouhe chvile zurive hryze
jooooo a taky ma rada velkeho maxipsa fika. jinak ostatni Chiccovky apod se muzou jit zahrabat. jsem rada ze v ni busi ceske srdce ![]()
knizka vypada hodne dobre! teeeda fazole nebo ryzi vyzkousim…
jdu ulozit julcu a pak zkouknu tobika. usnula tu v lehatku.