Poradna duly
Jana Čurdová
Teda Magdi, to je mi Jůlinky moc líto, tak snad jí to brzo přejde!
Amy potom ty naušničky asi ani moc nebolely, akorát je fakt třeba to pořád protáčet, protože, když jí to tam pak jakoby přischlo, tak jí to bolelo, když jsem jí to tím protáčením jakoby utrhla. No vyjadřuju se jako dement, když to tak po sobě čtu
.
Ahojky,tak hlásíme,že je Tobík bez teploty!!!!
Ale má tedy strááášnou rýmu ![]()
Byli jsme u doktorky a ta říkala,že jsem dnes už čtvrtá s podobným průběhem nemoci.Poslechově je dobrý,ale pro jistotu máme přijít ve středu,aby ho ještě poslechla.
Děkujeme za gratulace.Utíká to hrozně rychle a určitě mi dají za pravdu druhomamky,že s tím druhým je to ještě rychlejší.Tedy u mě ano ![]()
Noni-ty smajlíci mě fakt baví-jsou výstižný.Snad rýmu nechytíte!!!
Magdi-taky se brzy dostaňte z té rýmy.Už,aby bylo to JARO!!!!!Já chcu jaro!!!Prosím!!!!
Zítra má prý hodně sněžit
![]()
Chtěla jsem se zeptat je to ve Švýcarsku všude stejné s těma přídavkama nebo není?Já jen,že ta švagrová zůstala doma a pořád si stěžují,že žádné přídavky jako tady nemají.Jsem z toho jelen.Myslím,že kdyby na tom byli špatně,tak snad něco dostanou,ne?
taky chci jaroooo!!! ![]()
nenávidím zimu a blbečky nemoci ještě víc!
tak se brzo uzdravte malí a velcí marodi!!!!! Ať už je líp! Já nikam na návštěvy ted s Tomčou nepůjdu,,,jen venyny na vzdoušek a hotovo.Tam v zimě baciláky nebudou ![]()
Taky jsme „konečně“ byla na sociálce a pošupajdím opět do práce s potvrzením příjmů-achjo. - nechápu tu logiku, že se má žádat v 21měsících dítěte-jak mi teda budou asi posílat peníze? Od 6.měsíce Toma? - potřebuju, aby mi to posílali na účet(jelikož mi z něj odchází poplatky, že ano!
),,mno byly tam milé jak vždy!
noukoment.
zatím pa a také gratulka oběma TObískům!!!!! - teda půlrok Elun, to je děs.
-proč tak rychle rostou??? ![]()
my dnes papali poprvé mrkvičku s bramborem (jinak už 10dní papáme mrkvičku) - a chutnala mu moc! Otvíral hubičku a hypnotizoval misku-že chtěl ještě a ještě,,musela sem se smát!
sranda velká. Ale nedala jsem mu všechno,,pak měl ještě kojo,,,ale mám radost,,bude asi záživnej ![]()
papa dobrou…
Ahojte holky,
vsechny vas moc zdravim!!Jsem uplne zdrcena zpravou o Dusicce,psala jsem ji dnes SZ.Na tohle neexistuji zadna slova…to je strasne,probrecela jsem cele odpoledne a bojim se noci.
Mela jsem trosku zdrav.problemy a na pc jsem temer nechodila.Nazvala bych to poprodni deprese,proste bez sily,telo bez duse..Vanoce jsem tak nejak prezila,30.12. jsem sebrala manzela a odjeli jsme jen tak na otocku do Prahy,aspon se vyvetrat,uz to bylo neunosne.Nakoupila jsem si spoustu ruznych vitaminu,snazila jsem se neco i naspat,manzel byl doma,tak mi dost pomahal.Ted uz je lip a doufam,ze jaro bude tim nejlepsim lekem.
Mala Vladulka je kouzelna,uz to zacina byt veselejsi.Do tech 4,5 mesice porad strasne plakala,mela prdiky,kroutila se a nic nezabiralo.Vystridali jsme snad vsechny mozne znacky umele vyzivy a nic ji nechutnalo,nakonec jsem jeste vyzkousela Hipp a ten ji opravdu sedi.Ma i bobanek pupecni kylu asi z toho ustavicneho place,ale Dr.rikal,ze to nic neni.Pres vanoce meli vypadek a Hipp nesel sehnat,takze jsme si to zase uzivali…Ted uz je opravdu klidna a spinka celou noc,vecer ji davam v 19- 19.30 a spi do 8-8.30 do rana,takze se konecne i vyspime.
Nejsme jeste vubec naockovani,protoze se nam spatne hoji raminko po ockovani TBC,tak uvidime co reknou zitra,jdeme do poradny.Az nas naockuji,tak konecne muzeme na nausnicky.
Uz davame i prikrmy v tech sklenickach,neco ji chutna,neco ne,i presnidavky a ty ma rada.No je to maly bucek
Dam zrovna i nejake fotecky do galerky.
Martasek ma sestricku rad,porad ji pusinkuje a hladi,ale je ted pekne zlobivej,porad krici a dela naschvaly.No doufam,ze ho to brzy prejde!!!
Holky docist vas nestihnu,ale uz budu chodit casteji.Doufam,ze jinak jste vsechny i vasi mimisci v poradku?!!
Ahoj,
dnes nestíhačka......
LENI - Eriččina fotečka je nádherná a opět mě to dohnalo k slzám.....nechci se nikoho dotknout , ale Riky je snad nejhezčí holčičika…tady
Ale opravdu.....krásná jsou všechna naše drobátka, ale Riky......ten úsměv plný štěstí........ach jo.......
Myško,
super že jsi se ozvala…snad už bude lépe ![]()
Noni,
já jsem kuchařka a pekařka dle oka ![]()
Můj skoro mazanec a nemazanec jsem si vymyslela sama …hihihhi a je dobrej ![]()
Do pekárny nasypu: 0,5kg mouky polohrubé, 1 van. puding a 3 van cukry . Někdy i 1 skořicoví pro změnu
Dám 270ml vody a pak 4 lžíce Oves Milk - vlastně náhražka sušeného mléka. No a droždí.
Minule jsem tam nasekala sušené švestky
Nedělám to moc sladké, protože to pak mažu džemem ![]()
Jinak ano mi jsme od 7h vzhůru a já musela na sociálku
Pak jsme byli reklamovat svetr a u toho jsem koupila něco sobě …snad poprvé…ne po druhé od porodu
A taky Mumínkovi plavečky …hihihihi jen s tou moji jizvou…no nevím......ale léčím doma a v pátek uvidíme no.
Tobíku od Elu ------gratulace k 6m ![]()
![]()
![]()
My máme 5m
…hihihihi
a jinak nevím…papapapap
MYSKO, dík že ses ozvala
prostě mi to nedalo, musela jsem ti napsat,,,neozvala ses nám dlouho…
Vladěnka je šikovná že tak hezky spinká. Teda, ale s bolestma bříška jste si teda užili
-takle dlouho, do 4,5měs. Ale bude líp. Sama to vidím, jak TOmík dělá ze dne na den větší a větší pokroky a je s ním stále lepčí pořízení
Jojo dětičky nám „stárnou“ ![]()
jojo přidej fotečky jsem mooc zvědavá, jak Vlaďulka roste
a Marťásek bude svou malou ségru chránit,,jako správnej velkej brácha
-ae zpočátku se žárlení asi neubráníme…taky mně to (doufam) čeká,,,za rok chci těhotnit zas ![]()
ADA: jojo Erinka byla nádherná roztomilá holčička. ta fotečka je kouzelná,,,,DUši mi ji poslala aby byla v tabulce. Kočenka malinká
![]()
tak pa dobrou,,,furt se mi zdaj divné sny - často je tam Erička,,,,ale dnes to bylo mimochodem o Magdičce,,chichi EMIMI už mně pronásleduje i ve snech holt.
papa
Mysko-supr,že jsi se ozvala.Gratulujeme k půlročním narozkám ![]()
Aduš-Tobískovi také gratulujeme k 5.měsíci!!!!!!
Leni-dala jsem fotečku do galerky,tak až budeš aktualizovat tabulku,tak tam kdyžtak dej tuto fotečku-dík.
Měla jsem tu sousedku,tak teď už jdu do hajan.Papa a dobrou noc všem!
Hezké ránko !!!
Holky, já snad budu věštit, ne? … chichichi … tak já tady včera vzpomenu, že malá Vladěnka má půlroční narozky … a kdo se nám to ozval???? … ne, ne pochopila jsem, že ji Lenka napsalahttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/467.gif
Mysko … jsem ráda, žes dala o sobě vědět, teda koukám, že sis s Vladěnkou užívala stejně jako já s Míšou … akorát teda my ještě chvilku budeme mít asi neprospané noci http://www.sirmi.ic.cz/smajl/468.gif … tak snad bude už jenom dobře!!!
Aduš … díky za receptík … a máš pravdu http://www.sirmi.ic.cz/smajl/464.gif … já fotku Eričky taky ořvala … a ač mám taky holčičku, tak souhlasím, že Riky vede!!!!! … jo a já zapoměla GRATULKA MUMÍNKOVI K 5měsícům!!!!
Leni … taky se mi zdává o Eri, Duš a o tom, co kdyby … ne, raději se k tomu nebudu vracet … jsem pořád ještě hodně naměkko … tak Tomík už „futruje“ http://www.sirmi.ic.cz/smajl/545.gif zeleninku? … já začnu podle toho, co bude ve čtvrtek u mudry … pokud malá přibrala dost, tak asi zůstanem u koja do konce 6 měsíce …
Marrco … jo, jo Milan to chytnul od kolegy … a víte co? … kolega jak včera zjistil, že má Milan rýmu, tak zase na:,–(il tu svou česnekovou terapii - protože, co kdyby něco od něj chytnul???http://www.sirmi.ic.cz/smajl/420.gif… na to už snad ani není slov!!!!
Elu … tak snad bude Tobísek bez teplot už napořádhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/471.gif … nebo aspoň na dlouho !!! … ať rýmu brzo zvládnete!!!!
Trochu pokazím náladu, ale holky, myslete dneska na Janičku … mají rozloučení s Rikynkou http://www.sirmi.ic.cz/andel/10.gif!!!!!!!!!
Mějte se krásně, pokud možno užijte den … i když teda hlásíhttp://www.sirmi.ic.cz/smajl/306.gif
Pampalááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/477.gif
Marrci ja ti moc dobre rozumim diky. juli vcera vecer kuckala tak ze jsem nevedela jestli pojedem na pohotovost nebo co. uplne se davila. ale vzbudila se akorat o pulnoci na cajik a pak az ted!!! zazrak!!! a me tak priserne boli v krku doufam ze ji tak moc ne
super ze je tobikovi lip!
mysko jsem rada ze uz je lio-
nadherna je ericka… a vzdycky bude v nasich srdickach andilek
ty leni co se ti zdalo…? no radsi mi to ani nerikej
jeee holky ja jsem myslela ze se vubec nevyspim, je to maly borecek
elu oni ti pocitaji proste takovy prumer ktereho by mela kazda rodina dosahnout. myslim ze je to kolem 30 tis. franku rocne ale ted presne nevim. jestli chces tak se ti pak podivam. z toho bys mela zit. muj manzel odecteno najem, alimenty, pojisteni a dalsi uz drobnosti dosahne asi poloviny a tim padem mame narok na tu druhou polovinu od statu. je to ale ted dost komplikovane dostali jsme jen pulku z toho co jsme ocekavali s tim ze manza si bude muset prepocitat u soudu znovu alimenty protoze ma nove dite atd. pak teprve nam to prictou. tak nevim jestli jsi z toho neco pochopila. rekni ji ze se musi zajit zeptat na urad tam ji daji papir s tim co vsechno ma prinest (vypisy z banky, vyplatni pasky, smlouva o najmu atd.) a pak ji daji schuzku a tam se to spocte atd. zalezi hlavne na tom kolik vydelava jeji muz a jaky maji najem. ale taky je to v kazdem regionu jinak. tady ve vedlejsim treba nedostanou nic. jinak myslim ze ve vetsine je to dobry.
Dobré ráno,tak jsme v noci odsávali,ale docela jsme se i vyspali.Ale začal tedy i kašlat a to je děsivý,taky jsem si říkala,že snad někam pojedeme jak se u toho dávil.
Já se také probudila s bolekrkem a tedy nic moc,ale teď už je to malinko lepší,tak snad se z toho nic nevyklube.
Magdi-oni bydlí v Oberriedenu-kousek od Zurichu.
Ähojík, holky, nemám moc čas, letím s Nikysem na kalmetizaci na kontrolu ramínka, tak jsem zvědavá, jestli už bude moct být naočkovaný..
Mám jenom dotaz - kupujete něco přes mimiaukci? Protože já ted řeším malý problémek s jednou ženskou, u které jsem v aukci vyhrála takový chlupatý kabátek, peníze jsem jí hned druhý den poslala, máme stejnou banku, takže je měla ještě týž den na účtě, no, už je to 14 dní a baba mi nic neposlala!!!
Minulý týden jsem jí psala, kde je jako problém, že furt čekám a nic mi nechodí, tak mi odepsala ve středu, že má balíček nachystaný a ve čtvrtek ho hodí na poštu, že dřív to nestihla, a to už tehdy bylo 10 dní! A dneska je úterý a balík mi furt nedorazil!!
Je to sice „jen“ 109,–, ale jde o princip a taky - co si budem povídat - jsme na mateřské a kolikrát fakt musím počítat v obchodě, jestli mi vyjdou u kasy peníze… Tak co mám ted dělat, když na moje už celkem dost vytočené maily nereaguje?
![]()
Tak se zatím mejte, Niky huláká ..
Hoj,
Noni…já blbka eště zapoměla na olej…hihihhhi nějak podle oka
Asi 3 lžíce…hihihii
Leni,
jsi šikula s tabulkou ![]()
Snídám a valíme na plavčo…prubnu kočár…sice asi někde neprojedu…ale nějak to dopadne
Mám chuť se projít v mlze…hihihih Jsem cvok ![]()
DUŠI- moc na Vás myslím.........a posílám sílu .............
papapap