0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1203
28.1.09 15:11

Jo a teď je z toho plavání tak grogy že už dvě hoďky vychrupuje v kočárku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
28.1.09 15:27

Ahojky,tak jsem teď provedla něco ny myši a zmizel mi text :evil:

No nic,tak znova.
Jsme doma vše mám úspěšně vyřízeno.Nikde jsem nečekala a na kyčlích jsme dopadli dobře,takže tam už nemusíme.

Akorát jsem tedy přijela k mámě pro Máťu a tomu vůbec nebylo dobře-vypadal jako když má teplotu,ale nechtěl se nechat změřit normálním teploměrem(doma máme ten do ucha),takže jsem ho měřila až teď doma a má 39.. :( A v sobotu máme jet na hory k babičce-no asi nepojedeme.I když u těch dětí člověk neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
28.1.09 15:28

Irčo - přesně to, co píšeš jsem taktéž slyšela…ale taky všude píšou, že je skoro nemožné, aby kojenec v poloze na zádech vdechl ublinklé mlíčko…no a nám se to tedy stalo - a nejen nám že Aduš?… :? tak pak člověk neví co si o tom myslet…čím víc informací si sháním, tím jsem akorát zmatenější :lol: :lol: :lol: …no prostě vím že nic nevím :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.09 15:30

přišli sme z venyny,,,a byli sme na návštěvě, kámoška co nemůže rok a půl otěh. Má nového pejska, tak snad pomůže,,,odreagovat a tak.
My zvládáme celkem,,,,mám dobré že mi vozí naši - perou se o kočár, myslela sem že to přejde. CCa obden si ho odpo vezmou,, a jinak malej dost spí,,tak dost stihnu (dokonce už zas čtu,,,,,na to nebylo pomyšlení) a když bdí, vezmu si ho v sedajdě do kuchyně a on čučá na mně a je spoky,,,,mno papapa táta mi ho (výmečně) rozbalil, jdem kojánkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
28.1.09 15:36

Leni - kočárkování závidím…to je pro mě těžký luxus :lol: :lol: …na druhou stranu ale vím, že by se mi po bobkovi za chvilku stýskalo… :wink: :wink: …a kočárkujícího dobrovolníka bych asi peskovala (jak má s kočárkem pohupovat, kudy jezdit - haha), takže by se na mě hezky rychle vykašlal :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
28.1.09 16:49

Hoj,
plním vším…od hub se zelím po maso - uzené, nebo špenát a angl. slaninu nebo kapustu…

Spaní…
my se sami otáčíme a spíme z 90% na břiše a pak na boku…záda už nenenen :)
A k tomu co je a není OK ......bez komentáře......dle vlastní zkušenosti - leví bok i při ublinknutí byl OK a nic hrozného se nedělo.

Jinak s úklidem mám výhodu.....jsem sama a tak to mám vcelku slušný, jen žehlit nezvládám :)

Jo a ven mažu na 100% buď zimní Niveou nebo bambuckým máslem - atopickdermem.

Jinak ta má dieta mě se…žwru tady pečené samotné brambory.....ach jo…

Jo a jsem na.....protože všechni mlíko co mám v mrazáku můžu vyhodit…bo jsem neměla dietu a když mu to rozmrazím, tak bude olezlej.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.1.09 18:30

ahoj
andul gratuluju ke kilecku! super, jsi sikulka, ja nevim jestli ten bachor nekdy zhodim jsem vcelku ok ale ten bruch ne a ne dolu. no to bych asi nemela cpat tabulku cokolady denne ze? ja jdu dycky z extremu do extremu. bud zeru jak by to bylo naposled anebo vubec. no des.

ja mam zas vyhodu ze juli spi po tech pulhodinkach takze i kdyz se mi nekdy nechce rano tak odpo to dohodnim. ale za:,–(ne nezehlim coz je velka uspora casu :D

kosti paneboze uz zadne takove leknuti je to hnusne

ted uz padim chystat vecu a koupat se jupi bude se slavit! papaaaaaaa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2269
28.1.09 20:24
:?:

Příspěvek upraven 20.06.14 v 10:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.1.09 21:56

čtu diskuzi o složení skleniček s příkrmy - no zlatý kojení :roll:

byla jsem dneska v práci - a mám úplnej absťák 8O … pacoši mi píšou, kdy se vrátím, uff, já berušku miluju, ale bez práce se mi nějak hůř dýchá nebo co 8O

princezničko - už pracuješ? jak to jde doma manžovi?
myško - s tou depresí je mi to líto, holt hormony s náma pěkně cvičí … a ještě že máš fajn manžela, co?
mimi roku - jo, píšou, že se bude losovat … ono to ani nejde vybrat nej mimi, všichni jsou šušínci zlatí … ale naše je samozřejmě nejhezčí - stejně jako ti vaši, že? :lol:
metoda kontrolovaného pláče - já teda nevím, na tohle nějak nemám - furt si myslím,že bezdůvodně nepláčou … nemyslím nějaký to kňourání nebo vztekání - to berušku klíďo na dece nechám, ať se snaží za hračkou natáhnout, ale ne dlouho …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.1.09 22:19

jo Kosti , s tím spinkáním a blinkáním, já ti nevím, mimi už jsou teď snad dost silný, hlavičku otočí … ze začátku, když byla v peřince, jsme ji polohovali na levý bok, teď už si to řídí sama, naučila se blinkat do boku … to s Riky bylo já nevím co - myslím, že duši psala, že zvratky se nenašly, záhada … to by člověk musel držet u bobísků hlídky a to prostě nejde …
 dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9645
29.1.09 08:33

Much,
s tou Duš…přece to je jasný ne..SIDS je záhada. Můj strýc mi vysvěloval, že jak se tělíčko vyvíjí, tak i svalstvo různě roste a nejnovější teorie je, že prostě při tvrdším spánku ty děti jakoby zapomenou dýchat a i ty svaly…ktéré normálně jedou neustále, tak prostě na delší chvilku jakoby zaspí. Pokud prcka okamžitě nenastartuješ ručně: někdy stačí třást a pár vdechů a někdy celá masáž.....tak prostě spokojeně ve spánku odejdou. Ale prý bývalo cca kolem 100úmrtí ročně a te´d je kolem 40 na republiku a prý tomu pomáhá to, že mají lidi doma monitory…tak nevím :) Snad mě nechtěl jen uklidňovat :)
Takže s blinkáním to nemá co dělat.
A my jsme teda za spaní jak se nám chce.......ihihih my už jsme velký…hihihihi :) Jako fakt Tobík je velkej chlap a otáčí se jak si chce a vůbec dnes byl šprajclej na štorc a řval jak „hovado“ - pardon, ale jinak se to nedá! Já měla ve 2h ráno šok…vylítla jsem jak blázen, že ho asi žere Rudyna a on se prostě šprajcnul na šířku a neuměl se od tama dostat a měl pak úplnej hysterák!!!!!!No 20 min ječel eště u mě v náručí…vůbec teď začal řvát jak šílenej......ze spaní a když se naštve a když je unavenej.....začíná se ukazovat osobnost a děvčata…kašlu na 26.8. a Pannu. On je Lev jak prase :) celej maminka :) paličatej jak hrom a snaživej a nenažranej…hihihih No prostě ZLATÍČKO :)
Tak valíme na Alergologii papapap

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.1.09 08:38

ahoj hocinky, jak je? oslava se povedla dostala jsem od kamosky prsten a od manzela taky :lol: oba krasne
http://www.gioielleriariga.it/popup_image.php?…
ten od manzy nemuzu najit.

dotlacila jsem ctvrt dortu juli usnula tak jdu uklidit ten bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
29.1.09 08:44

aha tak ze bz julca taky byla skryty lev? 8O strasne jsem ho chtela :D taky palicak taky nenazranecek… po tatinkovi

jo taky to nechapu jak se julca pod hrazdickou vytoci do strany a strasne potom rve… nejdriv jsem myslela ze se treba bouchne do hlavinky o ty plastikove nohy ale pak jsem nic takoveho nezpozorovala, tak je mi to zahadou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.09 09:14

ahojky, hlásím spací rekord, a to 10hodin. půlsedmé až půlpáté,,super, až na tvrdé kameny bolavé(prsa)-ktará mně stejně budila bolestí.
Můj manža přišel na to, ESLI TO NENI NĚJAKÁ PORUCHA, KDYŽ MOC SPÍ!!!! Třeba esli nemá nemocné srdce nebo co… :-(( Blázen co? prostě je to „jen“ spáč po mně! :oops: že jo? je fakt, že vydrží max. dvě hodiny bdít a zas chce spát(přes den)…
jinak už sme našli taky paleček-že jde dobře do pusniky, vždy vzpomenu na EMI od MUCH! :wink:
ZUZ: brokolici určitě jo. prdět už zvládaj, tak co. Ale kupovat celou,,, 8O a dát do mrazáku taky ne. Je hnusná. četla jsem, že se může mražená zeleninka - takže ta co je do polévky,,,,(je to na tom www.kojení) nám se krásně i zahustila stolička, už to není ten hnusný průjmík. a hlavně že chutná :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1955
29.1.09 09:33

Ahojky!

Taky jsme docela spali.Tobík tedy výborně-od půl desáté do šesti.Nepočítám vpravování dudlíku do pusiny a tak.
A Máťa má pořád horečku.Už tedy malinko menší,ale žádný zázrak.Teď má 38,4.

Magdi to je supr,že se oslava vydařila :wink:

Much-taky mám takový názor,že nepláčou jen tak.Krom vztekacího pláče,ale to člověk prostě pozná.A hlavně mi příjde,že ten ještě nemají-takový ten opravdu vztekací.Spíš takový ten-upadla mi hračka-podaaaaat,tady už ležet nechciiiii…atd,že :wink:
Vztekací teprve příjde…jo,jo :D

No nic-Máťa ještě spí a Tobík teď usnul,tak jdu honem pracovat ať na to mám klid.Zase juknu.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí