0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3432
2.2.09 09:09

JO, eště jsem zapomněla Marrci něco napsat :lol: - začetla jsem se do Nelinčiných stránek a musím říct, ty spisovatelko jedna, že jsi mě normálně rozplakala! :lol: Máš to tak krásně napsané, já to citím úplně stejně, ale nikdy bych to takhle dohromady „nesesmolila“, fakt máš můj obdiv a tleskám! :potlesk: Nelinka i Amka budou moc hezkou památku..Taky bych si chtěla něco takového ted přečíst od mé mamky, škoda, že nic takového nepsala… (I když zrovna u ní bych ani neočekávala, že něco takového cítila, ale to je na jinou diskuzi… :? )
Jo a hrozzně jsem se nasmála tomu, jak jsi vařila čápa, Neli je brepta malá… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
2.2.09 09:36

Hoj,
tak my spali od 9 do 2h a pak po 1,5h hore :)…spěcháme…máme zase prudící týden.....
Za chvilku mamka na endokrinologii, v úterý mamka na gyndu, ve čtvrtek oba na alergologii na píchance a snad zvládnem plavání.....
No mazec…jak potulní marodi :)

JO A HOLKY JÁ VÁM SICE ŘEKLA, ŽE TOBÍK SE ŘEHNÍ JAK ĎÁBEL SÁM, ALE ON NÁM ZAČÍNÁ LÉZT!!!!!!!!!!
OD SOBOTY , KDYŽ JE NA BŘIŠE, TAK SE ZAPŘE HLAVOU A DŘE SI ČELO A NOS A POSUNUJE SE DO ZADU JAKO RAK :) PŘESNĚ JAKO JÁ …HIHIHIHH HOLD MAMINČIN KLUK NO :) DÁM HO NA DEKU A ZA 5 MINUT PO ŠÍLENÉM HEKÁNÍ JE NA KOBERCI U PROSTŘED POKOJE…HIHIHIHI

tAK UVIDÍME, KDY TO BUDE LEZENÍ S HLAVOU NAHOŘE A BEZ ODŘENÉHO LIŠEJE…HIHIHIHI ALE SNAŽIVEC TO TEDA JE :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 09:49

Hoj holky,
jen v rychlosti, všechny zdravíme, zvlášť marodi ať jsou brzo fit. Máme doma plazíše - začíná nám legrace - Emi už pivotáž nestačí a vyvinula techniku alá píďalka - není to skutečné lezení, ale je schopná se takhle posunovat na 2 metry i dál - ale to ji nenecháme … takže se musí dost hlídat … a zabezpečujeme byt a dívám se na ohrádky …
Včera ochutnala svoji první mrkvičku - ve čtvrtek máme 6m a už tak 2 týdny pozoruju, že je na příkrmy zralá, tak jsme to načasovali na víkend, aby to taťka mohl natočit … ale skoro nebylo co, protože se šklíbila a prskala, no ochutnala … pak ochutnal taťka a prohlásil, že on by to taky nejedl :roll: . Mně to teda chutnalo - výborná mrkvička od našich jen s trochou oleje, lehce nasládlá, mňam … tak teď se to budu muset berušce vsugerovat :lol: Je to pravda, zlatý kojo - ale nemůže být věčně, že :wink: Dokonce jsem někde četla, že v případech, kdy to dítěti stačí, lze protáhnout výlučné kojení až na 1 rok - tak to mi přijde moc, jsem velká fanynka kojení, ale nic se nemá přehánět - to, že dítěti rostou zoubky až něco signalizuje, že :wink: Já jsem pro to zapojovat selskej rozum a instinkt a většinou mi to vyjde na zlatou střední cestu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.2.09 10:00

Kosti, super, že sis to na horách užila,,to já sem debil na sport,,,neumím lyžovat, bruslit,,,Tom mně zlobí že budu muset začít, až budem učit malého.(ale mně se nechce mám strach)
Anduli? jojo koukala sem a bylo mi z toho zle,,,nejradši tyhle zprávy neslyšet. Já pak na to furt myslím :roll:tahle kauza jakoubka mně tenkrát hrozně ranila..... přesně jak řekl ten tatínek: stráže by mně neudrželi a vrhla bych se na něj,,měli by uzákonit „zub za zub“-takže co udělal dítěti, to samé jemu a stokrát hůř. HAJZLOVI! :evil: eště z něj udělaj chudáčka nemocného,,,nenene když TOHLE DOKÁŽE…jéééžiš napadaj mně takové věci…co bych mu udělala…hrůza. :!
Kosti, něco na tom je jak říkáš s tou stravou,,,že já nekoupila obyč kaši,,máš pravdu příchutě asi nejsou nic moc…navíc slazené-takže cukr :oops: sakraaaa
MUCH: tak mrkvička nechutila? A dáváš před kojem? zkrátka aby měla hlad a pak to sní aspoň teda tak to funguje na Toma)..nojo každé mimčo to má jinak mno…
ADA: to musí být srandovní, jak Tobša leze - pozadu jak ráček,,,chichi snažím se ho představit. :D
zatím papapaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
2.2.09 10:25

Aduš, náš Nikuš to lezení pozpátku praktikuje taky,hihi… A úplně nejlepší je, když leze takhle s nahatou prdkou a přitom se pokajdí, takže jak se posunuje pozpátku, tak to má na bříšku a někdy až na bradě, když to nezachytím včas… :lol: :lol: A ted se naučil i lézt po zádech! :lol: Normálně leží na zádech na podložce a jak tak máchá a kope nohama, tak se zapře nožkama o zem a posunuje se nahoru, no, je to normální?? 8O :D

ALe všimla jsem si, že si vaši broučci chytají nožičky, když jsou na zádech a speciálně myslím to byla Emi od Much,tak ta si sundává i ponožtičky.. Nikyse nohy vůbec nezajímají, sice je zvedne, ale že by si na ně nějak šahal.. :roll: Má furt ruce v puse, tak na ně ani nemá čím šahat. :lol:

Aduš, tak dobré pořízení u doktorů přeju! :wink: A jsem ráda, že aspoň někdo v noci (ne)spí jako my, hihi… :lol:

Much, tak Emušákovi ani taťkovi mrkvička nejela? :) Vzpomínám si, že manžel se taky moc netvářil, jak jsem vařila zeleninku Mišulce, vždycky říkal, co to vařím za šlichtu… :lol: A Miška mi zkraje taky zeleninku moc nemusela, ale po pár dnech už snědla celou misku. :wink:

LEni, já taky dávám mléčné kaše kupované a v pohodě, nemám žádné výčitky, že bych mu dávala něco špatného. Mišce jsem kupovala přímo ve zdravé výživě kaše - rýžovou, kukuřičnou, pohankovou, jáhlovou.. ale musela jsem to pak zase míchat s hotovým sunarem, takže mi to připadlo pracné.. :oops: Ted tam jenom naliju vodu, zamíchám a jedém.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
2.2.09 10:52

jasne holky kojte co to jen da, vzdyt je to takova vyhoda! pokud mlicko je, ja bych kojila i do roku, proc ne?

toje super pidalku chci takyyyyyyy!! to julca taky sem tam zvedne zadek ale vytoci se akorat do boku. nejvic ze vseho totiz miluje u vsech hracek listek, etiketu nebo jak se tomu rika. a to jsem je chtela ustrihnout. a takto aji u hrazdicky, tam je takovy velky tak se k nemu pritoci a hraje si s nim. akorat nechapu, delaji vam to deti taky? kdyz pase porad dava levou ruku podel tela. ji to porad vysvetluju :lol: a ona ji tam furt dava.

jo s brokol-brambor-mrkev jsem se moc nechytla, dneska bude brambor-brokol (dosla mrkev) a dam ji tam kapku oleje a parmazanu, myslite ze se to muze? kazdy mi to porad radi ale ja nevim, zkusim trosinku.

leni je mi lito ale uz mame zenicha pro julcu :lol: :lol: :lol: hodim do galerky fotku.....

andul kazde umi neco jineho ja jsem na chytani nozicek patricne hrda, pac to je tak jedine co dokaze (co se tyce ohebnosti :lol: )

adus dej video ja chci vedet jak se chechta!!!! jej adus to je asi ta jehla co jsem ti popisovala, nechci te moc strasit ale boli to pokud to mas zacelene, ale pokud to budes mit mekke tak ti to tim vytahnou. doufam ze ti ta mast pomuze. drzim palce. jezis ty mas litani…

jo kalorie ne ze bych je nak pocitala ale kontroluju to hm tak kasi asi nebudem, nase mlicko ma 100ml jen 285kJ a uz tak nas dr. nechvali za tu vahu takze pokracujem v tom nasem.

Martinkovi brzke uzdraveni a vsem marodum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 11:11

Aduš - jojo, doba nehybného miminka je nenávratně pryč :wink: … Emi má dopřednou techniku - pokrčí se na ručkách, zvedne zadek a jakoby poskočí dopředu … prostě píďalka - někdy kombinovaná s technikou odstrkávání na nožkách :wink: .. je to prča - vždycky si na dece vyhlídne nějakou hezčí hračku a zahájí útok :lol: je hrozně snaživá, beruška :wink: zkusím natočit video :wink:
Magdi - joj, kojit do roka - ale výlučné kojení do 1 roku mi přijde blbost, když už dítěti rostou zoubky, tak příroda signalizuje, že je čas na pevnější stravu …
jo a lístečky taky milujeme - beruš je využívá k tomu, aby si podávala neposedné hračky - jako třeba míček - kterej pod ručičkou uskakuje - tak se zasnaží a čapne hračku za lísteček
Kosti - úplně s Tebou souhlasím, co se týče ochucených kaší, reklama je v tomto případě hrozná věc - je lehký podlehnout hezkýmu obalu a těžký studovat nějaký miniaturní písmenka na obalu … a příkrmy v lahvičkách taky - nevím, jak je možný, že v zeleninovým příkrmu je částečně ovoce nebo kravská mlíko - a to má být první lžička - nebo že jsou solený či slazený :roll: … nenarazila jsi náhodou na nějaký „nezávadný“? já budu berušce vařit, ale na cesty budeme lahvičky asi využívat - jenom prostě asi později, než je na etiketě … jediná prý Alnatura je opravdu „nezávadná“, mmch je tu na emimi o tom zajímavá diskuze - asi jsi četla https://www.emimino.cz/modules.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 11:28

Leni - jojo, mrkvička Emi nejela - ale bylo to napoprvé, musí si zvyknout … jsem zvědavá, co dnes :wink: … jinak bych řekla, že Tomík je do Vaší rodiny a živej bude asi po Tobě, co? :wink: já vyfotila Emi v 5m v čepičce, ve kterém jsem focená já, ještě musím oskenovat tu moji čb fotku - aby měl manžel konečně jasno, po kom že malá je :lol:
jo Elu - díky za info o „vůních“ - to to masíčko asi budu oddalovat :wink:
Noni - na vaničkách jsme byly 4× - u nás je to taky tak, že můžeš rovnou do velkého od 6m bez ohledu na předchozí vaničky - a vaničky se platí individuálně každá lekce (žádná láce - je to 300,– Kč lekce, velký bazén je za 225,–) … jo a to balení - Emi je taková kontaktní - jak vidí miminka, tak se na ně sápe ručičkou, cucá jim prstíky :lol: (dokud nezakročím) - tak takhle balí chlapečky :wink:
Kosti - fajn, že jste si užili hory :wink: jo ještě - já ze začátku jizvu cítím taky, ale trénujeme a lepší se to :wink:
Dell - jste s Andym šikovní … a stýskalo se taťkovi?
Duši - vždycky jsem si říkala, co dietky vlastně dělají, tak teď už to vím :wink: doufám, že první den v práci po byl OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.2.09 12:00

Ahojky,
Marrci-vše nejlepší Nelince k svátku!

Máme za sebou další večer s horečkami,ale dnes má Máťa normální teplotu-bohužel jsem se už takhle radovala a zase to vyskočilo.

Much-technika super :D -máte po klídečku,že?Ale ono každé období je krásné.

S těma jídlama je to fakt-obvzlášť ten Hipp je děsný. Solený atd.,jídla s rybou snad od osmého měsíce a a podobné „lahůdky“
Alnatura je dobrá-kupujeme od ní i jiné věci.

Chtěla jsem se zeptat-ty co máte rodičák-kolikátého vám chodí na účet?Já už si to nepamatuji.. :oops: a teď nějak nevím kdy to mám čekat.

A další dotaz-vy co máte zkušenosti s alergiemi-příjde mi divné,že mi doktorka říkala,že má Máťa ty rýmy alergické a přitom na alergologii se z testů nic neprokázalo-bylo to v pohodě(úplně stejný výsledek jako když jsme byli v roce-takže žádné zhoršení ani změna).Myslíte,že i tak by to mohlo být alergické.
Mě totiž trochu štve,že mi na všechno řekne,že to je nejspíš alergické-Tobík vyfasoval Fenistil-prý i kvůli kůži-přitom ji nemá nijak ekzematickou,suchou…nic.Možná citlivou,ale to má nejspíš po mě.Příjde mi blbý cpát ho fenistilem kvůli tomuhle.Přeci mi jen příjde blbé zatěžovat tělíčko takovými „sajrajty“ když to není nijak akutní.
A nejvíc mě štve to její „vyzkoušíme to“-na to jsem už vysloveně alergická-jakoby moje děti byly pokusní králíci :evil:

Omlouvám se za takový příspěvek,ale vážně nevím jestli nejít k jiné dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
2.2.09 12:05

hm tak nic do galerky nedam prisla jsem o fotky nak nam ten program posledni dobou blbne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2547
2.2.09 12:12

jojo, zaujimava diskusia, ale som z toho jelen…stale neviem co je lepsie..navyse sa mi prieci byt tym blbcom ktory nakupuje predrazenu Quazi BIO zeleninku, ktora bola predtym zozbierana z normalneho pola ako aj ta nebio…
ale jasne, ze chcem pre maleho to najlepsie, takze stale neviem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
2.2.09 12:13

Elu - jojo, ale třeba konečně začnu hubnout :wink: a kde tu Alnaturu kupuješ? … s těmi alergiemi nevím - na co všechno ho testovali? zkusila bych ten Fenistil nedávat - jestli bude rozdíl …

vařím mrkvičku č.2 a ještě jsem rozbalila náš děsný kuchyňský robot - dostali jsme ho předloni od tchánovců k vánocům - zatím ještě nevybalený, neb jsem pojala nedůvěru - má odšťavňovač - tak jsem si říkala, že berušce odšťavním mrkvičku a nějak to namixuju - ale je to fakt krám, odšťavňuje prd - máte holky někdo dobrej robot?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.2.09 12:35

Much-u nás v DM drogerii mají velký výběr.I věci na vaření a tak.
Testovali ho na takové ty klasické-tráva,pyl,plísně,roztoči…

Ten Fenistil dostal Tobík-nedávám mu ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
2.2.09 12:40

Jo ten Fenistil dostal Tobík kvůli kašli,protože se to doktorce „zdálo alergické“-kašel nemá i bez fenistilu.

Máťu začalo bolet ucho,tak pojedem do Motola.Ach jo holky,to je pořád trápení… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3238
2.2.09 13:01

Ahoj holky,

Dell tak už jste doma.Teda Andy to zvládá suprově, šilovný kluk.

Já taky jen kojím, a klidně bych kojila co nejdýl:D Pokud bude mlíčko, tak bych chtěla do toho 7 měsíce, nebo i víc.
Pěkně to tu sleduju a od holek se přiučím co a jak. :D No a co si budem vykládat, je to pohodlné,příkrmů se ještě navařím.

Kosti tak hlavně, že ste si to užili. :D
No a souhlasím s tebou s dětskou výživou, taky si to budu dělat doma.No ale mám tu výhodu, že máme všechno domácí, od brambor až po ovoce.

Anduli tak kabátek je doma :DNo bylo na čase, že?
Jo a Luky si nožičky taky nechytá, nějak na ně ještě nenarazil. :D TAky má prstíky věčně v ruce.

Elu tak snad už si to vyberete a budete mít pokoj.Je toho jaksi moc,že přeju at se už uzdravíte :)

Dušička je dnes poprvní v práci, že?Snad se drží holka naše.

No nic končím, Luky mě jí ruku, mám ho tu na klíně a noc ho to teda nebaví. pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí