0808 aneb srpen 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9645
28.1.09 11:27

Tááák,
vysávám a peru a věším a Mumínek chrupe.......Jinak teda večer v 10h předvedl řev - vraždej mě!!!!! nechtěl kozu nechtěl dudel a ječel jak pominutej. Nemohla jsem ho uklidnit. Asi byl už až moc unavenej…ale pak už OK :)

Já teda dělám plněné bramborové knedlíky a nebo udělám z bramborového těsta válečky a uvařím a na pánev dám cibulku a pak zelí a houby a když je anglická slanina, tak i tu a pak to vše promíchám :)

MAGDI VY JSTE TEDA JEDLÍCI A PITÍCI :)

Já teda kojím a večer má kaši a pak fenykloví bio čaj ze sáčku pro kojence. nevypije toho moc, ale baví ho si s tím hrát a tak ho nechám :)
Fakt je , že ta kaše je hustá a asi měl taky žížu a prso pak uže nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.1.09 11:29

holky jen si stezujte od toho tu prece jsme ne!? jo ZUZI snad to nevyznelo nak blbe, ja nechci v zadnem pripade hrat ‚hodnou‘ naopak skoro se az stydim ze jsem takova mekota, ale ja to tak proste citim no.

ja nicim teda nemazu jen jak jsme jeli na hory do minus deseti.

jo dudlik andul za ten se pujdu nejspis brzo odstrelit. lituju toho ze jsem ji ho vubec davala, a nemuzu se dockat az si ho bude umet podavat sama jinak se nevyspim. jinak u nas se chodi taky az v sesti mesicich na kontrolu. :lol: :lol: :lol: ja si asi udelam brokolici se syrem. andul jak z bramboroveho testa? nechapu.

kdo klepal? me rano zvonila postacka s obrim balikem a v nem balonek! (od kamosky) mela jsem radost jak male decko. a julca taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.1.09 11:32

nechapu kde se mi tam vzali ti smajlici vubec tam nepatri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.1.09 11:49

dala jsem julcu do mimi 08 ale zapomela jsem napsat kdo to je, neda se to nak upravit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.1.09 12:17

Magdi, asi napsat „komentář“ pod to-to jak píšem my k jiným fotkám. A Erička je mezi „naším Matýskem a Nicoláskem“ - sedí jakoby u stolu. :cry:
papa
jdem venyny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
28.1.09 12:43

Ahojky holky

tak večer taky přihodím Amy do miminka, jinak máte pravdu, těžko vybrat nejhezčí, všechny jsou úžasné.

Anduli, ta ženská je fakt kr.., to se jinak říct nedá. Taky jsem tam měla problém s jednou ženskou, objednala jsem Neli hru k Vánocům, 10.prosince a do dneška ji nemám. Teď slíbila, že vrátí peníze, tak jsem zvědavá. Jo a z bramborového těsta jsme dělala zrovna včera takovýhle krokety: Vezmu půlku slabého párku, obalím v tom bramborovém těstě a pak ty válečky opeču ze všech stran na pánvičce, k tomu špenát. Je to hned a moc dobrý.

Zuzi jen si postěžuj, od toho tu jsme, a člověku se aspoň trochu uleví. Álo, Amy se taky obrací z bříška na záda úplně v pohodě, akorát obráceně se jí moc nechce.

Magdi všechno nejlepší k narozkám.

Elu hodně štěstí na sociálce i na kyčlích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.1.09 12:47

Tak je fakt, že se mezi dětičkama nedá vybrat jen jedno nejhezčí, to prostě nejde, jednak proto, že pro každou z nás je nejkrásnější to její :lol: a ani tak bych nedokázala objektivně říct, které mimi je nejhezčí, každé je prostě krásné jinak… :wink: :lol: A kdyby to nebylo na losování, ale na hodnocení, tak by to určitě vyhrála Erička…in memoriam… :cry:

Magdi, co nechápeš na bramborovém těstě, hihi?? :lol: :lol: NOrmální těsto z prášku, nooo… :lol: Akorát nevim, co s ním! Aduš, čím ho teda plníš, když děláš plněné bramb. knedlíky?

Jo a Magdi, VŠECKO NEJLEPČÍ K NAROZKÁM!! ;-)

Jo, Kosti, mně se taky víc líbí datum 12. 9. , nějak líp se mi to vyslovuje nebo co..ALe my měli svatbu 7. 9., to bylo krásně, o týden později jsme jeli sjíždět řeku, něco jako svatební cesta do Jiljí… a už bylo hnusně a kosa, brrr… Ale to záleží jak který rok, že… :)

Álo, to teda nevim, o co té babě jde, každopádně jsem se dívala na její profil a najednou tam nemá ani fotku, prostě nic, naposledy přihlášená byla v sobotu..Tak tomu nerozumím, přitom tam má, že uskutečnila nějakých 800 aukcí, takže velká „aukcovnice“, má tam i nějakých 107 KLADNÝCH :! :! :! hodnocení…To mi hlava nebere, proč zrovna u mě je tak nespolehlivá… :?: :?:

No nic, přestanu na ni nadávat, třeba mě ještě mile překvapí a věc pošle, nebo ty prachy aspon, i když ten kabátek vypadá hezky, škoda ho… :? Jdu obírat kuř. masko na rizoto… U nás je dneska hnusně, rozptylové podmínky špatné, tak to ven nejdu… Tady máte tabulku, at se můžete podívat, jak čistý nebo špinavý je vzduch u vás:

http://www.chmi.cz/…data_CZ.html

Dívejte se na ten poslední sloupeček vpravo PM10 - to je ten prach ve vzduchu, měl by být max. 50… :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.1.09 13:10

Ha, tak ted tomu nerozumím, asi to museli zrovna ted aktualizovat, protože před chvilkou tam byly hodnoty kolem 120 a ted jen 27…??? 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11574
28.1.09 13:22

jojo andul uz rozumima ja jsem si akorat myslela ze z bram. testa se delaji jenom knedliky :oops: :lol: jsem to ale kuchtik. hmmmm marrci to vypada chutne, ja se zase zrovna valim cokoladou :roll: a snazim se nainstalovat jeden program i pres manzeluv zakaz… to dopadne…

diky diky diky moc za pranicka

jo uz jsem ji tam nasla rikynku, chtela jsem hlasovat vickrat ale nejde to.

leni dik za radu, taky me to napadlo asi to bude ted uz jediny zpusob. deticky jsou nadherne, adus tvoje taky vede v mem zebricku, ale samozrejme ze moje je nejhezci :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.1.09 13:45

Magi, Juli má naše sympatie, protože je takový buclíček jako my…teda jako náš Nikulíšek! :lol: :lol: MY jako JÁ už buclíci nejsme, už jen jedno kilčo navrch, jupííí… :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
28.1.09 13:57

Ahoj holky

• dneska jsme byli na cvíču - před cvíčem jsme hodinku a půl jezdili…po cvíču nakrmili a ted mi ještě chrupe v kočárku…lumpajzník jeden…v noci spinkal dobře - zase jen jedna pauza ve 2…akorát po koju začal blinkat ve spánku - tak se kuckal a dusil …no brrrrrr - zatřepala jsem s ním, otočila ho ze zádíček na bok a dobrý :? :? :? :? .....pak vstával v 6 oslík jeden malinkatý - kakal a vzbudil se chudáček, ale nějak zapoměl, že je ještě spinkací a nemohl zabrat :lol:

Alo - 9.9.09 je mooooc pěkný datum :lol: :lol: :lol: - ale bylo by to blbý - je to v týdnu jak píšeš…a navíc mám v ten den narozeniny :wink: shodou okolností 29 :wink: … je to vtipné Tomík má 18.8. :-) Asi Bůh usoudil, že bude dobré, když se narodíme v nějaký takový datum, protože já mám na data - a čísla vůbec - špatnou paměť :lol: :lol: :lol:

Anduli - dávám mu vodu z flašky - má ale hodně prostřižený dudlík (když jsem mu dávala kaši poprvé, měla jsem jen avent dudlík č.1, tak ho Tom prostříhl - a dost to přehnal :lol: :lol: ) - a jak flašku nakloním, teče mu to do pusy samo - vůbec mu to nechutná, ale co mu nateče do pusinky polkne - je to jen trošku - aby tam neměl sucho

ZuzanaH - tohle spaní-nespaní moc dobře znám - u nás to trvalo měsíc a ted už je to v klidu…teda doufám že to bude trvalý stav a ne jen týdenní pauza a pak bude panáček zase pokračovat v krasojízdě - to už by mi asi hráblo - páč přes den kvičí a povykuje - jen mě kybicuje a ponouká, abych mu vymýšlela nějakou zábavičku… :twisted: :twisted:

holky chci se zeptat… jak zvládáte domácnost?? Mě se doma celkem nakupilo prádlo…a pořád mám z našeho bytu takový „bordelářský dojem“…tak bych chtěla vědět zda je to normální stav? …nebo jestli jsem neschopná??? :?

tak já letím, musím využít drahocenou chvilku ticha a klidu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3432
28.1.09 14:08

Kosti, bordel mám doma taky a to nedělám nic jiného, než jen uklízím /a jsem na emiminu, hihihi) :lol: Ale taky mám pocit jako Ty, že jsem neschopná a domácnost nezvládám… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
28.1.09 14:34

Much - Tomík se otáčí jen na bříško, zpět na zádíčka to neumí.....když se na bříšku probudí, začne pást, protože jinak si s tím neumí poradit :lol: :lol: …naštěstí to není zatím nijak častý jev, spinká na zádech a střídá boky, na bříšku spinkal zatím jen 2× - a to vždycky až k ránu a pod mým dozorem… na druhou stranu mám pocit, že kdyby se ublinkl na boku nebo na bříšku, nebylo by to tak děsný, jako když ležel na zádech - nateklo mu to rovnou do dýchací trubice :? :? přeci jen když leží na bříšku, má hlavičku na stranu…
sice všude píšou, že má děcko spát na zádech…ale co vím, když jsme byli malí my, dávali nás spinkat na bříško ???…aby se v tom jelen vyznal - vůbec nevím, co by se dělo, kdybych už tvrdě spala :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477
28.1.09 14:58

Kuk!
Kosti - taky nemám uklizeno tak, jak kdysi a taky z toho nejsem bůhvíjak odvázaná … mívám pokušení malou připásat do sedajdy a poklidit si, ale …myslím, že bude hůř, až nám ti lozíši začnou šmejdit po bytě …
Magdi - :-) všechno nejlepší !!!!
Anduli - jsem si myslela, že jsme na tom jihu s ovzduším teda líp :( … ještě že nebydlíme Brno-střed Álo - pusinu mažeme - teda celej obličej, tak 10-15 min. před vyvenčením mastným krémem (Excipial), stihne se vstřebat a neobsahuje vodu, tak nezamrzá
Zuzi - nemyslím, že by sis nějak stěžovala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1203
28.1.09 15:09

Kosti, taky doma moc neuklízím, spíš se věnuju Matýskovi a ve chvilkách když spí tak nemůžu uklízet protože by ho to rachocení přece budilo :lol: . A prádlo nežehlím, takže se mi nekupí :oops: :lol:
No s tím spaním na bříšku - ony se pak dělaly výzkumy a zjistili že právě bříško je nejvíc rizikové na SIDS, tak se začalo všude šířit ať spí děti na zádech a těch případů výrazně ubylo - aspoň jsem to tak někde četla :nevim:

Magdi vše nej :srdce:

Aduš řev „vražděj mě“ jsme taky objevili v posledních týdnech :lol: - když je unavený a nemůže zabrat … řev..řev ..ŘEV a naráz TICHO a spí :roll: By mě zajímalo co si o nás myslí sousedi :)

Noni smajlíci jsou super, vždycky mě pobaví, fakt výstižné :)

Dneska jsme byli poprvé v plavání - se uvolnilo místo o něco dřív - ale bylo to přes poledne kdy Matýsek normálně spává … a my ho nutily se koupat.. moc ho to nebavilo, snad to bude příště lepší :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí