Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a teď je z toho plavání tak grogy že už dvě hoďky vychrupuje v kočárku ![]()
Ahojky,tak jsem teď provedla něco ny myši a zmizel mi text ![]()
No nic,tak znova.
Jsme doma vše mám úspěšně vyřízeno.Nikde jsem nečekala a na kyčlích jsme dopadli dobře,takže tam už nemusíme.
Akorát jsem tedy přijela k mámě pro Máťu a tomu vůbec nebylo dobře-vypadal jako když má teplotu,ale nechtěl se nechat změřit normálním teploměrem(doma máme ten do ucha),takže jsem ho měřila až teď doma a má 39..
A v sobotu máme jet na hory k babičce-no asi nepojedeme.I když u těch dětí člověk neví.
Irčo - přesně to, co píšeš jsem taktéž slyšela…ale taky všude píšou, že je skoro nemožné, aby kojenec v poloze na zádech vdechl ublinklé mlíčko…no a nám se to tedy stalo - a nejen nám že Aduš?…
tak pak člověk neví co si o tom myslet…čím víc informací si sháním, tím jsem akorát zmatenější
…no prostě vím že nic nevím
![]()
přišli sme z venyny,,,a byli sme na návštěvě, kámoška co nemůže rok a půl otěh. Má nového pejska, tak snad pomůže,,,odreagovat a tak.
My zvládáme celkem,,,,mám dobré že mi vozí naši - perou se o kočár, myslela sem že to přejde. CCa obden si ho odpo vezmou,, a jinak malej dost spí,,tak dost stihnu (dokonce už zas čtu,,,,,na to nebylo pomyšlení) a když bdí, vezmu si ho v sedajdě do kuchyně a on čučá na mně a je spoky,,,,mno papapa táta mi ho (výmečně) rozbalil, jdem kojánkovat
Leni - kočárkování závidím…to je pro mě těžký luxus
…na druhou stranu ale vím, že by se mi po bobkovi za chvilku stýskalo…
…a kočárkujícího dobrovolníka bych asi peskovala (jak má s kočárkem pohupovat, kudy jezdit - haha), takže by se na mě hezky rychle vykašlal
![]()
Hoj,
plním vším…od hub se zelím po maso - uzené, nebo špenát a angl. slaninu nebo kapustu…
Spaní…
my se sami otáčíme a spíme z 90% na břiše a pak na boku…záda už nenenen ![]()
A k tomu co je a není OK ......bez komentáře......dle vlastní zkušenosti - leví bok i při ublinknutí byl OK a nic hrozného se nedělo.
Jinak s úklidem mám výhodu.....jsem sama a tak to mám vcelku slušný, jen žehlit nezvládám ![]()
Jo a ven mažu na 100% buď zimní Niveou nebo bambuckým máslem - atopickdermem.
Jinak ta má dieta mě se…žwru tady pečené samotné brambory.....ach jo…
Jo a jsem na.....protože všechni mlíko co mám v mrazáku můžu vyhodit…bo jsem neměla dietu a když mu to rozmrazím, tak bude olezlej.....
ahoj
andul gratuluju ke kilecku! super, jsi sikulka, ja nevim jestli ten bachor nekdy zhodim jsem vcelku ok ale ten bruch ne a ne dolu. no to bych asi nemela cpat tabulku cokolady denne ze? ja jdu dycky z extremu do extremu. bud zeru jak by to bylo naposled anebo vubec. no des.
ja mam zas vyhodu ze juli spi po tech pulhodinkach takze i kdyz se mi nekdy nechce rano tak odpo to dohodnim. ale za:,–(ne nezehlim coz je velka uspora casu ![]()
kosti paneboze uz zadne takove leknuti je to hnusne
ted uz padim chystat vecu a koupat se jupi bude se slavit! papaaaaaaa
čtu diskuzi o složení skleniček s příkrmy - no zlatý kojení ![]()
byla jsem dneska v práci - a mám úplnej absťák
… pacoši mi píšou, kdy se vrátím, uff, já berušku miluju, ale bez práce se mi nějak hůř dýchá nebo co ![]()
princezničko - už pracuješ? jak to jde doma manžovi?
myško - s tou depresí je mi to líto, holt hormony s náma pěkně cvičí … a ještě že máš fajn manžela, co?
mimi roku - jo, píšou, že se bude losovat … ono to ani nejde vybrat nej mimi, všichni jsou šušínci zlatí … ale naše je samozřejmě nejhezčí - stejně jako ti vaši, že? ![]()
metoda kontrolovaného pláče - já teda nevím, na tohle nějak nemám - furt si myslím,že bezdůvodně nepláčou … nemyslím nějaký to kňourání nebo vztekání - to berušku klíďo na dece nechám, ať se snaží za hračkou natáhnout, ale ne dlouho …
jo Kosti , s tím spinkáním a blinkáním, já ti nevím, mimi už jsou teď snad dost silný, hlavičku otočí … ze začátku, když byla v peřince, jsme ji polohovali na levý bok, teď už si to řídí sama, naučila se blinkat do boku … to s Riky bylo já nevím co - myslím, že duši psala, že zvratky se nenašly, záhada … to by člověk musel držet u bobísků hlídky a to prostě nejde …
dobrou
Much,
s tou Duš…přece to je jasný ne..SIDS je záhada. Můj strýc mi vysvěloval, že jak se tělíčko vyvíjí, tak i svalstvo různě roste a nejnovější teorie je, že prostě při tvrdším spánku ty děti jakoby zapomenou dýchat a i ty svaly…ktéré normálně jedou neustále, tak prostě na delší chvilku jakoby zaspí. Pokud prcka okamžitě nenastartuješ ručně: někdy stačí třást a pár vdechů a někdy celá masáž.....tak prostě spokojeně ve spánku odejdou. Ale prý bývalo cca kolem 100úmrtí ročně a te´d je kolem 40 na republiku a prý tomu pomáhá to, že mají lidi doma monitory…tak nevím
Snad mě nechtěl jen uklidňovat ![]()
Takže s blinkáním to nemá co dělat.
A my jsme teda za spaní jak se nám chce.......ihihih my už jsme velký…hihihihi
Jako fakt Tobík je velkej chlap a otáčí se jak si chce a vůbec dnes byl šprajclej na štorc a řval jak „hovado“ - pardon, ale jinak se to nedá! Já měla ve 2h ráno šok…vylítla jsem jak blázen, že ho asi žere Rudyna a on se prostě šprajcnul na šířku a neuměl se od tama dostat a měl pak úplnej hysterák!!!!!!No 20 min ječel eště u mě v náručí…vůbec teď začal řvát jak šílenej......ze spaní a když se naštve a když je unavenej.....začíná se ukazovat osobnost a děvčata…kašlu na 26.8. a Pannu. On je Lev jak prase
celej maminka
paličatej jak hrom a snaživej a nenažranej…hihihih No prostě ZLATÍČKO ![]()
Tak valíme na Alergologii papapap
ahoj hocinky, jak je? oslava se povedla dostala jsem od kamosky prsten a od manzela taky
oba krasne
http://www.gioielleriariga.it/popup_image.php?…
ten od manzy nemuzu najit.
dotlacila jsem ctvrt dortu juli usnula tak jdu uklidit ten bordel
aha tak ze bz julca taky byla skryty lev?
strasne jsem ho chtela
taky palicak taky nenazranecek… po tatinkovi
jo taky to nechapu jak se julca pod hrazdickou vytoci do strany a strasne potom rve… nejdriv jsem myslela ze se treba bouchne do hlavinky o ty plastikove nohy ale pak jsem nic takoveho nezpozorovala, tak je mi to zahadou…
ahojky, hlásím spací rekord, a to 10hodin. půlsedmé až půlpáté,,super, až na tvrdé kameny bolavé(prsa)-ktará mně stejně budila bolestí.
Můj manža přišel na to, ESLI TO NENI NĚJAKÁ PORUCHA, KDYŽ MOC SPÍ!!!! Třeba esli nemá nemocné srdce nebo co…
Blázen co? prostě je to „jen“ spáč po mně!
že jo? je fakt, že vydrží max. dvě hodiny bdít a zas chce spát(přes den)…
jinak už sme našli taky paleček-že jde dobře do pusniky, vždy vzpomenu na EMI od MUCH! ![]()
ZUZ: brokolici určitě jo. prdět už zvládaj, tak co. Ale kupovat celou,,,
a dát do mrazáku taky ne. Je hnusná. četla jsem, že se může mražená zeleninka - takže ta co je do polévky,,,,(je to na tom www.kojení) nám se krásně i zahustila stolička, už to není ten hnusný průjmík. a hlavně že chutná
![]()
Ahojky!
Taky jsme docela spali.Tobík tedy výborně-od půl desáté do šesti.Nepočítám vpravování dudlíku do pusiny a tak.
A Máťa má pořád horečku.Už tedy malinko menší,ale žádný zázrak.Teď má 38,4.
Magdi to je supr,že se oslava vydařila ![]()
Much-taky mám takový názor,že nepláčou jen tak.Krom vztekacího pláče,ale to člověk prostě pozná.A hlavně mi příjde,že ten ještě nemají-takový ten opravdu vztekací.Spíš takový ten-upadla mi hračka-podaaaaat,tady už ležet nechciiiii…atd,že ![]()
Vztekací teprve příjde…jo,jo ![]()
No nic-Máťa ještě spí a Tobík teď usnul,tak jdu honem pracovat ať na to mám klid.Zase juknu.papa