0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11574
30.1.09 13:04

mnaaaaaaaaaaaaaaaam knedlik s vajcem :lol: :lol: :lol: skoda ze tu nemame knedlik, jednou jsem si dovezla jeden z cech a zamrazila ale pri rozmrazeni se to nedalo ani s tim vajcem.

jo alus ten muj posledni dobou brble furt, no ale mrzi me ze nechape ze predtim jsem byla vyspana, pritulna, lisava, odpocata, relax… a ted na to nemam myslenky. rika ze to s tim nesouvisi, ze je videt ze uz ho proste nemam rada. ale to neni pravda. ja ty chlapy chapu, ale musi pochopit i oni nas. musi se proste snazit oba dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
30.1.09 15:00

Ahojky,zdravím při pátku!

Tak za normálních okolností by jsem také balila na hory,ale bohužel.
Máťa má pořád horečku :(
Tobík se teď prbudil-dal si dvacet(doslova) a vůbec nevypadá dobře-doufám,že to nechytí prďolka.

Dala jsem také fotečku do mimina08.

Magdi-Julča je super.Kus ženský :wink:

Švagrová má termín porodu 1.2.,tak už čekáme na telefon :D

Much-převlékání dobře znám.Teď tedy měl neblinkací období,ale včera jsem ho převlékala třikrát za 5minut-takové šavle :roll:

Spinkání-také máme overálky.

Vytáhla jsem nějaké oblečení po Máťovi a Tobíkovi jsou už věci v kterých Máťa chodil :roll: :D (a to začal v roce)

Asi se zase všichni chystáte na návštěvy a tak,že?No my budeme doma-léčit se.

Marrci-co holky a neštovice a co to očičko-už je to o.k.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.09 15:17

Magdi, srandovní video!!! Ukazovala sem to Tomšovi a natahoval se na to a smál se a broukal - asi něco Julče povídal,,, :D :D aby se nám nezamiloval,,chichi - máme slíbenou AMY od MARRCI! :twisted: :twisted:
přišla sem vymrzlá z 2hodinové prochajdy a jdu na čajík,,papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
30.1.09 15:43

Ahojky holky

nemám dočteno, chytla jsem od Neli střevní chřipku a včerejší noc a den ztrávila na záchodě, lítalo to ze mne horem dolem. :poblion: Nejhorší bylo, že to chytla i Amy. Zvracela jako dospělej člověk, strašně se dávila, bylo mi jí hrozně líto. Byla jak hadrová panenka, strašně jsem se bála, aby se nedehydrovala a neskončila na kapačkách. Staral se o ní Pavel, já nebyla schopná :oops: , musel si vzít dovču. Teď už je nám trošku líp i Amálce, ale pořád to není ona, má teplotu a papá nejdříve po pěti hodinách. Dřív do ní mlíčko nedostanu, prsa mám nalitý k prasknutí, ach jo. Ale jsem ráda, že aspoň takhle jí. Užje mi to trapný, pořád vás tu otravuju s blbýma zprávama, Už aby skončil ten leden, je pro naši rodinu letos nějak hnusně prokletej.

Omlouvám se, že nereaguju, večer snad dočtu a písnu víc. Mějte se krásně, papa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4332
30.1.09 18:14

Elu a Marrco … moc na Vás myslíme a doufáme, že do února vejdete už všichni zdraví!!!!

Elu … je to hrozné, když si dítka neustále předávají bacily … vůbec si to neumím představit …

Marrco … já bych se taky strašně bála, kdyby malá dostala průjem a blinkala tak moc, jako Amy … snad už bude jenom líp !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.1.09 19:26

stejně jako NONI, přeju brzké uzdravení a ať ste už zdraví :? Marrci, ty máš opravdu pech,,no snad už máš vybráno a budete už OK holky zlatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
30.1.09 20:21

marrci to je hruza modlim se at jste brzinko zdravi! nejhorsi je doufam za vami!

dik leni je to sranda dneska takhle hulaka cely den a nejvic v koupelne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
30.1.09 20:39

Teda Marrci,vy si to opravdu vybíráte :(
Tak ať jdou bacily PRYČ…co nejrychleji od všech marodů!!!

Noni-Tobík zatím dobrý,ale není dnes úplně ve své náladě.I když zrovna ráno jsem si říkala,že už nějaké čtyři měsíce se každý den pořád usmívá.Každý den má dobrou náladu…no je to neuvěřitelné :D
Je to zlatíčko…a když se podívám na Máťu,tak si uvědomím jaký Tobík bude rošťák za pár let a co mi bude schopný říct :roll: :D …no užívám si to jak můžu :D

Tak holky,dejte svým zlatíčkům pusinku od nás.Hezkou dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
30.1.09 22:28

Tak jsem zase tady :lol:

Švagrovce se narodil malý-jmenuje se Leo,váží 3800g a měří 53cm :dance:

Jé,já jsem z toho celá dojatá.
Tak dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.09 08:08

gratulace Elunky švagrové k Leonkovi. :wink:
my dnes vyjímečně zlobili - budil se po 3 hodinách(pil) a i mezitím-to dostal dudlana. Od 5ti h nespal a pobekával…asi ty zoubky. Týýý jo sem jak přejetá.(zhýčkaná z jeho 8mi hod spánků) :twisted:
přemýšlím o kašičce.JaKOU KDO DÁVÁTE? - mám pocit, že má ode mně málo,,pije 2min z každého prsa a pak už neteče…kde jsou ty časy kdy sme kojili 45min! :lol: Zkusila bych kaši na noc a zeleninku během dne…
zatím pa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
31.1.09 08:58

Ahoj!

Marrci jak je?

Elu gratulujeme! Ja kasi nedavam tak ti neporadim, se po tom dost pribira ne? A to si nemuzem dovolit :D Jo Julca je taky strasne v pohode ctyri mesice, jsem z ni hotova a ostatni taky jak je spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
31.1.09 10:00

Ahojky,
dík za gratulky.Už jsem dohromady pětinásobná teta během 5 let-to docela jde :D -no vlastně sedminásobná,ale dvě jsou skorovyženěné :D

Tady v Praze nádherně chumelí-měli by jsme dnes opravdu krásnou cestu na hory…Třeba nám tam alespoň napadne hodně sněhu :wink:

Marrci-jak vám je?

Leni-já taky kaši nedávám-má po ní hlad daleko dříve než po mléku.Ale když kojíš,tak by to třeba nějaký účinek mělo.Ono člověk,ale nikdy nezjistí jestli ten den kdy dítě mělo kaši by spalo hezky i bez kaše-třeba je to náhoda.
A jestli Tomíka začínají bolet zoubky,tak ti nebude spát ani po kaši ani po mléku..
Ale věřím ti,že to je záhul když je člověk zvyklý na spánek a najednou nic..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
31.1.09 11:08

Jo no julca si ted zvykla vstavat ve tri, ve ctyri na caj a taky jsem to spatne snasela. ale kdyz je to pravidelne tak si clovek zvykne. nejhorsi je prave kdyz me rozmazli ze spi celou noc a pak mam najednou vstavat ve tri to je hnus. Ale Leni snad to neni tvuj pripad ale jen naky ten spurtik, i kdyz ja vlastne ani nevim co to ten Spurt je… mate na to nekdo odborne vysvetleni? ale mozna jsem se uz ptala…

juli zalomila tak ji jdu uvarit brokolici, minule byla zhnila tak jsem ji vyhodila. a ja si dam zampionovou polivku, snad se mi povedla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
31.1.09 11:20

Téda Magdi-dobrou chuť!!!
Spurtík je období kdy má mimčo rostoucí období a tudíž víc/častěji jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.1.09 13:01

Magdi, a dáváš Juli jen tu brokolku třeba? Já nevím co a jak kombinovat,,zatím měl jen mrkev, později k ní brambor a ted ještě brokolice.(tedy 3druhy) dnes sme mu koupili špenát(je v kroketách-pěkně oddělený)
jo a máme tedy kašičku - rýžovou banánovou od Nestlé.(myslím, že Anduli ji dává Nickýskovi že?) - takže ted dám zeleninku a večer kaši. (a za tím ještě napít MM.)
Magdi, nám by nevadilo, kdyby po kaši přibral,,,je hubeňour :wink: a holky, ještě dotázek: když teda dáváte kaši, nebo zeleninku nebo skleničkový příkrm-ještě po tom dát napít že? (MM nebo UM nebo čaj) je to tak že?
zatím papapa děsně mně bolí od včerejška šíje-jakoby za krkem, to bolí auau jak jsem vysoká tak trpím na záda. :? a nevyspání,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí