Poradna duly
Jana Čurdová
cau holky,
vy ste toho napisali.....
Nestiham docitat, chyba mi este zo 5 stranok.
My sme neplanovane vyrazili do Bratislavy, mam tu byt a tak som sa ho rozhodla s prcko skontrolovat. Este ze sme prisli. Byt je uz pol roka neobyvany, lebo doteraz som sa sem nehohla dostat aby som ho prenajala. Vsetko v poho az kym som neotvorila zachod…
uplne cely od plesne.....tym ze bol zatvoreny (dvere) tak skondenzovala voda a v:,–(e sa to zapliesnilo, nikdy som cosi take nevidela…hroza… a to u mam fakticky nadherny byt
![]()
Takze namiesto kamosiek som navstivila havarijku, poistovnu, cistiacu sluzbu, tri dni sme to davali dokopy o maleho sa priebezne staral personal restauracie ktoru mame v baraku.......
![]()
No ale dost o mne..Zacala som vas citat tak aspon nejaka reakcia ![]()
E.v.a - my stale plne kojime a maly nemal este ani vodu
a nevyzera podvizivene
Andy je totiz jeden z tunajsich buclikov ![]()
prikrmy - do 6.m neriesim, potom zacnem pomaly so zeleninkou, ale skor nez kvoli hladu tak kvoli tomu ze vidim ako by uz papal nieco ine nez mliecko spolu s nami ![]()
choditko - citala som same zle referencie, takze nie
Nemala som ani lehatko a nechybalo
neštovice - pokud vím, tak mají horší průběh u dětí pod 1 rok a pak nad 15 let … ale zase pokud matka onemocnění prodělala a kojí, tak mimi dostává protilátky kojením … obecně mimi tvoří protilátky od 6 měsíců - čili pokud onemocní po 1/2 roce, už by měly protilátky přetrvat, nejsem si jistá, zda po neštovicích přetrvávají doživotně, ale dlouhodobě určitě …
Anduli - jojo, net je pěknej žrout času … taky si kolikrát říkám, co všechno jsem mohla udělat místo chatování a surfování … na druhý straně - člověk se musí nějak odreagovat, přes den zatím s moc dospělýma lidma nepokecám … … jestli ti manža fakt zavařil, tak mu to nedaruj ![]()
Dello - ten záchod zní fakt chutně ![]()
Hell právě, že mi to řekla dr, že když je chytne do roka, tak si neumí vytvořit protilátky, byly bych ráda, kdyby to nebyla pravda a už jsme měly neštovice odbytý.
Much díky za info o neštovicích, akorát škoda, že teda nepřišly aspoň o měsíc dýl ![]()
ještě k těm chlapům, taky mám doma nepořádníka, co nechává ponožky na zemi a trička všude po bytě … taky strašně nacáká při sprchování a v kuchyni po něm zůstávají drobečky a kvanta použitého nádobí
a tváří se ublíženě, když se ho snažím trochu zpacifikovat
…to je asi pánská klasika … na druhý straně není v tomto nejhorší - jinak čistotnej a na svoje věci pořádnej
… ale co mě fakt vytáčí, jsou ty jeho kůžičky a nehýtky všude - prostě má zlozvyk dělat si manikúru u televize nebo počítače a nenamáhá se to uklízet
… ale mezi náma - daleko horší je varianta muž pedant - žena bohémka: naši známí - on ji buzeruje i za to, že si u postele nesrovnala papuče do zákrytu
![]()
Marrci - to jsou průměrný čísla, takže máte šanci … gratulujeme Amy k 5m ![]()
už vážně dobrou …
Dell to je teda síla s tím záchodem, to si ani neumím představit.
Much díky za gratulaci, koukám jako blázen, že už je jí pět měsíců, teda letí to snad čím dál rychleji. A chlapa, kterej by mě buzeroval kvůli nesrovnaným bačkorám, bych teda taky neustála.
MUCH: mluvíš mi z duše,nemohla jsem vypsat všechno,,ale co popisuješ, velice dobře znám (v koupelně povodeň, v kuchyni drobky, cákance, a hlavně - NEHTY! na to sem zapomněla! zrovna je tu " mám" na stolku v obýváku! Ukousané-a jak pravidelně-jakoby to ostříhal,,a na hromádce!) - někdy si říkám, nechám to tu ať to vidí,,,ale ono ne. je mu v to dobře!!!!
ALE DOST POMLUV ![]()
Marrco, četla jsem pár článků na stránce „Hugýsek“ a při popisu porodu a „poporodu“ sem brečela, píšeš to nádherně, jak kdyby to fakt Amy vyprávěla - přesně to co ona cítí. jsi šikulka! ![]()
Hoď foto těch tvých dvou „dalmatínků“ - at vidíme co nás čeká.(jsou na „bílo“ že? jak psíčci dalmatínci)
mno, u nás je krásně, už se těšíme ven. Z prochajdy zajdem k našim - taťka má dnes 50tiny. Manža odjel pomoct stěhovat kámošovi, malý dráček bezzubáček spí a já budu dělat krupičkovou kaši.(i manžovi) - v týdnu měl kachnu tak at si odlehčí hihihi.. ![]()
ještě můžu? kdyžtak hoďte váhy a míry vašich zlatíček, zapíšu do tabulky. Chybí mi:
Jajina= 4.a 5.měsíc
Princeznicka+Kosticka+Hellenka =v 5ti měsících
Marrca a Zuzanah 4.měsíc
u MUCH nemám křestní jméno-chceš ho doplnit?
papapa a díky
Ahojky holky,
Leni hezká fotečka.Jo a jestli můžu poprosit o nějakou aktuálnější fotečku do tabulky až budeš dělat.Kdyžtak dám nějakou do galerky.
Jinak mám doma zase marody-manžel je nějak vyřízený-ráno měl zvýšenou teplotu a Tobík měl už ráno 38.4,ale po Panadolu mu to hned kleslo,ale nevím čím to je.Zase se mu tedy spustila rýma,tak jestli to dotáhl manžel.Fakt nevím ![]()
A to jsem včera doktorce volala,že je Tobík v pohodě jestli můžeme jít na kontrolu v pondělí,protože tam jdu stejně s Máťou na alergologii.Ach jo.
Dell-záchod tedy vůůůbec nezávidím.To musela být ňamka ![]()
Elun: to mně moc mrzí, zase nemoci, kurňa dyť ti bobíčci marodili nedávno
no kéž by to byla jen na třídenní teplota co měl můj Tomouš. A nic víc k tomu.
Nojo - včera zrovna bylo v TV jak to začne řádit,,nemá se chodit do kolektivu - což my nechodíme,ale manža chodí na BLBÉ šipky (hraje ligu nebo co) - a tam stopro něc cyhtne a donese domů
-zakouřený prostor-úpe super! ![]()
jj, fotka do tabulky,,,zkusím si s tim pohrát, jak to jen Dušička dělala.....chuděrka včera oznamovala tu hroznou zprávu známým a kamarádům po sms … a oni se hned ozývali zpět..no děsné. Dušička naše…
![]()
hmmmm nehty mam zase po celem umyvadle v koupelne. muz je schopen je strihat do rucniku
a pak to vysype do umyvadla, no comment…
delli tak to je fakt hnus co? takova skody to nastve, tolik prace. ale jsou horsi veci…
jezis ty nemoci teda to je tak neprijemne. at uz je zima za nami a nemoci prejdou.
hell chtela jsem se zeptat taky jsou v nemecku tak za:,–(ne proti nausnickam? ja se na ne chystam v pulrocni kontrole ale kdyz se o tom nekde zminim maji me skoro za blazna. zas asi lepsi ted nez tak ve dvou letech ne? ja si myslim ze to zas tak velke utrpeni neni, taky jim to anestetizujou masti a pak se maze. vy holky s holcickama, mate nausnicky?
ja uz se tresu na pondeli az si poradne vychutnam internet to hned vlozim fotky. manzel mel skoro tri tydny dovolenou a tyden nemocenskou takze jsem si pc moc neuzila ![]()
Ahojky holky
Leni díky za pochvalu stránek, teď jsi mi připomněla, že tam musím nakopčit aktuální články, no nějak nestíhám. Až uložím holky, stáhnu fotky a hodím do galerky ty moje puntíčky.
Jo a míry do tabulky ve 4. měsíci jsou 6220g a 64cm. Jsou sice ze 4,5 měsíce, ale to neva.
Elu, to je mi Tobíska moc líto, šmoleček malinkej, taky ho pořád něco trápí broučka.
Magdi tak Amy má náušničky od dvou měsíců, Nelinka je měla od tří týdnů a obě to zvládly v pohodě.
Hezký večer, maminy!!!!
Dell … teda ten zážitek si raději ani nepředstavuju, páč bych asi nemusela udržet véču
… to je hrůza, člověka by něco takového ani nenapadlo … ale nakonec je dobřem žes do Blavy jela … jak to zvládnul malý? …
Magdi … jsem jelito
… asi jsi to pochopila, že máš kliknout na některého smajlíka, kterého jsem já vložila … nee, musíš si otevřít ty stránky (odkaz jsem dala včera) a potom to udělat jak jsem popsala včera
… jo a Miška má taky naušničky od druhého měsíce (já nechtěla, ale manžel si to pro:,–(il) a už malá stihla jednu zlomit, jak si pořád ve vzteku tahá ouška
… ale sžila se s nima v pohodě
Muchacho … děkujeme, za vysvětlení k těm neštovicím … ještě, že tady máme mudru ![]()
Leni … teda nemáš to s tím chlapem jednoduché
… jak dopadla oslava narozenin? … ty brďo, tvůj taťka má 50 ? … takovej mlaďoch? … můj Milan má 45, chichichi
… jo a pokud bys přišla na to, jak změnit fotečku u metříku, tak poprosím taky o změnu (tu jak se usmívá - mám ji nad metříkem) … ale klidně s tím počkej na čtvrtek, to jdeme i na 5měsíční prohlídku a budou míry…díky ![]()
Elu … je mi moc líto, že se Tobísek pořád pere s nějakými bacily
… kruciš, aby to už brzo přešlo ![]()
Marrco … jsem se taky dívala na Amyni stránky a je to legrace to číst, to bude mít malá jednou moc pěknou památku
… gratulka k 5 měsícům!!!
A ostatní zdravíme !!!!
ahojíky,
NONI, ju, už vím jak dát fotečky do tabulky.(ta co ji chceš-máš nad metříkem usměvavou Míšu-je i normálně v galerce že?
)
ELUN: kterou chceš ty?
Oslava - mno naši byli včera „pařit“ a přišli v 4h ráno, tak byli „přešlí“
-vyšli si asi po roce hihi ale stálo to za to.
prošli jsme se krásně kolem řeky a zašli k našim, kde Tomča snědl pěkně všechnu mrkvičku (jojo, dát ji před kojem-aby měl hlad a sežere všechno hihihi
) a my žrali chlebíčky a dorta. Tomík přál a dal „pusí“ a my předplatné časáku Rybář, dvě DVD s Jakubem Vágnerem(rybář) a vyrobeného panáčka ze salámů a klobás.
Nojo, mám celkem maldé rodiče-začali „brzy“ hihihi. Mně je 28, mámě 48 a taťkovi dnes padík
a mýmu Tomovi 35.
zatím papapa