0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
3.2.09 15:11

Tobša tady říká, že děkuje, ale tohle je slabej odvar…hihihih to nej jsne nestihli natočit…hihihhihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 15:12

No máme schváleno odjet hned jak bude bez teploty,aby se doléčil tam.
Dík za info(rodičák).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 15:15

To nevadí Aduš,že to je jen"slabý odvar"…hlavně,že si to viděla a slyšela ty!!!Podle mě není nic krásnějšího než když máma slyší jak je její dítě spokojené a veselé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 15:16

Elu,
jojojojojoj na hory a nebo k moři :)

A ano je to fakt…já byla v tu sobotu tak šťastná, že on je tak š'tastnej, že z toho měl i něco tatínek…hihihihihih :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 15:18

Mumínek dostal lahvičku od Calibra naplněnou pár fazolema a děsně tady řádí…rachtá jak o život…hihihihi
Kam se hrabe Fischer Price......hihihih

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
3.2.09 15:30
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 15:36

Jé Aduš to je dobrý nápad.Taky tu mám nějakou lahvičku co jsme dostali a na pití ji tedy používat nebudem.

Zuzanah-dík-no už se těším na jaro jak malá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 16:05

Dík holky :)

Elu hele un si s tím už 2h na přeskáčku hraje :) lepší než kupovaná hračka :) V jedné má fazole a ve druhé rýži :)

Každá rachtá jinak a jeho to baví :)

No a jsem o 2tis lehčí.......nakoupené prášky na praní a mastičky mamce na masáže a …a vůbec :)

Do toho dojede krosna a pak sedátko na krmení......ach jo.....ten rodičák je almužna…hihihihihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 17:06

Jakmile ho opustí hračka,kterou koupila babička,tak jdu do toho :D
Normálně mu koupila knížečku-takovou šustící a já nevím co všechno,drahou jak.. a já jí ještě vynadala,proč to kupuje když je to tak drahé,že si s tím nebude hrát a on jí za celý den pustí snad jen když spí a jí :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 17:11

My máme taky takovou…a po Lamazkách je to hit ...... šustí a má i gel a v něm rybyčky a kousací strany a moc ho to taky baví :)
A taky byla pěkně drahá…ale co není že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 17:25

Tak to mají asi stejnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 17:29
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 17:44

jojojojojoj :) máme ji taky od vánoc.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
3.2.09 19:07

jajinko,

ja mam sportak TEUTONIE trojkolku a je supr. Da sa polozit do uplneho lahu, takze ja ho uz pouzivam namiesto korbicky. Je vhodny do mesta i do terenu, ja s nim chodim do lesa a je v poho. Zaroven je ta trojkolka tak dobre ovladatena ze v pohode mozes chodit po nakupaku medzi regalama s jednou rukou..Nemecka kvalitka. velmi odporucam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.2.09 20:57

jojo jaji ja mam prave na rizeni hrozne blby sportak, jednou rokou se vubec ridit neda. kdyz prsi nebo v obchode s kosikem je to neprijemne. ale zase ma dole velky hluboky kos do ktereho se vleze nakup, aspon neco…

hracky-my mame od narozeni nejradsi sterkaci kolecko co mam z cech jako prvni hracku, asi za dvacku z nejakeho hrackarstvi u nas v havirove a ten ma ze vseho nejradsi. dneska se naucila s nim triskat a hrozne ji to bavilo, jinak ho dlouhe chvile zurive hryze :D jooooo a taky ma rada velkeho maxipsa fika. jinak ostatni Chiccovky apod se muzou jit zahrabat. jsem rada ze v ni busi ceske srdce :D

knizka vypada hodne dobre! teeeda fazole nebo ryzi vyzkousim…

jdu ulozit julcu a pak zkouknu tobika. usnula tu v lehatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí