0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
3.2.09 10:58

kosticko, ja pry jinak nez na brisku neusnula od narozeni. mama se se mnou natrapila nez na to prisla, a taky se asi bala. ale myslim ze od pul roku je to v pohode, tak to ti zbyvaji uz jen dva tydny.

jinak chechtani je super, julca se reze kdyz ji klepu kosu :lol: nebo takove ty klasicke schovas se a pak baf! tak se tesime na video!

no taky se na to zavareni chystam a budete delat i maso? a delate to jen jeden druh koukam, muzu dokupy? jsem asi dement :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
3.2.09 11:31

kosti tohle bohužel o karieře je:( byl to pár v pohodě.. i když otěhotněla sice sem na ní viděla že je no jiná než těhulky který se na miminko moc těší ale říkala sem si že se snad změní:( že až se ta prdolka narodí bude štastná…
no chodila do práce celé těhu.. a v 8měsíci dostala nabídku někam do citiny kecala bych nevím kam.. ona je náká manažerka nebo co… takže ta kariera je uní na prvním místě.. miminko neplánoivala stalo se.. pavel jí k tomu přemluvitl on sám miimko moc chtěl… no jenže když dostala tu nabídku tak mu to oznámila jako hotovou věc… že prej jejich vztach už stejně nefungoval a ona že si na krk dítě neuváže:( :cry: takže ho porodí a pak se starej nebo ho dá k adopci!! prostě ženská kterou kdybych ted měla v ruce tak nepřežije!!!!!!!!
Myslím že Pavel je dost rozumnej čleověk a už by jí určitě zpátky nevzal!!!!!
On říkal že sem napíše sice je takovej stydlín ale řekla sem mu že sme tu fajn ženský a že mu každá určitě ráda poradíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.2.09 11:36

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee chlap mezi nami!!! to by bylo fajn, i kdyz teda ta situace je hrozna, ja bych tu kravu taky zardousila. rekni mu ze to strasne pomaha sem chodit zvlast kdyz nevis co delat, nebo at aspon cte kdyz je stydlin. tady se snad dozvi vsechno! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 12:50

Jaji,
jsi hodná, že mu pomůžeš a tak budou mít kluci další osůbku do party ne :)
A jasně sem s ním :) sice jsou malinký, ale my mu tak alespoň poradíme…jsme zkušené maminy ne :)..hihihihi

Jinak : jizva je odsátá…no hnus fijalovej holky a bolelo to jako prase, eště te´d nic moc. Dělá se mi tam keloidní část jizvy - no já na trpím a ten jeden vnitřní steh vypadá, že vyleze ven úplně…takže budu mít ďurku do břicha :) To je ta lepší stránka a teď ten zbytek......nemám zavinutou dělohu, tak jak by měla v této době být a jak je větší tak mi talčí na močák......prej jsem přesně ta ženská, co pak půjde na vyndání dělohy, protože mi bude celá vyset dolůůůůů Ty vole 8O fakt mě v 32letech potěšili…no nezabily by jste je!!!!! já se rozhodla, že ani h.......a vsugeruju děloze, že se smrskne, ať s ejí to líbí nebo ne. Jo a dostala jsem jakýsi pigáro........ani nevím jaký, ale že by tomělo pomoct.

Ale jinak OK a mažu a chladím a říkám si........ano sem s tím na mě…mám toho málo .........

Pardon za sebestředný žvásty.......

Mumínek spí…zblajznul brokolici a mrkev a jelo mu oboje :)

Magdi - moje mamka běžně zavařuje krůtu a kuře…podusí to na vodě s trochou soli a narve do sklenic a zavaří - ona v troubě…hihihihi na plechu…hihihihi

A já teda zeleninu nekombinuju…bojím se, aby to za ten čas nějak blbě nechutnalo, ale pokaždé otevřu 2 skleničky a mám tak 2 různé, ale neříkám, že to nemáš dělat :)

Jo a k těm skleničkám.....já zavařuju nazpátek do těch od Alnatury :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 12:53

Jaji,
a kočárek…no to neporadím…já si dovezla golfáč s USA a je sedací a do leže úplně nejde, ale tak jako na půl a když tu byla kámoška, tak její malej v tom v poho spal :)

Kukni někde do bazarů. U nás tady jeden je a maj tam super sporťáky za 1500Kč :) a pak i lacinější.......

No za chvilku dojede paníz Missivy s produktama , tak se zase plácnu přes kapsu.....

Jo a máme na cestě krosnu na léto na tůry :) už se těším :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.2.09 12:57

jeziiiiiiiiiiiiiis adus to snad neni pravda! to drzim palce s vsugerovavanim :D a verim ze to vyjde!!! dik za rady ohledne zavarovani jdu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
3.2.09 13:00

,mbmns vbvn jg <adxyyyxy3ayyyyyyyyyyyys2sqaae

Juli taky chtela psat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
3.2.09 13:34

Jéééé Aduško ty máš teda věci:( to mě fakt mrzí!!! ale zase musíš uznat že ten mumínek za to všechno stojí no ne :lol: jinak přeju at to přebolí a to co nejdříve!!!! A děkuji za typy holky.. já sem z něj fakt hotová:) tohle ani Stána nedělal:) ted usnul v tom křeílku tak se ho pujdu nějakým zpusobem skusit přenést do postele:) Jinak ten sporták fakt budem potřebovat a to co nejdříve..
jo a dneska odendavám dost věcí z obejváku.. včera měl neskutečné štěstí z lampou:( jen taktak sem jí chytla jinak jí na sebe schodil jo:( a takovejch věcí tu máme více takže to nevím kam sice dáme ale vše co není zajištěný musí pryč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
3.2.09 13:42
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 09:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 14:36
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 14:51

Když to nepůjde tak :
BabyTob08
Tobiasek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 14:56

Ahojky,teda Aduš ty si fakt vybíráš snad všechno to blbý :(
Hezky domlouvej a ať se kouká zavinout nebo uvidí!!!!!

Byla jsem s Máťou u té doktorky a teda nic moc-vypadá to na zápal plic :( -prý už má několik případů-CRP sice nízký ale poslech prý divný(což bývá u zápalů plic).Tak mě to tedy dost mrzí-prďolka můj.Hrozně se bojim,aby neonemocněl i Tobík.

Nevíte kdy chodí ten rodičák?

Jaji-a jaký sporťák by si chtěla-tří,čtyřkolku?S nafukovacíma nebo plastovýma kolečkama?Starší,nový?A teď máš jen hluboký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
3.2.09 15:00

Aduško Tobík je BOŽÍ!!!!!!!!! :pankac: :D
I náš Tobík se u toho začal smát :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 15:09

Mě říkala paní na socce že 10v měsíci někdy o 2 dny dříve......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
3.2.09 15:10

Elu jak zápal plic....... 8O …ty mágu…taky to máš veselí…dojeď na ozdravnej pobyt sakra.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí