Poradna duly
Jana Čurdová
Jo a na rajčeti jsou fotky, jak Mumínek čučí z postýlky…hihihhi nezapomeňte na hesla ![]()
Helenko jojo začal:) Ale je teda fakt že já ho tam dávala když už jakžtak chodil.. tak nevím čemu věřit nebo nevěřit.. Asi bych ho tam nedávala kdyby neměl ty nožky už stabilnější…
Noni,
mě teď napadla jedna věc......a divím se že ti to Dr už nenadhodila. Ty jsi alergik že? A malá klidně může být taky. Nemusí mít hned problém s ekzémem, ale stačí jen zažívací problémy. Z 90% to je mléko a vejce. My to řešilii s Dr na gastru, že pokud malej má koliku nebo mu smrdí prdy, tak mu vadí něco co jím já!!!!!
Zkus kuknout na Alergie a ekzémy diskuze. A nebo se zeptej Dr......
A nebo to zkus.....14dní nejez mléko a vejce......bašti maso to je v poho a rýži a jáhle a pohanku a brmbory.......
Teda jen mě napadlo , že díky tomu extrémnímu dlouhému plakání.......no-----zkus něco pohledat a já taky třeba to rozlousknem ![]()
Adi jezis, nestras hned se zapalemMB. Touto dobou je Magdicka stejne uz u Dr. Nastesti jsem jeste nikdy nevidela dite se zapalemMB, ktere by se smalo a hralo si s tatinkem
Ale jak se rika, existuje vsechno ![]()
Aduš …moc díky za rady .. taky se bojím, že Míša bude bolebříšková ze všeho a teď se začínám děsit příkrmů, na které jsem se tak těšila … ještě jsem si říkala, jestli to nabely i tím, že jsem jí to umíchala se sunarem - jsem si řekla, aby jí to chutnalo … ale zase i před dvěma týdny jsme skončili s kolikou a to jsem jí to dělala s MM … tak nevím … a ten Sinlac - lékárna??? … nevím ani co to je … kaše, nebo mlíko? …
a s tím krkem, to mne taky napadlo , ale pokud nebude mít teplotku, tak s tím nic nenadělám … jenom konejšit, ale na to jsem se právě potřebovala sklidnit … tvá rada, dát si sprchu, je u nás na denním pořádku , pravidelně tak kolem půl druhé ráno - jinak bych už asi byla někde hezky v tele zavřená ![]()
A jeste jedno chytre rceni
Vyska teploty nesouvisi s vaznosti onemocneni. (Samozrejme muze byt i teplota sama nebezpecna..)To nam teda uz par let husti do hlavy…
Hell,
to je jasný…však pížu že nestraším…já jsem jen osobně vybátá z teplot.
Ale je fakt že já prej měla horečky až sna do 15let a nikd yto nic nebylo…asi jak kdo ![]()
Noni ,
Sinlac je kaše speciální pro alergiky a je v lékárně…ale nejdřív prostuduj na netu jo......ať nevyhodíš peníze.
My ji mícháme na půl s nemléčnou rýžovou a jen s vodou a dobrý ![]()
Noni,
mrkev a brambor s olejem je ok snad pro všechny ne????
neboj ![]()
Ha, Aduš, tak mne napadlo … já v podstatě mám jediný přísun mléka cca 1 dcl denně ráno v meltě … jinak neeeee … sýry nebaštím …máslo taky neee a vajíčka - mimo skrytých v potravinách - taky ne … snažím se jíst těstoviny bezvječné, brambory, maso, rýži a tak … tak já už vážně nevím … a na to mléko jsem se mudry ptala asi v šesti týdnech malé, když jsme na tom byli nejhůř a tehdy mi říkala že deci mlíka nemůže mít vliv … tož tak, vyzkouším vypít meltu bez mlíka - brrrrr … a uvidíme
dobrý den ![]()
tak holky já tu budu dneska za provokatéra - u nás je krásně, sluníčko obleva
a spali jsme do růžova…jen 3× vstávačka - do 5 spal bobek ve svém pelíšku…pak do 7 ještě u mě…paráda
zjistila jsem,že když mu dám po kaši při následujícím koju trošku vody, už se mi tak nebudí - Anduli, třeba vám to taky pomůže - po kaši je žízeň
…ale je fakt, že hlavní příčina buzení - tedy zuby už jsou prořezané - jsem zvědavá, kdy začne lézt další - doufám že až za nějakou dobu, potřebuju trošku dohnat spánkový dluh
Noni - s malou je to tedy husté…zatím nic nepomáhá vid?…Mě se spíš nelíbí vaše doktorka, že malé nenechá udělat víc testů a vyšetření- přesně jak psala Aduš - nějaké gastro vyšetření - chudinka si s tím bříškem užije…třeba by jí něco pomohlo ![]()
Sinlac -máme doma - …až bobek dojí nemléčnou rýžovku, dostane ho - moje doktorka řekla, že ho můžeme dát klidně hned, protože je to jemná, šetrná luxusní kaše…
mimochodem já už ho testovala a mně mooooc chutná - tak jsem zvědavá co na něj bude říkat
pan domácí
Aduš - fotky krásný - malej je čím dál hezčí ![]()
Magdi - snad to bude ok ![]()
Přeju krásný den všem
Tvoje Mudra kecááááááááá
promiň Noni, ale nám stačí sníst chleba nebo pečivo, kde je mléko sušené či syrovátka a jsme jak raci!!!! Dát si do kafe, tak se odstřelím. Já kupuju rýžové a pak taky Oves Milk¨- sušené a z toho vařím.
vejce bohužel nenahradíš, ale já si třba nemůžu dát ani piškot nebo si udělat řízek.......
No a pak je ta nej alergie a to je lepek.......ale na to stejně teď nepřijdeš.
Spíš čokoláda a ořechy a nebo celer a ryby…
No nevím…třeba jen z toho vyroste a bude klid ![]()
Kostí,
my Sinlac baštíme a mooooc nám chutná ![]()
Ale aby nebyl tak sladký, tak ho míchnu jemně s tou nemléčnou rýžovou.
Dle mého strýce se nemám dívat na bednu kde je od 6m ale nebát se, bo je to to nej na trhu.
A vlastně mi baštili Nutriton od 14 dní proti blinkání a to je ta samá mouka ![]()
Hlavně se mi líbí, jak jde využít dál do vaření pro alergiky!!!!! Jo a eště jeden fígl …
NONI…malej měl Nutrilon HA a je hořkej jak kráva, tak jsme mu dala 1 malou lžičku Sinlacu do něj a ono to stáhlo tu hnusnou chuť a vypil to.....to bylo jak jsme měla horečky a nebylo mlíčko ![]()
jéééééé Kosti nepřechval nás ![]()
Vaše mimča jsou taky kouzelný a my jsme jak mudrcové…hihihihi
dusi kontroloval to nejsou. pry to bude nejspis ta tridenni horecka, nic vazneho. to co mela leni. mela jen trosku cerveny krcek, nic vic. jo a 9kg 340g..... ![]()
leni jeeeeeeeeeeeee ty mi mluvis z duse. ja jsem taky ta hodna, manzel sveho osmileteho syna rozmazluje nekdy jako mimino a na julcu se dokaze nastvat kdyz nespi, nebo je tak unavena ze neni schopna udrzet si dudlik a porad ji vypadava. to bych ho zabila. jakoby to delala schvalne aby ho nastvala asi. jsem ze sebe sama prekvapena tady ta mentalita je dost jina kazdy tu decka straslive rozmazluje a ja si rekla ze od zacatku teda nebudu. ale najednou je na svete a ja ji tak strasne miluju… no az bude vetsi a zlobit tak se veci zmeni..
joooo taky se hadame, pripadam si jakobychom se uz nemeli tak radi jako predtim. nikdo z nas nema takovou tu tulici naladu, ja to ocekavam od nej a on ode mne.